35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziekuje dziewczyny, widze Iwka ze Tobie sie udalo zafasolkowac, bardzo gratuluje i powodzenia!!! Ja jak narazie czekam na ovulacje, w zeszlym miesiacu byla ona dopiero w 17 dniu cyklu, przy cyklach 27 dniowych, zobaczymy co w tym miesiacu, jak narazie nadrabiam straty czytania Was jestem na stronie 120
.
samira, iwka76, caffe, inessa, Mango, polarmiś, anna maria, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Jolka76 wrote:Dziekuje dziewczyny, widze Iwka ze Tobie sie udalo zafasolkowac, bardzo gratuluje i powodzenia!!! Ja jak narazie czekam na ovulacje, w zeszlym miesiacu byla ona dopiero w 17 dniu cyklu, przy cyklach 27 dniowych, zobaczymy co w tym miesiacu, jak narazie nadrabiam straty czytania Was jestem na stronie 120
.
Witaj Jola dziekuję za gratulacje , jak widzisz to i nie tylko mi sie udało jest juz kilka jak dojdziesz z czytaniem do 413 strony to będziesz wiedziała że powoli wszystkie zafasolkujemy łącznie z tobą i wszystkie będziemy sie cieszyły swoimi fasolkami . Więc życzę miłej i dobrej lektury Pozdrawiamsamira, caffe, inessa, megan8, anna maria, bliska77, Bursztyn, angela lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny a wiecie czego sie boje najbardziej , domniemując że z moją małą czekoladką jest wszystko OK , to to że mogą byc dwie czekoladki a nie daj boże więcej A ten moj maruda duża czekolada do mnie że dla niego nie problem a może nawet i lepiej za jednym zamachem dwoje , powiedział że będzie mi pomagał w niedziele jak nie będzie pracował , myślałam że padne ze śmiechu i powiedział że zrobiłam sie agresywna względem niego . Wkońcu zaczynam myśleć o sobie to tez daje mu to do zrozumienia stanowczo ale nie agresywnie . Zawsze znał mnie taką grzeczną uległa a tu ZONK i Iwcia sie zmienia hihihihihihhihihihihihhi
kate38, iza37, inessa, caffe, megan8, anna maria, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
kurcze zaraz mnie rozłączy bo zasięg mi sie gubi na autostradzie , za szybko kierowcy jadą hihihihihhi Właśnie dostaliśmy herbatkę co prawda nie dobrą bo rozpuszczalna bleeeeeeeeeeee ale coś ciepłego też trzeba sie napic hihihihihihi
iza37, inessa, anna maria, caffe, megan8, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Jolka76 wrote:Dziekuje dziewczyny, widze Iwka ze Tobie sie udalo zafasolkowac, bardzo gratuluje i powodzenia!!! Ja jak narazie czekam na ovulacje, w zeszlym miesiacu byla ona dopiero w 17 dniu cyklu, przy cyklach 27 dniowych, zobaczymy co w tym miesiacu, jak narazie nadrabiam straty czytania Was jestem na stronie 120
.
Hej Jolu! Przede wszystkim witaj serdecznie i czuj sie jak u siebie:) A jak już iwcia wspominała doczytaj kochana do końca,same rewelacje:)))inessa, caffe, megan8, anna maria, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
iwka76 wrote:Dziewczyny a wiecie czego sie boje najbardziej , domniemując że z moją małą czekoladką jest wszystko OK , to to że mogą byc dwie czekoladki a nie daj boże więcej A ten moj maruda duża czekolada do mnie że dla niego nie problem a może nawet i lepiej za jednym zamachem dwoje , powiedział że będzie mi pomagał w niedziele jak nie będzie pracował , myślałam że padne ze śmiechu i powiedział że zrobiłam sie agresywna względem niego . Wkońcu zaczynam myśleć o sobie to tez daje mu to do zrozumienia stanowczo ale nie agresywnie . Zawsze znał mnie taką grzeczną uległa a tu ZONK i Iwcia sie zmienia hihihihihihhihihihihihhi
Iwcia ty masz dbać o siebie i maleństwo(a) i dobrze niech pozna "prawdziwe oblicze" cudownej kobiety:))) Ty nosisz Wasze dziecko(ci) a on o was ma dbać koniec kropka!!!inessa, caffe, megan8, anna maria, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitaj Jolu! O jejku aż z Meksyku, ja zawsze marzyłam,żeby tam pojechać i do Peru bo kocham archeolohie i chcialam tam na jakieś wykopaliska a został mi ogródek i doniczka
To zostało Ci jeszcze dużo do czytania a jest co !!!
