35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Olena wrote:Czytam fajną książkę o adopcji, a początek o ogromnym pragnieniu posiadania dziecka, badaniach, itd, same wiecie. Temat na czasie. Polecam: dziecko z chmur, Justyna Bigos, Beata Mozer
Jeśli chodzi o ten temat - to już Inessie polecałam - naprawdę warto przeczytać - "Wieża z klocków" K.Kotowskiej. Krótka książka - ale treść zapada w pamięci na długo...Olena, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
iwka76 wrote:dziewczynki a ja właśnie juz jestem spakowana i czekam żeby wypić kawkę ja INKĘ a mój maruda normalną i 17.30 ruszam na polskę , jak ja się cieszę Jutro się odezwę jak tylko wrócę od lekarza z nowinkami , tylko oczywiscie jak mnie przyjmie hihihih Zyczę wam udanego wieczorka i spokojnej nocy
Udanej podróży. Do usłyszenia w Polsce.inessa, bliska77, megan8, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwka76 wrote:dziewczynki a ja właśnie juz jestem spakowana i czekam żeby wypić kawkę ja INKĘ a mój maruda normalną i 17.30 ruszam na polskę , jak ja się cieszę Jutro się odezwę jak tylko wrócę od lekarza z nowinkami , tylko oczywiscie jak mnie przyjmie hihihih Zyczę wam udanego wieczorka i spokojnej nocy
szerokiej drogidaj znać po ginku
Mango, bliska77, inessa, anna maria lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Olena wrote:Czytam fajną książkę o adopcji, a początek o ogromnym pragnieniu posiadania dziecka, badaniach, itd, same wiecie. Temat na czasie. Polecam: dziecko z chmur, Justyna Bigos, Beata Mozer
Jeśli chodzi o ten temat - to już Inessie polecałam - naprawdę warto przeczytać - "Wieża z klocków" K.Kotowskiej. Krótka książka - ale treść zapada w pamięci na długo...
Bozia3 jesteśmy po jednej profesji. Teraz znikam do domku i odezwę się jutro. Miłego popołudnia dla wszystkich kobietek.samira, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
iwka76 wrote:dziewczynki a ja właśnie juz jestem spakowana i czekam żeby wypić kawkę ja INKĘ a mój maruda normalną i 17.30 ruszam na polskę , jak ja się cieszę Jutro się odezwę jak tylko wrócę od lekarza z nowinkami , tylko oczywiscie jak mnie przyjmie hihihih Zyczę wam udanego wieczorka i spokojnej nocy
no to uważaj na siebie i daj znać po wizycie.inessa, samira, Mango, bliska77, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny:) U mnie nadal okresu brak,objawy okresowe występują.Kupiłam na wszelki wypadek test PINK oczywiście z Rossmana i jak jutro @ sie nie pojawi to go zrobię:)To już bedzie 16 dni od owulacji wiec raczej powinien wyjść co?Pozdrawiam WAS wszystkie i witam nowe dziewczyny:)
samira, Mango, bliska77, inessa, megan8, caffe, Bursztyn, kate38, anna maria, KaRa, gosia7122, wenus, polarmiś, Olena, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiza37 wrote:Hej dziewczyny:) U mnie nadal okresu brak,objawy okresowe występują.Kupiłam na wszelki wypadek test PINK oczywiście z Rossmana i jak jutro @ sie nie pojawi to go zrobię:)To już bedzie 16 dni od owulacji wiec raczej powinien wyjść co?Pozdrawiam WAS wszystkie i witam nowe dziewczyny:)
no to kciuki trzymam &&&Mango, iza37, bliska77, inessa, megan8, Bursztyn, anna maria, wenus, Conducive, polarmiś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwka, szerokiej drogi i czekamy z niecierpliwością na relacje,
Iza, ja baaaaaardzo mocno trzymam kciuki za to żeby ta @ się nie pojawiła
a w ogóle to już uzależniłam się od Was moje drogie, tak, jaka jest pierwsza strona na którą wchodzę po włączeniu komputera??? tak tak forum OVUinessa, iza37, megan8, Bursztyn, grosza, anna maria, Conducive, polarmiś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja z iwką jutro na badanie -na chwilę prawdy,trzymajcie kciuki
dziś byłam u mamy ,ale się nie wygadałam ,nie chciałam ,jeszcze czas
wczoraj mnie odrzuciło od zmywacza od paznokci ,hmmmBursztyn, bliska77, inessa, iza37, wenus, Conducive, polarmiś lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny, mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swego grona. Jestem nowa na Ovu i czytam Was od paru dni, ale jeszcze mi brakuje troche, aby przeczytac wszytkie wiadomosci z tego postu
. Milo tu u Was wiec postanowilam dolaczyc. Mam na imie Jola, mam 37 lat (skonczylam w lutym) i staram sie o druga dzidzie od jakis 6 miesiecy ( teraz drugi cykl z testami owulacyjnymi) Mieszkam od 10 lat w Meksyku i mam juz core 10 letnia. Postanowilam starac sie naturalnie i jak nie wyjdzie nic z tego to sobie odpuscic. Pozdrawiam Was serdecznie i powodzenia z fasolkowaniem
Bursztyn, caffe, Dorka71, megan8, iwka76, samira, kate38, inessa, anna maria, KaRa, Conducive, polarmiś, bliska77, Olena, angela, Reni lubią tę wiadomość
-
oj dziewczyny ja też się już uzależniłam i też pierwsze cio zrobiłam w autokarze bo mi się nudziło to włączyłam komputer i wskoczyłam na nasza stronkę i nie będę dziękowała za bardzio za życzenia dobrej drogi co by nie zapeszyć . Jak narazie jest wygodnie bo siedze sama a jak będzie jeszcze to nie wiadomo , ale powiedziałam kierowcom że ja w dwóch osobach to odrazu posadzili mnie na początku hihihihihih A cio do mnie i do Megan i naszej jutrzejszej wizyty to tak też się wybieram i mam nadzieję że się dostane , ale że jestem uparciuch to powiem że nie wyjdę jak mnie nie przyjmie hihihiihhihi I Megan nie wygaduj głupot jak żeczywiście jakaś malolata że to urojenia , jesstesmy i będziemy w ciąży aż do rozwiązania hihihihihi . Zobaczysz będzie super pomimo mdłości i tych innych niedogodności hihihihihhi A ty Iza też rób ten test z rana czekamy na dalsze brzuszki Pozdrawiam z autokaru w Dortmundzie
megan8, samira, inessa, grosza, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość