35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ona zyje i ja tez,nie pojde za kratki ,maz wlasnie pojechal po nowa opiekunke mam nadzieje ze wreszcie trafilismy kogos normalnego.Tesciowa jest trudna ,harakter paskudny,do tego dochodzi demencja i stwardnienie rozsiane.Milego dnia
Bliska 77, Reni, Simba, ania.g, Mega, Dorka1979, inessa, Sabina, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Oj, dziewczeta, widac, ze dawno pokonczylyscie szkoly i nie znacie wspolczesnej mlodziezy...
Bliska 77, Reni, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:właśnie dobrze znamy..takie kombinatorki jak Ty sa teraz szybko demaskowane...Na szczęście mamy starą doświadczoną nauczycielkę Reni, a nie młodą siksę - która szybko Cię przejrzała.... hehehe
No co, no co, trzeba kombinowac ile wlezie!
Czekaj Bozia, jak Twoj mlody do gimnazjum pojdzie! To sie nasluchasz wtedy!Reni lubi tę wiadomość
-
anna maria wrote:Dziewczyny ona zyje i ja tez,nie pojde za kratki ,maz wlasnie pojechal po nowa opiekunke mam nadzieje ze wreszcie trafilismy kogos normalnego.Tesciowa jest trudna ,harakter paskudny,do tego dochodzi demencja i stwardnienie rozsiane.Milego dnia
Bliska 77, Reni, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Idź tylko zamknij dobrze drzwi za sobą, bo przeciąg.
Pała za brak wyobraźni i sprytu
W klasie jest 30 dzieci.. w szkole kilkaset.. ktoś zawsze da karteczkę.
Bez dyskusjiPusurek wrote:Ale psze pani, jaka pala. Ze ten piorun? Pani nie ogladala TVN rano, jak mowili o tym piorunie? Ja pojde do pedagoga szkolnego sie poskarzyc, bo tak nie mozna traktowac ucznia. Ja znam swoje prawa!Simba, Bliska 77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy w nocy tzn moj maz ( ale ja bylam lacznikiem tele) wozil swojego ojca do szpitala bo chlopina zlamal reke, no zdarza sie. Ale teraz uwaga ! Zlamal reke bo glaskal kotka i kotek mu sie wyrwal!!!!
Simba, Reni, Mega, Dorka1979, samira, Sabina, Mango, gosia7122, caffe, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Idź tylko zamknij dobrze drzwi za sobą, bo przeciąg.
Bez dyskusjiW dżungli gimnazjum nie przetrwalabys tygodnia!
Mango lubi tę wiadomość
-
Bosze Aniu współczuję serdecznie..
pamiętam jak szukałam pracy we Włoszech i trafiła mi się opieka nad staruszką.. miała tego niemca co jej wszystko chowa jeździła na wózku ..ale najgorszy miała charakter i nie mówiła wyraźnie.. zrezygnowałam na starcie..
trzymam kciuki za nową.. oby miała dużo siły i wytrwałości!anna maria wrote:Dziewczyny ona zyje i ja tez,nie pojde za kratki ,maz wlasnie pojechal po nowa opiekunke mam nadzieje ze wreszcie trafilismy kogos normalnego.Tesciowa jest trudna ,harakter paskudny,do tego dochodzi demencja i stwardnienie rozsiane.Milego dniaanna maria, Bliska 77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:My w nocy tzn moj maz ( ale ja bylam lacznikiem tele) wozil swojego ojca do szpitala bo chlopina zlamal reke, no zdarza sie. Ale teraz uwaga ! Zlamal reke bo glaskal kotka i kotek mu sie wyrwal!!!!
Bozia3, Reni, Aprilka, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Idź tylko zamknij dobrze drzwi za sobą, bo przeciąg.
Bez dyskusjiI wcale nie było żadnego pioruna....ona po prostu lubi latać z gołymi cyckami po ogrodzie i polewać z węża trawę i lubi, jak jej się wtedy robi zdjęcia...i zamiast się uczyć, to się właśnie takimi rzeczami zajmuje...
Pusurek, Reni, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Tak proszę pani
I wcale nie było żadnego pioruna....ona po prostu lubi latać z gołymi cyckami po ogrodzie i polewać z węża trawę i lubi, jak jej się wtedy robi zdjęcia...i zamiast się uczyć, to się właśnie takimi rzeczami zajmuje...
Bozia3, Dorka1979, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hahaha
pamiętam jak z historii uciekałam tzn nie docierałam do szkoły na pierwszą lekcję.. i facet zawsze na mnie polował.. na korytarzu.. zawsze mówiłam, że byłam chora i byłam u lekarza.. po pewnym czasie zapytał się z uśmiechem na ustach czy dostałam rentęoczywiście miałam zawalony semestr. hahaha ale nie miałam komisa ..facet miał do mnie słabość ..pokrzyczał pokrzyczał ale wiedziałam, ze mnie lubi.. pamiętam jak kazał mi się nauczyć pewnego zakresu materiału ..posadził mnie w pierwszej ławace i kazał napisać mega sprawdzian..
facet był postrachem w szkole a przy okazji obiektem polewki bo nosił obcisłe spodnie i okulary z denkami od słoików.. ale jak przyszło co do czego to wygrał w konkursie na najbardziej lubianego nauczyciela w szkole.
Mimo wszystko każdy go lubił..
eh miło go wspominam.. miał do mnie tyle cierpliwości..Pusurek wrote:No co, no co, trzeba kombinowac ile wlezie!
Czekaj Bozia, jak Twoj mlody do gimnazjum pojdzie! To sie nasluchasz wtedy!Bozia3, Pusurek, polarmiś, Simba, Bliska 77, Mega, Dorka1979, samira, iwcia77, inessa lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:odnośnie bzykanka to uważajcie, ja dwa dni temu nie mogłam sie powstrzymać i zaraz po myślałam, ze rodzę, mąż powiedział, że już mnie nie tknie chyba ze termin minie i tak jeszcze miesiąc muszę dać obie na wstrzymanie, kurde w ciąży 7 lat temu, podobnie jak teraz, najpierw mieliśmy zakaz ale potem to się działo....i nic mi nie było po
ach, no nic te 4,5 tygodni wytrzymam
miłęgo dniaSimba, samira, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość
-
co Ty w ogóle do mnie rozmawiasz? to jaki to kot? lwa głaskał?polarmiś wrote:My w nocy tzn moj maz ( ale ja bylam lacznikiem tele) wozil swojego ojca do szpitala bo chlopina zlamal reke, no zdarza sie. Ale teraz uwaga ! Zlamal reke bo glaskal kotka i kotek mu sie wyrwal!!!!
Mega, iwcia77, Mango lubią tę wiadomość
-
ooo to jak mówił ksiądz u mnie w liceum na religii toż to ladacznica!
Bozia3 wrote:Tak proszę paniI wcale nie było żadnego pioruna....ona po prostu lubi latać z gołymi cyckami po ogrodzie i polewać z węża trawę i lubi, jak jej się wtedy robi zdjęcia...i zamiast się uczyć, to się właśnie takimi rzeczami zajmuje...
Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Bosze Aniu współczuję serdecznie..
pamiętam jak szukałam pracy we Włoszech i trafiła mi się opieka nad staruszką.. miała tego niemca co jej wszystko chowa jeździła na wózku ..ale najgorszy miała charakter i nie mówiła wyraźnie.. zrezygnowałam na starcie..
trzymam kciuki za nową.. oby miała dużo siły i wytrwałości!iwcia77 lubi tę wiadomość