Iwka spokojnej drogi
Megan co Ty kobitko wypisujesz to chyba u Ciebie te hormony ciążowe już taj działająa co bedzie później
A u mnie Izka też nie ma nadal @ nie wiem o co chodzi tylko nie mam sił, mdli mnie jakoś tak dziwnie i wogóle nie boli mnie brzuch tylko swędzą piersisamira, iwka76, iza37, caffe, megan8, Mango, anna maria, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Witaj Jolu! O jejku aż z Meksyku, ja zawsze marzyłam,żeby tam pojechać i do Peru bo kocham archeolohie i chcialam tam na jakieś wykopaliska a został mi ogródek i doniczka
To zostało Ci jeszcze dużo do czytania a jest co !!!
Iwka spokojnej drogi
Megan co Ty kobitko wypisujesz to chyba u Ciebie te hormony ciążowe już taj działająa co bedzie później
A u mnie Izka też nie ma nadal @ nie wiem o co chodzi tylko nie mam sił, mdli mnie jakoś tak dziwnie i wogóle nie boli mnie brzuch tylko swędzą piersi
ojojoj czyżby mamy kolejną prawie zielona kropeczkębyłoby super
iza37, inessa, caffe, megan8, anna maria, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Inessko a może jednak ciąża? Padnę zaraz ze szczęścia:) Może ten mięśniak tym razem nie przeszkodzi? Jak już pisały dziewczyny,ciało kobiety to wielka niewiadoma. Bardzo bym chciała żebyś była zdrowa i szczęśliwa:)))Mnie też mdli:)
inessa, samira, caffe, megan8, polarmiś, anna maria, bliska77, Bursztyn, angela lubią tę wiadomość
-
A u mnie Izka też nie ma nadal @ nie wiem o co chodzi tylko nie mam sił, mdli mnie jakoś tak dziwnie i wogóle nie boli mnie brzuch tylko swędzą piersi
- Inesska rób ten test za jakieś dwa dni , będziemy trzymały kciuki pamiętaj że ja też plamiłam i miałam niewyrazną ta kreseczke a za dwa dni była już wyrazniejsza hihihi Oby to było to
inessa, iza37, samira, caffe, megan8, anna maria, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOj Iwka
Samira ty mój łobuziaku kochany
Iza testuj kochana, nie wiem jak wytrzymam do rana
Je nie zatestowałam z pierwszego moczu bo nie miałam jak bo chodze często do łazienki i nie wiedziałam który to ?!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2013, 18:17
samira, iza37, caffe, megan8, polarmiś, anna maria, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJolka76 wrote:Dziekuje dziewczyny, widze Iwka ze Tobie sie udalo zafasolkowac, bardzo gratuluje i powodzenia!!! Ja jak narazie czekam na ovulacje, w zeszlym miesiacu byla ona dopiero w 17 dniu cyklu, przy cyklach 27 dniowych, zobaczymy co w tym miesiacu, jak narazie nadrabiam straty czytania Was jestem na stronie 120
.
witaj!! jak super,Meksyk a jaki region - miasto !! To drugie po Indiach państwo które chciałabym odwiedzićoj naoglądało się za młodu seriali meksykańskich jak np. Esmeralda
inessa, caffe, megan8, anna maria, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Oj Iwka
Samira ty mój łobuziaku kochany
Iza testuj kochana, nie wiem jak wytrzymam do rana
Je nie zatestowałam z pierwszego moczu bo nie miałam jak bo chodze często do łazienki i nie wiedziałam który to ?!
:* :* :*iza37, inessa, caffe, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Inessko napewno będę testować jak do jutra @ sie nie rozkręci. Ale mam tak dziwnie, w nocy mnie tak bolą jajniki ze mam wrażenie że własnie dostałam okres, rano to samo a potem wszystko ucicha???Niewiem co jest....
inessa, samira, caffe, megan8, anna maria, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny