35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMango wrote:A tak przy okazji tematu lodów - tych zimnych i smacznych
mam pytanko
Czy któraś posiada przepis na domowe "takie" lody? Czytałam, że są pyszne i nabrałam ochoty
Bliska 77, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMango wrote:Oj dziewczyny te "takie" lody miały być po to, aby Was naprowadzić na jedzenie
Specyfika forum jest taka, że zawsze skończy się na du..., sexie lub kupie ;)No i skończyło się jak zawsze
Może macie rację - nie miałam chłopa pod ręką i stąd takie pomysły
Mango lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Dzień dobry dzieciaczki
Chowamy zeszyciki, telefony i inne pomoce naukowe.
Proszę przygotować karteczki. Będzie kartkóweczka.Mega, Dorka1979, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
weź od koleżanki...
!Pusurek wrote:Yyyyy, prze pani, a ja nie mam dlugopisu. A w ogole u nas z rana byla taka straszna burza, ze piorun wpadl do domu i spalil mi plecak. No i karteczki tez nie mam...Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Dzien doberek
Podbijam pytanie Miska do Ani:)
Spadam na troszke do pracy a tak mi sie nie chce ze glowa mala a chodze tam az 1 raz w miesiacu tylko zusy zrobic i wyslac : PMega, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:kkisia - czy Ty nie jesteś w ciąży przypadkiem?
Mozna byc w ciazy niechcacy, jak mowi poeta: Niechcący to można dziewkę z czworaków zbrzuchacić!
Ale przypadkiem?Bliska 77, Mega, Dorka1979, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość
-
można być też w ciąży z zaskoczeniaPusurek wrote:Bozia, mozna byc w ciazy przypadkiem?
Mozna byc w ciazy niechcacy, jak mowi poeta: Niechcący to można dziewkę z czworaków zbrzuchacić!
Ale przypadkiem?polarmiś, Mega, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:siadaj pała!
Bliska 77, Reni, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
witajcie
a ja z Wami nie gadam, kurde jak tak można, ja wczoraj zdychałam w godzinach popołudniowych a tu taka zabawa mnie ominęła, no!
jesteście niemożliwe i tyle
odnośnie bzykanka to uważajcie, ja dwa dni temu nie mogłam sie powstrzymać i zaraz po myślałam, ze rodzę, mąż powiedział, że już mnie nie tknie chyba ze termin minie i tak jeszcze miesiąc muszę dać obie na wstrzymanie, kurde w ciąży 7 lat temu, podobnie jak teraz, najpierw mieliśmy zakaz ale potem to się działo....i nic mi nie było po
ach, no nic te 4,5 tygodni wytrzymam
miłęgo dniasamira, Reni, Bozia3, Simba, ania.g, Mega, Dorka1979, inessa, Sabina, Mango, gosia7122, malgos741, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Bozia, mozna byc w ciazy przypadkiem?
Ale przypadkiem?
Nie znasz takich przypadków?Bliska 77, Pusurek, Mega, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:można - przypadki chodzą po ludziach - ot przypadkowo zaplątał się plemnik tu i ówdzie i masz...ciąża...
Nie znasz takich przypadków?Pusurek, Bozia3, anna maria, ania.g, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:można - przypadki chodzą po ludziach - ot przypadkowo zaplątał się plemnik tu i ówdzie i masz...ciąża...
Nie znasz takich przypadków?
A takie mi sie przypomnialo.anna maria, Reni, Dorka1979, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość