X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Olena Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2013, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Bursztyn wrote:
    Olena wrote:
    inessa wrote:
    Dzięki dziewczyny, mój lekarz wiecie na urlopie :(
    Angela a badania z krwi wyszły dobrze prawda!!!
    A o pokrzywach też to słyszałam ale jedne są tylko dobre zielone pierwsze majowe później już nie!!!

Pokrzywę piję z ekspresowych herbatek. Wygodne i smaczne. Wogóle to mam bzika na punkcie zdrowego odżywiania. Wyczytałam w necie już prawie wszystko :-) W moim otoczeniu wolę o tym nie rozmawiać, bo uznają mnie za dziwaczkę. Powiem tylko tyle, że nie piję czarnej herbaty bo ma dużo fluoru. Tak samo pasty do zębów kupuję bez fluoru! Kiedyś robiono nam o zgrozo w szkole fluoryzację , a fluor to trucizna.

Zimno, zimno! Ja chcę słońca!

Olena, ja tez mam fiola na punkcie zdrowego odzywiania :) i otoczenie reaguje podobnie jak u Ciebie, mysla ze szajba mi odbila :) Rowniez rozgladam sie za pasta bez fluoru ale trudno kupic, tylko czasami w sklepach ze zdrowa zywnoscia i to nie w kazdym. A dezodoranty z aluminium? Tez syf, za przeproszeniem, bo aluminum odklada sie w wezlach chlonnych o.O

ja może fioła nie mam ale też bardzo zwracam uwagę na to co kupuję do picia, jedzenia i np sprzątania, no i uwielbiam wszystko co naturalne :-)

Bardzo fajnie :-) też lubię wszystko bez sztuczności

bliska77, Bursztyn, inessa, samira lubią tę wiadomość

590040cb82960119f78e126c9419cb34.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2013, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dostałam plamienie ale wcześniej został mi w domu test ciążowy i go zrobiłam...... i co?! wiecie chyba gdyby tej zarazy we mnie nie było byłaby ciąża bo jest druga kreska ale cień cienia cieńjak to ostatnio Samirka opisała, na początku była mocniej widoczna a potem zaczęła znikać a wiec dzieciątko znów nie mogło sie zagnieździć, szukało miejsca i nic... a plamienie takie sobie mozę się rozkreci :( nawet brzuch mnie nie boli a zwykle mam straszne bóle :(
    A zdrowa żywność no cóż, u nas w domu to wiekszość swojego z ogródka ale i tak do końca na tym świecie już nie ma nic czystego i zdrowego , bo nawet jak ktoś stara się ekologicznie to np.sąsiad "stara się nieekologicznie" tylkko dla kasy, no cóż?!

bliska77, Olena, samira, caffe, Bursztyn, Mango, megan8, KaRa lubią tę wiadomość

• iwka76 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2013, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Dziewczyny dostałam plamienie ale wcześniej został mi w domu test ciążowy i go zrobiłam...... i co?! wiecie chyba gdyby tej zarazy we mnie nie było byłaby ciąża bo jest druga kreska ale cień cienia cieńjak to ostatnio Samirka opisała, na początku była mocniej widoczna a potem zaczęła znikać a wiec dzieciątko znów nie mogło sie zagnieździć, szukało miejsca i nic... a plamienie takie sobie mozę się rozkreci :( nawet brzuch mnie nie boli a zwykle mam straszne bóle :(
    A zdrowa żywność no cóż, u nas w domu to wiekszość swojego z ogródka ale i tak do końca na tym świecie już nie ma nic czystego i zdrowego , bo nawet jak ktoś stara się ekologicznie to np.sąsiad "stara się nieekologicznie" tylkko dla kasy, no cóż?!

Inessko ale u mnie też była malo widoczna ta kreseczka i też miałam plamienia w dniu jak zrobiłam test więc poczekaj może jednak nie pojawi się ta ciocia a za to pojawi sie tak kreseczka ale mocniejsza Czego z całego serca życzę

bliska77, Olena, inessa, caffe, Bursztyn, Mango, megan8 lubią tę wiadomość

relgh3714gqvyz0c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2013, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa a może tak badanie krwi????
    pamiętaj, nasze organizmy to jedna wielka zagadka i tak naprawdę nigdy do końca nic nie wiadomo ;-), więc może jednak???

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2013, 10:30

inessa, caffe, Bursztyn, Mango lubią tę wiadomość

• Olena Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2013, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolendra suszona. Zakupiłam kilka paczek naraz, około 10. Zjadasz 10 dkg kolendry w ciągu dnia. Ja stosowałam przez miesiąc. Wiadomo im dłużej tym lepiej. Wyłapuje z organizmu ołów rtęć itp. Jeśli efekt ma być lepszy, to te związane cząsteczki metali usuwasz przy pomocy chlorelli. Chlorella to też ciekawy temat, dużo minerałów a przy okazji odchudzanie. Poczytaj sobie w necie.

inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Olena Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2013, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwka76 wrote:
    inessa wrote:

Inessko ale u mnie też była malo widoczna ta kreseczka i też miałam plamienia w dniu jak zrobiłam test więc poczekaj może jednak nie pojawi się ta ciocia a za to pojawi sie tak kreseczka ale mocniejsza Czego z całego serca życzę

Tak bardzo bym chciała, żeby Ci się udało. Żeby się to maleństwo zagnieżdziło mimo wszystko. Życzę Ci z całego serca.

