X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • iza37 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2013, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc:-):-):-)

megan8, samira, anna maria, inessa lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2013, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie cisza z objawami

samira, Matylda36, anna maria, bliska77, inessa, caffe lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2013, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc ,miłych snów !!!

megan8, anna maria, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2013, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja mam dziś doła cały dzień...
    ale poczytałam sobie ,jestem na bieżąco
    tyle,że ja tracę już nadzieję
    większość objawów to chyba sobie wmawiam,nie wiem
    pozdrawiam Wszystkie Kobitki

megan8, anna maria, bliska77, inessa, Olena, caffe lubią tę wiadomość

• Patii22 Koleżanka

Wysłany: 28 kwietnia 2013, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    grosza wrote:
    agafbh wrote:
    Witaj Reni ;-)

Dziewczyny, jestem lekko zaniepokojona, ponieważ mam wyciek z obu piersi a prolaktynę mam w porządku, mam nadzieję, że to jedynie wina np tarczycy ( w wieku 19 lat miałam usuwane dwa guzki z lewej piersi, stąd mój niepokój)
    Może już za dużo tych wszystkich leków???ale bez nich nawet pęcherzyk nie rośnie....
    no nic 11 maja idę do mojej gin,rozpoczynam wtedy kolejny monitoring cyklu, powiem jej o wszystkim

Aga jeśli nie prolaktyna to może jakiś stan zapalny śmigaj jutro na usg sprawdzić ale stawiam na wzrost prolaktyny a może to ciąża jednak... :)

też myślę, że prolaktyna podskoczyła, tym bardziej że ostatnio stresu miałam co niemiara, zobaczę jak będzie jutra. Co do ciąży to na pewno nie ona
    dzięki dziewczyny

Ja mam wyciek z piersi odkąd pamiętam (biało-żółtawy) prolaktynę mam podstawową w normie ale po obciążeniu już dużo za wysoka (dużo stresu). Zaczęłam brać bromergon, przy staraniu o pierwszą ciążę też tak miałam, no i teraz znów to samo.

bliska77, inessa lubią tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]34bwugpjlw1uov6q.png[/link]
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2013, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 14:54

bliska77, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2013, 04:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny ,a u mnie z rana mdlosci i brak apetytu ,pozniej wszystko normalnie funkcjonuje wzrasta mi apetyt i co chwile cos musze zjesc, tylko wszystko jakos na ostro.Oprocz tego bol piersi sie utrzymuje jest Taki sam jak przed @.Ale ustaly bole brzucha.Milego dnia

grosza, Mango, iwka76, Bursztyn, inessa, angela, caffe, gosia7122, iza37, megan8, KaRa lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2013, 04:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    kate38 wrote:
    a ja mam dziś doła cały dzień...
    ale poczytałam sobie ,jestem na bieżąco
    tyle,że ja tracę już nadzieję
    większość objawów to chyba sobie wmawiam,nie wiem
    pozdrawiam Wszystkie Kobitki

od jak dlugiego czasu sie starasz? Zerknelam na Twoj wykres, ale nie ma temp., wiec trudno cokolwiek powiedziec.

No wlasnie kaet38 nie zapisujesz temp.a to duzo daje na wykresie.Nie doluj sie na Ciebie tez przyjdzie czas,a co do objawow to ja teraz mialam takie jak bym miala dostac @ a tu dzidzia jest:-)

bliska77, Mango, Bursztyn, inessa, caffe, iza37, megan8 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2013, 05:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    a siemię czy w ziarnach czy mielone reguluje gospodarkę hormonalną :)

ale przy jego spożywaniu należy pić wodę mineralna bo to będzie wzmagać produkcję śluzu ...

zamówiłam siemię i zobaczymy jak pójdzie z jego jedzeniem :) od przyszłego tyg zacznę :)

bliska77, Mango, anna maria, Bursztyn, inessa, samira, caffe, megan8 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2013, 05:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patii22 wrote:
    agafbh wrote:
    grosza wrote:
    agafbh wrote:
    Witaj Reni ;-)

Dziewczyny, jestem lekko zaniepokojona, ponieważ mam wyciek z obu piersi a prolaktynę mam w porządku, mam nadzieję, że to jedynie wina np tarczycy ( w wieku 19 lat miałam usuwane dwa guzki z lewej piersi, stąd mój niepokój)
    Może już za dużo tych wszystkich leków???ale bez nich nawet pęcherzyk nie rośnie....
    no nic 11 maja idę do mojej gin,rozpoczynam wtedy kolejny monitoring cyklu, powiem jej o wszystkim

