35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
samira wrote:to nie jest Grochola cz inne rozrywkowe książki .tam jest dużo historii np. powstanie styczniowe ,obraz wsi bogatej i biednej,mezalians,kult pracy i szacunek dla niej, wiele opisów przyrody
czyli nudy w chujsamira, Reni, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Samira ale nie musisz mi tłumaczyć o czym jest.. czytalam parę razy i mi sie nie podoba a już film tragedia..
p.s. Grocholi nie lubięsamira wrote:to nie jest Grochola cz inne rozrywkowe książki .tam jest dużo historii np. powstanie styczniowe ,obraz wsi bogatej i biednej,mezalians,kult pracy i szacunek dla niej, wiele opisów przyrodysamira, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:Samira ale nie musisz mi tłumaczyć o czym jest.. czytalam parę razy i mi sie nie podoba a już film tragedia..
p.s. Grocholi nie lubię
nie tłumaczę - uzasadniam ze jest o tym właśnie i nikt nie każe ci tego lubić
jednemu się podoba matka,drugiemu córka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 20:10
Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nic złego
tylko tłumaczysz mi jak dziecku.. poprostu mi się nie podoba ..
cyt"tam jest dużo historii np. powstanie styczniowe ,obraz wsi bogatej i biednej,mezalians,kult pracy i szacunek dla niej, wiele opisów przyrody"
samira wrote:nie wiem co złego napisałam znów kurcze no
nie tłumaczę - uzasadniam ze jest o tym właśnie i nikt nie każe ci tego lubić
jednemu się podoba matka,drugiemu córkasamira, Pusurek lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:ja lubie to co najprzyjemniejsze czyli łisky dobre żarcie i bzykanko
reszta to kichamoremi, ania.g, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Samira ja też lubię Nad Niemnem. Czytałam nie wiem ile razy, tak samo jak Potop
Lubię czytać
Lubię klasykę
Ania brzuch śliczności!
klasykę?
w takim razie musisz lubieć wyborowa i śledziaAsha, Reni, Mega, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:nic złego
tylko tłumaczysz mi jak dziecku.. poprostu mi się nie podoba ..
cyt"tam jest dużo historii np. powstanie styczniowe ,obraz wsi bogatej i biednej,mezalians,kult pracy i szacunek dla niej, wiele opisów przyrody"
np. ja nienawidzę FARAONA a mój G uwielbia
ja lubię książki o różnej tematyce oprócz kryminałów i biografii -
nick nieaktualnySabina wrote:Samira ja też lubię Nad Niemnem. Czytałam nie wiem ile razy, tak samo jak Potop
Lubię czytać
Lubię klasykę
Ania brzuch śliczności!
ja muszę przeczytać ZNACHORA bo film widziałam parę razy i uwielbiam i Anna Dymna tam taka ładna i młodziutka -
nick nieaktualnyEwaT wrote:klasykę?
w takim razie musisz lubieć wyborowa i śledzia
Choć od narodzin córki bardzo rzadko pije mocny alkohol. Jeśli juz to drinki, najchętniej łiskaczaAlbo swojskie winko, które mocy ma tyle co wóda
Telepie równo
EwaT, Mega lubią tę wiadomość
-
samira wrote:ja muszę przeczytać ZNACHORA bo film widziałam parę razy i uwielbiam i Anna Dymna tam taka ładna i młodziutka
oglądałam i nie podobało mi sie
Dymnej nikt tam nie dymałsamira, Mega, Reni, moremi, iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość