35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnycaffe wrote:samira wrote:caffe wrote:samira wrote:jeśli chodzi o śluz laseczki (bo był tu temat siemienia)to ginka mi mówiła że ma być ,ten płodny przezroczysty,śliski ,szklisty i rozciągać się na ok. 1cm...
Ale z tego co wiem, to wystarczy, żeby posiadał jedną z tych cech.
czasami jest tak, ze na zewnątrz tego śluzu nie ma, grunt żeby wewnątrz było ok.
tak mi ginka mówiła bo zapytałam więc to jej słowa nie moje...
a i jeszcze mówiła ze brak sluzu płodnego albo maleńka ilość to może być problem z estrogenami !!
Samira, ja Ci nie robię żadnych zarzutów
Każdy się trzyma swoje gina i tak powinno być, bo gin zna Ciebie najlepiej
Ginekolodzy też ludzie i mają różne zdania na różne tematy
ja uważam ze ona nie jest ginem doskonałym dlatego chcę zmienić i mam już namiary na nowego ale z braku odp. ilości miedzijestem gdzie jestem ...ale takie podstawy wiedzy chyba ma hehe
Bursztyn, bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Organizm kobiety jest jednak bardzo delikatny i skomplikowany, latwo go rozregulowac, wniosek: nie wolno o sobie zapominac, robic roznych rzeczy kosztem siebie, no i trzeba o siebie dbac bo w przeciwnym razie konsekwencje moga drogo nas kosztowac. Aby nie byc goloslowna, jutro kaze mezowi podac mi sniadanie do lozka
dobrze powiedziane i jak takie śniadanie to od razu z deserkiemBursztyn, caffe, bliska77, inessa, Conducive lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorka71 wrote:Samira ja mama pytanie z innej beczki...co rozumiecie po pojęciem plamienie?
hym takie jakby ślady delikatne smugi,i muśnięcia wydzieliny brązowawej zauważalne na wkładce czy bieliźnie...lub kropelki krwi (ale bardzo małe)Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2013, 17:16
Bursztyn, inessa, anna maria lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:samira wrote:Bursztyn wrote:Organizm kobiety jest jednak bardzo delikatny i skomplikowany, latwo go rozregulowac, wniosek: nie wolno o sobie zapominac, robic roznych rzeczy kosztem siebie, no i trzeba o siebie dbac bo w przeciwnym razie konsekwencje moga drogo nas kosztowac. Aby nie byc goloslowna, jutro kaze mezowi podac mi sniadanie do lozka
dobrze powiedziane i jak takie śniadanie to od razu z deserkiem
buhahahahaha !!!!Deser dla dwojga ?
No tak, bo facet stwierdzi, że jemu też się nalezy deser skoro się staraBursztyn, samira, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:caffe wrote:Bursztyn wrote:samira wrote:Bursztyn wrote:Organizm kobiety jest jednak bardzo delikatny i skomplikowany, latwo go rozregulowac, wniosek: nie wolno o sobie zapominac, robic roznych rzeczy kosztem siebie, no i trzeba o siebie dbac bo w przeciwnym razie konsekwencje moga drogo nas kosztowac. Aby nie byc goloslowna, jutro kaze mezowi podac mi sniadanie do lozka
No tak, bo facet stwierdzi, że jemu też się nalezy deser skoro się stara
Podobno panowie z deserow najbardziej lubia lody...
w dodatku ciepłeBursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:samira wrote:Bursztyn wrote:Organizm kobiety jest jednak bardzo delikatny i skomplikowany, latwo go rozregulowac, wniosek: nie wolno o sobie zapominac, robic roznych rzeczy kosztem siebie, no i trzeba o siebie dbac bo w przeciwnym razie konsekwencje moga drogo nas kosztowac. Aby nie byc goloslowna, jutro kaze mezowi podac mi sniadanie do lozka
hahaah no właśnie takinessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:caffe wrote:Bursztyn wrote:samira wrote:Bursztyn wrote:Organizm kobiety jest jednak bardzo delikatny i skomplikowany, latwo go rozregulowac, wniosek: nie wolno o sobie zapominac, robic roznych rzeczy kosztem siebie, no i trzeba o siebie dbac bo w przeciwnym razie konsekwencje moga drogo nas kosztowac. Aby nie byc goloslowna, jutro kaze mezowi podac mi sniadanie do lozka
No tak, bo facet stwierdzi, że jemu też się nalezy deser skoro się stara
Podobno panowie z deserow najbardziej lubia lody...
buhahahaaha lody będą tu odpowiednie
Bursztyn, bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle się uśmiałam, leże i się śmieję bo wróciłam z moim M z bardzo długiego spaceru zrobiliśmy chyba z 15 km pieszo jest u nas cudnie dzisiaj ale nogi to mi chyba wejdą w cztery litery
zaraz kolacyjka i może deserekzrobiłyście apetycik
samira, caffe, bliska77, anna maria, Bursztyn, megan8, Conducive lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Dziewczyny udalo sie jestem w CIAZY !!!!!!!!!!!!!!!!! ,dwie piekne rozowe kreski.
Super! Gratuluje. Ale fajnie. Grono naszych ciężarówek sie powiększa !samira, caffe, bliska77, inessa, Bursztyn, anna maria, megan8, Matylda36, Olena, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaRa wrote:anna maria wrote:Dziewczyny udalo sie jestem w CIAZY !!!!!!!!!!!!!!!!! ,dwie piekne rozowe kreski.
Super! Gratuluje. Ale fajnie. Grono naszych ciężarówek sie powiększa !
KaRa proszę o dane do listybliska77, inessa, KaRa, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Kochane.
inesska czuje sie bardzo dobrze dziękuje . Żadnych mdłości.wrecz odwrotnie- mam taki apetyt ze ciagle bym coś jadła
Samirka w tym tyg idę do gina więc jak potwierdzi wiek płodu i date porodu to sie dopisze do listyinessa, bliska77, samira, anna maria, megan8, Conducive, Bursztyn, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaRa wrote:Hej Kochane.
inesska czuje sie bardzo dobrze dziękuje . Żadnych mdłości.wrecz odwrotnie- mam taki apetyt ze ciagle bym coś jadła
Samirka w tym tyg idę do gina więc jak potwierdzi wiek płodu i date porodu to sie dopisze do listy
ok. na pewno będzie dobrze ,czkamy na potwierdzenieanna maria, inessa, KaRa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:KaRa jak się czujesz?
No i reszta zaciażonych jak się czujecie?
witam , ja też czuję się dobrze ale cos nie mogę przełknąć mięska kurzego , zbiera mnie na wymioty moj maruda sie śmieje a ja go wykorzystuję .Powiedzialam mu że nie może nam niczego odmawiać hihihihi Zyczę wam milej i spokojnej nocki i dla seruszkujących owocnych działan pozdrawiamsamira, megan8, anna maria, inessa, caffe lubią tę wiadomość