Aga jeśli nie prolaktyna to może jakiś stan zapalny śmigaj jutro na usg sprawdzić ale stawiam na wzrost prolaktyny a może to ciąża jednak... :)

też myślę, że prolaktyna podskoczyła, tym bardziej że ostatnio stresu miałam co niemiara, zobaczę jak będzie jutra. Co do ciąży to na pewno nie ona
    dzięki dziewczyny

Ja mam wyciek z piersi odkąd pamiętam (biało-żółtawy) prolaktynę mam podstawową w normie ale po obciążeniu już dużo za wysoka (dużo stresu). Zaczęłam brać bromergon, przy staraniu o pierwszą ciążę też tak miałam, no i teraz znów to samo.

no właśnie ja u siebie podejrzewam to samo, a ostatnio miałam stresu od diabła ale to nie temat na to forum ;-)

grosza, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2013, 05:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogóle witajcie Dziewczyny drogie,
    Angela, jak się czujesz?
    Kate zapisuj temperatury, są naprawdę bardzo pomocne ;-)
    Rozpisałyście się o tych koktajlach aż muszę pomyśleć nad zrobieniem jakiegoś fajnego, bo moje dotychczasowe szaleństwa koktajlowe sprowadzały się do zmiksowania np truskawek albo malin z jogurtem ;-)
    Miłego dnia

Mango, anna maria, Bursztyn, inessa, samira, angela, caffe, megan8 lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2013, 06:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam! Też życzę Wszystkim miłego dnia i więcej optymizmu - również sobie ;)

bliska77, samira, anna maria, Bursztyn, inessa, angela, megan8 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2013, 06:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    Witam! Też życzę Wszystkim miłego dnia i więcej optymizmu - również sobie ;)

oj tak, ten optymizm przyda się i to bardzo

samira, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2013, 06:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam wszystkie dziewczyny :)
    póki nie widzi to sobie popiszę,popatrzę
    jak teraz nie wyjdzie od kolejnego cyklu zapisuję temperatury
    dziękuję za wsparcie i odpowiedzi,facet chyba w życiu nie zrozumie
    że nam to pomaga..może i nakręcamy się nawzajem ale to są babskie sprawy
    i żeby nie wiem jaki wyrozumiały był własny M,baba z babą inaczej gada :)
    popijam kawkę i zaraz uciekam

iwka76, bliska77, Mango, samira, anna maria, Bursztyn, inessa, Olena, angela, caffe, megan8 lubią tę wiadomość

• iwka76 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2013, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień doberek dziewczynki , u mnie w Essen dzisiaj nawet słonecznie , ja zaraz zaczynam się pakować na podróż do polski , mój maruda jest już w pracy .A ja nie wyspana bo biegałam dzisiaj do toalety chyba z 5 razy w nocy ale tylko po troszke i do łóżka , ale chociaż wiadomo że to dobry znak Wczoraj rano zmartwiłam sie bo nie miałam bóli piersi ale jak byłam w pracy to się nasiliły i już są z powrotem . Mam nadzieję że uda mi się jutro dostać do lekarza co prawda będę padnieta po całej nocy w podróży a potem czekac pod gabinetem ale chcę już wiedzieć że wszystko w porządku z moją niunia i właśnie zaczął mi się 7 tydzien wedlug kalendarza ciąży tutaj na ovu i według tego moja niunia ma już 0,8cm Pozdrawiam serdecznie

bliska77, samira, Mango, anna maria, Bursztyn, inessa, Olena, caffe, megan8 lubią tę wiadomość

relgh3714gqvyz0c.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2013, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwka76 wrote:
    dzień doberek dziewczynki , u mnie w Essen dzisiaj nawet słonecznie , ja zaraz zaczynam się pakować na podróż do polski , mój maruda jest już w pracy .A ja nie wyspana bo biegałam dzisiaj do toalety chyba z 5 razy w nocy ale tylko po troszke i do łóżka , ale chociaż wiadomo że to dobry znak Wczoraj rano zmartwiłam sie bo nie miałam bóli piersi ale jak byłam w pracy to się nasiliły i już są z powrotem . Mam nadzieję że uda mi się jutro dostać do lekarza co prawda będę padnieta po całej nocy w podróży a potem czekac pod gabinetem ale chcę już wiedzieć że wszystko w porządku z moją niunia i właśnie zaczął mi się 7 tydzien wedlug kalendarza ciąży tutaj na ovu i według tego moja niunia ma już 0,8cm Pozdrawiam serdecznie

ja sobie zrobilam Termin u Gina.na 10 Maja,chodze tu w Niemczech bo mam fajnego Polskiego ginekologa.

