SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA PŁODNOŚĆ   

Jak pierwsze 60 dni mogą zwiększyć Twoje szanse na ciążę?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 04:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc polarmis ja ostatnio bardzo wczesnie sie budze,ale za to wzczesnie chodze spac.pozdrawiam

grosza, polarmiś, bliska77, samira, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 04:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wenus wrote:
    czesc wszystkim:)Jak Jolka skonczy wszystko czytac ,to juz pewnie w ciąży będzie:))Mysle o was cały czas i żałuje,ze nie możemy się spotkac...Trzymajcie się zdrowo i do uslyszenia!

Wenus myślę też o tobie

Iwka mam nadzieję że dotarłaś spokojnie

Witaj Jolka w naszym gronie

anna maria, polarmiś, bliska77, samira, Mango, inessa, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 04:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    hahahahahaha dobre !!! tylko nie wiem czy szczęki 10? a może jakiś inny tytuł? niestety nie znam tytułów bo nie lubie horrorów brbrbrbrbr ;)
    A może "jajeczka 1" ? ;)

Dziewczyny wy jestescie nie mozliwe ,przyznaje wam za to Oskara.Inessa kochanie zrob sobie tescik nie zaszkodzi.

grosza, polarmiś, bliska77, caffe, samira, Mango, inessa, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 04:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    inessa wrote:
    hahahahahaha dobre !!! tylko nie wiem czy szczęki 10? a może jakiś inny tytuł? niestety nie znam tytułów bo nie lubie horrorów brbrbrbrbr ;)
    A może "jajeczka 1" ? ;)

"Fasolki w Ukryciu 2" :D

Fasolki atakują 2 !!

Iza jak teścik napisz !!

Inessa trzymam &&& za dziecinkę !!

Łosiczka myslałam o tobie ja; z moim 6 a wktótce 7 latkiem też mam problem podobny.

bliska77, caffe, iza37, Mango, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 04:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    samira wrote:
    gosia7122 wrote:
    iza37 wrote:
    Inessko napewno będę testować jak do jutra @ sie nie rozkręci. Ale mam tak dziwnie, w nocy mnie tak bolą jajniki ze mam wrażenie że własnie dostałam okres, rano to samo a potem wszystko ucicha???Niewiem co jest....

ale budujecie napięcie jak w horrorze jakimś...

film "szczęki 10 " :D

"ciąża z zaskoczenia" w dosłownym tego słowa znaczeniu hehehe

Iza no dalej ,gdzie jestes z tym testem ,zycze Ci tej ;ciazy z z zaskoczenia; mysle i trzymam kciuki

bliska77, caffe, iza37, samira, Mango, inessa, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 05:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Czesc polarmis ja ostatnio bardzo wczesnie sie budze,ale za to wzczesnie chodze spac.pozdrawiam

Najważniejsze abyś się wysypiała :)

bliska77, Mango, inessa, megan8, anna maria lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 05:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Jolka76 wrote:
    Dziekuje dziewczyny, widze Iwka ze Tobie sie udalo zafasolkowac, bardzo gratuluje i powodzenia!!! Ja jak narazie czekam na ovulacje, w zeszlym miesiacu byla ona dopiero w 17 dniu cyklu, przy cyklach 27 dniowych, zobaczymy co w tym miesiacu, jak narazie nadrabiam straty czytania Was jestem na stronie 120 :).

witaj!! jak super,Meksyk a jaki region - miasto !! To drugie po Indiach państwo które chciałabym odwiedzić :) oj naoglądało się za młodu seriali meksykańskich jak np. Esmeralda :P

Ja marzyłam natomiast o zwiedzaniu USA -swego czasu bardzo fascynował mnie ten kraj :D

bliska77, caffe, Mango, inessa, anna maria lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 05:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    ja z iwką jutro na badanie -na chwilę prawdy,trzymajcie kciuki
    dziś byłam u mamy ,ale się nie wygadałam ,nie chciałam ,jeszcze czas
    wczoraj mnie odrzuciło od zmywacza od paznokci ,hmmm

Megan i Iwka czekamy na relację z wizyty :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2013, 05:08

Mango, inessa, Bursztyn, megan8, anna maria lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 05:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela Inessa dzięki za radę :)