inessa, angela, Mango lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2013, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela wrote:
    Samirka - wpisałam się na listę - zrób tam ze mną to co potrzeba

już zrobiłam ,jeszcze miejsce zamieszkania poproszę -miasto :*

inessa, bliska77, angela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2013, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:

a może to implantacyjne Inessko !? Trzymam jednak kciuki :* <3

inessa, bliska77, angela, caffe, Mango lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2013, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane ale ona była na poczatku mocniejsza a potem prawie znikneła no cień cienia więc bhcg jest bardzo słaba a może ten mięśniak tak zaburza? A raczej się nie zagnieżdża tak jak lekarz mówi i beta troszke rośnie a potem lecii na łeb na szyje. Ja poczekam na @ jeszcze ten tydzień bo wiecie, ze ja czasmi mam długą 2faze, tylko mam prolem bo zaczęło mnie znów mdlic w ub.tygodniu tak miałam a teraz znowu :( brbrbrbr
    Dzięki dziewczyny :)

bliska77, samira, Olena, caffe, Bursztyn, Mango lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2013, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:

Inessko - faktycznie czas pozbyć się tego potwornego mięśniaka - prawdopodobnie już dawno byłabyś mamusią..

bliska77, samira, inessa, caffe, Bursztyn, Mango lubią tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • angela Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2013, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    angela wrote:

Łódź - napisałam

bliska77, samira, inessa lubią tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2013, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela wrote:
    samira wrote:
    angela wrote:

Łódź - napisałam

a sorki ale wiesz "nie każdy ślepy widzi " hehe

inessa, bliska77, angela lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2013, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwka76 wrote:
    inessa wrote:

Ja w lutym miałam cien cienia ,w ostatnim cyklu też i nic
    tak sobie myślę że albo te testy są g... warte albo faktycznie u mnie jest problem z zagnieżdżeniem
    Inessa będzie lepiej jak pozbędziesz się mięśniaka w końcu się musi udać.

samira, inessa, Bursztyn, Mango, angela, megan8 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2013, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    iwka76 wrote:
    inessa wrote:

Ja w lutym miałam cien cienia ,w ostatnim cyklu też i nic
    tak sobie myślę że albo te testy są g... warte albo faktycznie u mnie jest problem z zagnieżdżeniem
    Inessa będzie lepiej jak pozbędziesz się mięśniaka w końcu się musi udać.

a ja zrobiłam znów dziś test paskowy ten pepino co wtedy i tak mi zamazało ze nie mogłam wogóle odczytać ,a zrobiłam ze względu ze ta @ taka krótka i skąpa ...

inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2013, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    TAk wiem musze się pozbyć tego mięśniaka ale jak to mam zrobić jak @ nadal brak było plamienie nie ma plamienia nie wiem chyba zaczne skakać po schodach z góry na dół i z dołu do góry mieszkam na pierwszym piętrze ale dośc wysoko jest ;) ;) ;) może coś pomoże? :)

Acha ale dzięki temu wiem jedno,że jednak nie jest tak źle z moimi jajniczkami, może stanie się ten cud i w końcu dzieciątko się zagnieździ w moim brzuszku :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2013, 11:15

Olena, grosza, samira, Reni, Bursztyn, Mango, angela, bliska77, megan8, caffe lubią tę wiadomość

• Olena Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2013, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak sobie też pomyślałam inessa, jeśli tylko pozbędziesz się mięśniaka, to jest ogromna szansa na dziecko, skoro zdarzyło Ci się to nie pierwszy raz. Jesteś na dobrej drodze.

inessa, grosza, samira, Bursztyn, Mango, angela, bliska77, megan8, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2013, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie już miałam dwie kreski na teście ;)
    Oj u nas słoneczko w końcu wyszło :)

Olena, samira, Bursztyn, Mango, bliska77, caffe lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2013, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jestem zła - nie ma miejsca do mojego gin. pierwszy raz się zdarzyło ...
    Pytanie retoryczne gin kazał się zjawić w okolicach 12 dc a wolny termin jest dopiero w 17 dc czy warto się zapisywać ?czy na następny m-c i jeden cykl stracony :P

samira, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2013, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    TAk wiem musze się pozbyć tego mięśniaka ale jak to mam zrobić jak @ nadal brak było plamienie nie ma plamienia nie wiem chyba zaczne skakać po schodach z góry na dół i z dołu do góry mieszkam na pierwszym piętrze ale dośc wysoko jest ;) ;) ;) może coś pomoże? :)

Acha ale dzięki temu wiem jedno,że jednak nie jest tak źle z moimi jajniczkami, może stanie się ten cud i w końcu dzieciątko się zagnieździ w moim brzuszku :)

ja też mieszkam na 1piętrze :)

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2013, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    Ale jestem zła - nie ma miejsca do mojego gin. pierwszy raz się zdarzyło ...
    Pytanie retoryczne gin kazał się zjawić w okolicach 12 dc a wolny termin jest dopiero w 17 dc czy warto się zapisywać ?czy na następny m-c i jeden cykl stracony :P

kurcze, wszystko zależy od tego jakie masz cykle i kiedy owulacja występuje, ale swoją drogą to dziwne, że nie ma miejsc, moja np jak nie ma miejsc każe zapisywać się przed wszystkimi, i tak np ostatnio na monitoringu miałam, przyjmowała od 8 a ja byłam zapisana na 7.55, może spróbuj w ten sposób

Bursztyn, inessa, Mango, angela, grosza lubią tę wiadomość

‹‹ 362 363 364 365 366 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