bliska77, Mango, Bursztyn, inessa, samira, caffe, megan8 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2013, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie
    U mnie niestety 1.05 (@) zbliża się wielkimi krokami więc troszkę jestem zła :-/
    będę próbować dalej :-)

Mango, inessa, samira, Olena, caffe, anna maria, megan8 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Olena Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2013, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Conducive wrote:
    polarmiś wrote:
    Nowy dzień nastał, więc witam wszystkie dziewczynki. U mnie burzowo, ciśnienie "do ziemi", więc drugą kawę piję. Właśnie mam pytanie, wszystkie zapewne dbamy o zdrowie, dietę ale powiedzcie pijecie kawę (w jakich ilościach), herbatę (niedawno zupełnie przerzuciłam się na zielona a tu dostaję komunikat na ovufriend, że owszem zdrowa ale tylko jedną dziennie można wypić). Ja jestem osobą, która ciągle pije NAJCHĘTNIEJ ciepłe... wodę też ale głównie herbaty. Kawy 2, czasami 3 dziennie. Trochę się tym przejęłam i zaczęłam pić czerwoną afrykańską i mięte i jedną zieloną najchętniej mleczną oolong.

Pije jedna kawke z mlekiem rano po przebudzeniu, w ciagu dnia czasem jak mam ochote to zielona herbate z jasminem lub rozami. Ale od dluzszego czasu mam potrzebe picia sokow owocowych - rozrzedzam je woda, bo sa bardzo slodkie, a zeby nie byly za zimne, dolewam goracej wody z czajnika. Po ciazy przez 3 lata pilam hektolitrami herbatke z kopru. Jakos tak mialam ochote...

A ja uwielbiam herbatę z pokrzywy. Świetnie oczyszcza krew. Zielona nie jest wcale taka zdrowa bo zawiera dużo niklu. Ja akurat jestem uczulona na nikiel. Ale wiadomo, dla każdego co innego zdrowe i co innego służy :-)

bliska77, Bursztyn, inessa, samira, megan8, polarmiś lubią tę wiadomość

590040cb82960119f78e126c9419cb34.png
  • Mango Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2013, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olena wrote:
    Conducive wrote:
    polarmiś wrote:
    Nowy dzień nastał, więc witam wszystkie dziewczynki. U mnie burzowo, ciśnienie "do ziemi", więc drugą kawę piję. Właśnie mam pytanie, wszystkie zapewne dbamy o zdrowie, dietę ale powiedzcie pijecie kawę (w jakich ilościach), herbatę (niedawno zupełnie przerzuciłam się na zielona a tu dostaję komunikat na ovufriend, że owszem zdrowa ale tylko jedną dziennie można wypić). Ja jestem osobą, która ciągle pije NAJCHĘTNIEJ ciepłe... wodę też ale głównie herbaty. Kawy 2, czasami 3 dziennie. Trochę się tym przejęłam i zaczęłam pić czerwoną afrykańską i mięte i jedną zieloną najchętniej mleczną oolong.

Pije jedna kawke z mlekiem rano po przebudzeniu, w ciagu dnia czasem jak mam ochote to zielona herbate z jasminem lub rozami. Ale od dluzszego czasu mam potrzebe picia sokow owocowych - rozrzedzam je woda, bo sa bardzo slodkie, a zeby nie byly za zimne, dolewam goracej wody z czajnika. Po ciazy przez 3 lata pilam hektolitrami herbatke z kopru. Jakos tak mialam ochote...

A ja uwielbiam herbatę z pokrzywy. Świetnie oczyszcza krew. Zielona nie jest wcale taka zdrowa bo zawiera dużo niklu. Ja akurat jestem uczulona na nikiel. Ale wiadomo, dla każdego co innego zdrowe i co innego służy :-)

Oooooooo tego nie wiedziałam!!!!!!!!!! Skąd wiesz o tym niklu? Pierwsze słyszę, a też jestem uczulona na niego :(

inessa, samira, Olena, megan8 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • angela Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2013, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    jedynie nie mam tam angeli ,na liście ;)

Samirka już się dopisuję - najwyżej skoryguj jeśli coś nie tak

bliska77, Bursztyn, inessa, samira, Mango lubią tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
‹‹ 360 361 362 363 364 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