Mango, inessa, angela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 05:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jolka76 wrote:
    Czesc dziewczyny, mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swego grona. Jestem nowa na Ovu i czytam Was od paru dni, ale jeszcze mi brakuje troche, aby przeczytac wszytkie wiadomosci z tego postu :). Milo tu u Was wiec postanowilam dolaczyc. Mam na imie Jola, mam 37 lat (skonczylam w lutym) i staram sie o druga dzidzie od jakis 6 miesiecy ( teraz drugi cykl z testami owulacyjnymi) Mieszkam od 10 lat w Meksyku i mam juz core 10 letnia. Postanowilam starac sie naturalnie i jak nie wyjdzie nic z tego to sobie odpuscic. Pozdrawiam Was serdecznie i powodzenia z fasolkowaniem :)

witaj Jola, Meksyk to miejsce moich marzeń :-) poważnie, choć raz w życiu chciałabym tam pojechać
    Z nami na pewno będzie raźniej i weselej, dziewczyny stanowią prawdziwą grupę wsparcia :-)

caffe, Mango, inessa, Bursztyn, megan8, anna maria, grosza, angela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 05:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    megan8 wrote:
    ja z iwką jutro na badanie -na chwilę prawdy,trzymajcie kciuki
    dziś byłam u mamy ,ale się nie wygadałam ,nie chciałam ,jeszcze czas
    wczoraj mnie odrzuciło od zmywacza od paznokci ,hmmm

Megan i Iwka czekamy na relację z wizyty :)

Też czekam z niecierpliwością na pozytywne wiadomości. Trzymam bardzo mocno kciuki!!!

bliska77, caffe, Mango, inessa, grosza lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 05:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    grosza wrote:
    iwka76 wrote:
    inessa wrote:
    Dziewczyny dostałam plamienie ale wcześniej został mi w domu test ciążowy i go zrobiłam...... i co?! wiecie chyba gdyby tej zarazy we mnie nie było byłaby ciąża bo jest druga kreska ale cień cienia cieńjak to ostatnio Samirka opisała, na początku była mocniej widoczna a potem zaczęła znikać a wiec dzieciątko znów nie mogło sie zagnieździć, szukało miejsca i nic... a plamienie takie sobie mozę się rozkreci :( nawet brzuch mnie nie boli a zwykle mam straszne bóle :(
    A zdrowa żywność no cóż, u nas w domu to wiekszość swojego z ogródka ale i tak do końca na tym świecie już nie ma nic czystego i zdrowego , bo nawet jak ktoś stara się ekologicznie to np.sąsiad "stara się nieekologicznie" tylkko dla kasy, no cóż?!

Inessko ale u mnie też była malo widoczna ta kreseczka i też miałam plamienia w dniu jak zrobiłam test więc poczekaj może jednak nie pojawi się ta ciocia a za to pojawi sie tak kreseczka ale mocniejsza Czego z całego serca życzę

Ja w lutym miałam cien cienia ,w ostatnim cyklu też i nic
    tak sobie myślę że albo te testy są g... warte albo faktycznie u mnie jest problem z zagnieżdżeniem
    Inessa będzie lepiej jak pozbędziesz się mięśniaka w końcu się musi udać.

A propos testów ja ma za każdym razem ok. 10 dnia po owulcji cień cienia a następnego czy za dwa dni już tylko jedna kreska.

a jak myślisz dlaczego ? pytałaś się może gin, mój powiedział żeby do końca nie wierzyć w tak wczesne testowanie :P

bliska77, caffe, inessa, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 05:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Losiczka72 wrote:
    Witam dziewczynki :) :) :)

Troche mnie tu nie było :( :( :( :( bardzo przepraszam ale u mnie to sie wszystko wali i pali :(. Ciągnę już 16 cykl i chyba ostatni.Zdowie dopisuje ale mam kłopoty z moim 8 l synem.Dokładnie 20 i 24 maja diagnozuje u niego adhd .Ma kłopoty w szkole przez swoją impulsywnośc i potrzebujemy pomocy specjalisty.
    Do tego moja ukochana ciocia coraz bardziej cierpi walcząc z przeżutami raka wątroby :(.

Nie w głowie mi teraz staranka.Niby serducha są ale już mi nie zależy.Muszę cieszyć sie z tego co mam :) :):)

Gratuluje fasolek :) :) :) bardzo ale to bardzo sie cieszę z Wami :).Stworzyłyście fajną zgraną paczkę :D super :) :) :)

Angelo to już prawie 14 tydz wow........ale suwaczek zasuwa :)

Inessco jeszcze raz dziekuję :) :) :) Ty wiesz :)

ŻYCZĘ WAM DZIEWCZYNY WSZYSTKIEGO DOBREGO SPEŁNIENA TYCH WASZYCH MARZEŃ .

POZDRAWIAM :) :) :)

losiczka, trzymaj się, oby wszystko się poukładało

iza37, Losiczka72, inessa, grosza lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 05:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie,
    Iwka i Megan, czekamy na relację z wizyty :-)
    Iza jak testowanie ???????
    temperatura minimalnie u mnie podskoczyła ale to efekt przeziębienia, niestety, czuję moją przyjaciółkę już bardzo wyraźnie, nadchodzi wielkimi, wilgotnymi i czerwonymi krokami....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2013, 05:36

samira, inessa, Bursztyn, megan8, anna maria, Conducive lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 06:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)

U mnie kończy się @, jeszcze dzisiaj i jutro coś się pojawi i koniec :)

Wyprawiłam syna na długi weekend i będziemy sami, ale cóż z tego, bo to nie te dni :P A w następnym tygodniu przyjeżdża jego dziewczyna i wtedy to nam trochę pokrzyżuje plany...

Wczoraj mój mąż pokazał mi jak mu się muskuły powiększyły, bo ostatnio miał sporo pracy. Powiedziałam mu, że w tym miesiącu to mu się jeszcze powiększy ..... bo też będzie zapierniczał :P :P :P

bliska77, iza37, Mango, samira, inessa, Bursztyn, megan8, anna maria, Conducive, angela, Mega lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 06:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane no i zrobiłam ten test z Rossmana ale nie przyniósł mi szczęścia,dzisiaj 16 dni od owulacji,zero objawów, tylko ból piersi
    :(((SZKODA......

samira, bliska77, caffe, inessa, Bursztyn, megan8, Olena, anna maria lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • iza37 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 06:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Cześć dziewczyny :)

U mnie kończy się @, jeszcze dzisiaj i jutro coś się pojawi i koniec :)

Wyprawiłam syna na długi weekend i będziemy sami, ale cóż z tego, bo to nie te dni :P A w następnym tygodniu przyjeżdża jego dziewczyna i wtedy to nam trochę pokrzyżuje plany...

Wczoraj mój mąż pokazał mi jak mu się muskuły powiększyły, bo ostatnio miał sporo pracy. Powiedziałam mu, że w tym miesiącu to mu się jeszcze powiększy ..... bo też będzie zapierniczał :P :P :P

następny cykl kochana i następna szansa i nadzieja:)Bardzo mocno będę trzymać kciuki.To już teraz zaczynacie staranka?

samira, bliska77, Mango, caffe, inessa, Bursztyn, megan8, anna maria lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 06:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    Hej kochane no i zrobiłam ten test z Rossmana ale nie przyniósł mi szczęścia,dzisiaj 16 dni od owulacji,zero objawów, tylko ból piersi

pocieszcie mnie jakoś please....

Mango, caffe, inessa, Bursztyn, megan8, anna maria, Conducive lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 06:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    iza37 wrote:

pocieszcie mnie jakoś please....

Iza, pocieszam Cię bardzo a może test ma małą czułość i jeszcze nie wykrył bety... a jeśli jednak się nie udało, to startujemy razem i następny cykl będzie nasz, zobaczysz ;-)

iza37, inessa, Bursztyn, megan8, anna maria lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 06:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    agafbh wrote:
    Jolka76 wrote:
    Czesc dziewczyny, mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swego grona. Jestem nowa na Ovu i czytam Was od paru dni, ale jeszcze mi brakuje troche, aby przeczytac wszytkie wiadomosci z tego postu :). Milo tu u Was wiec postanowilam dolaczyc. Mam na imie Jola, mam 37 lat (skonczylam w lutym) i staram sie o druga dzidzie od jakis 6 miesiecy ( teraz drugi cykl z testami owulacyjnymi) Mieszkam od 10 lat w Meksyku i mam juz core 10 letnia. Postanowilam starac sie naturalnie i jak nie wyjdzie nic z tego to sobie odpuscic. Pozdrawiam Was serdecznie i powodzenia z fasolkowaniem :)

witaj Jola, Meksyk to miejsce moich marzeń :-) poważnie, choć raz w życiu chciałabym tam pojechać
    Z nami na pewno będzie raźniej i weselej, dziewczyny stanowią prawdziwą grupę wsparcia :-)

agafbh marzenia są od tego, zeby je spełniać.. to one nakręcają nas w życiu
    Ja też marzę o Meksyku. Marzyłam o Kenii i po tylu latach udało się to marzenie spełnić :-) ( na miejscu ze szczęścia aż się popłakałam). Trzeba marzyć, marzyć ..
    Marzę o maluszku.. tu trochę gorzej, bo na to nie do końca mam wpływ :-/
    ale póki co to jest priorytet ;-)
    pomarzyć fajna rzecz ;-)

no fajnie, że spełniłaś swoje marzenie :-)

inessa lubi tę wiadomość

‹‹ 367 368 369 370 371 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