35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
wenus wrote:czesc wszystkim:)Jak Jolka skonczy wszystko czytac ,to juz pewnie w ciąży będzie:))Mysle o was cały czas i żałuje,ze nie możemy się spotkac...Trzymajcie się zdrowo i do uslyszenia!
Wenus myślę też o tobie
Iwka mam nadzieję że dotarłaś spokojnie
Witaj Jolka w naszym gronie
anna maria, polarmiś, bliska77, samira, Mango, inessa, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:hahahahahaha dobre !!! tylko nie wiem czy szczęki 10? a może jakiś inny tytuł? niestety nie znam tytułów bo nie lubie horrorów brbrbrbrbr
A może "jajeczka 1" ?
Dziewczyny wy jestescie nie mozliwe ,przyznaje wam za to Oskara.Inessa kochanie zrob sobie tescik nie zaszkodzi.grosza, polarmiś, bliska77, caffe, samira, Mango, inessa, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:inessa wrote:hahahahahaha dobre !!! tylko nie wiem czy szczęki 10? a może jakiś inny tytuł? niestety nie znam tytułów bo nie lubie horrorów brbrbrbrbr
A może "jajeczka 1" ?
"Fasolki w Ukryciu 2"
Fasolki atakują 2 !!
Iza jak teścik napisz !!
Inessa trzymam &&& za dziecinkę !!
Łosiczka myslałam o tobie ja; z moim 6 a wktótce 7 latkiem też mam problem podobny.bliska77, caffe, iza37, Mango, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
iza37 wrote:samira wrote:gosia7122 wrote:iza37 wrote:Inessko napewno będę testować jak do jutra @ sie nie rozkręci. Ale mam tak dziwnie, w nocy mnie tak bolą jajniki ze mam wrażenie że własnie dostałam okres, rano to samo a potem wszystko ucicha???Niewiem co jest....
ale budujecie napięcie jak w horrorze jakimś...
film "szczęki 10 "
"ciąża z zaskoczenia" w dosłownym tego słowa znaczeniu hehehe
Iza no dalej ,gdzie jestes z tym testem ,zycze Ci tej ;ciazy z z zaskoczenia; mysle i trzymam kciukibliska77, caffe, iza37, samira, Mango, inessa, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:Jolka76 wrote:Dziekuje dziewczyny, widze Iwka ze Tobie sie udalo zafasolkowac, bardzo gratuluje i powodzenia!!! Ja jak narazie czekam na ovulacje, w zeszlym miesiacu byla ona dopiero w 17 dniu cyklu, przy cyklach 27 dniowych, zobaczymy co w tym miesiacu, jak narazie nadrabiam straty czytania Was jestem na stronie 120
.
witaj!! jak super,Meksyk a jaki region - miasto !! To drugie po Indiach państwo które chciałabym odwiedzićoj naoglądało się za młodu seriali meksykańskich jak np. Esmeralda
Ja marzyłam natomiast o zwiedzaniu USA -swego czasu bardzo fascynował mnie ten krajbliska77, caffe, Mango, inessa, anna maria lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:ja z iwką jutro na badanie -na chwilę prawdy,trzymajcie kciuki
dziś byłam u mamy ,ale się nie wygadałam ,nie chciałam ,jeszcze czas
wczoraj mnie odrzuciło od zmywacza od paznokci ,hmmm
Megan i Iwka czekamy na relację z wizyty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2013, 05:08
Mango, inessa, Bursztyn, megan8, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJolka76 wrote:Czesc dziewczyny, mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swego grona. Jestem nowa na Ovu i czytam Was od paru dni, ale jeszcze mi brakuje troche, aby przeczytac wszytkie wiadomosci z tego postu
. Milo tu u Was wiec postanowilam dolaczyc. Mam na imie Jola, mam 37 lat (skonczylam w lutym) i staram sie o druga dzidzie od jakis 6 miesiecy ( teraz drugi cykl z testami owulacyjnymi) Mieszkam od 10 lat w Meksyku i mam juz core 10 letnia. Postanowilam starac sie naturalnie i jak nie wyjdzie nic z tego to sobie odpuscic. Pozdrawiam Was serdecznie i powodzenia z fasolkowaniem
witaj Jola, Meksyk to miejsce moich marzeńpoważnie, choć raz w życiu chciałabym tam pojechać
Z nami na pewno będzie raźniej i weselej, dziewczyny stanowią prawdziwą grupę wsparciacaffe, Mango, inessa, Bursztyn, megan8, anna maria, grosza, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygrosza wrote:megan8 wrote:ja z iwką jutro na badanie -na chwilę prawdy,trzymajcie kciuki
dziś byłam u mamy ,ale się nie wygadałam ,nie chciałam ,jeszcze czas
wczoraj mnie odrzuciło od zmywacza od paznokci ,hmmm
Megan i Iwka czekamy na relację z wizyty
Też czekam z niecierpliwością na pozytywne wiadomości. Trzymam bardzo mocno kciuki!!!bliska77, caffe, Mango, inessa, grosza lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:grosza wrote:iwka76 wrote:inessa wrote:Dziewczyny dostałam plamienie ale wcześniej został mi w domu test ciążowy i go zrobiłam...... i co?! wiecie chyba gdyby tej zarazy we mnie nie było byłaby ciąża bo jest druga kreska ale cień cienia cieńjak to ostatnio Samirka opisała, na początku była mocniej widoczna a potem zaczęła znikać a wiec dzieciątko znów nie mogło sie zagnieździć, szukało miejsca i nic... a plamienie takie sobie mozę się rozkreci
nawet brzuch mnie nie boli a zwykle mam straszne bóle
A zdrowa żywność no cóż, u nas w domu to wiekszość swojego z ogródka ale i tak do końca na tym świecie już nie ma nic czystego i zdrowego , bo nawet jak ktoś stara się ekologicznie to np.sąsiad "stara się nieekologicznie" tylkko dla kasy, no cóż?!
Inessko ale u mnie też była malo widoczna ta kreseczka i też miałam plamienia w dniu jak zrobiłam test więc poczekaj może jednak nie pojawi się ta ciocia a za to pojawi sie tak kreseczka ale mocniejsza Czego z całego serca życzę
Ja w lutym miałam cien cienia ,w ostatnim cyklu też i nic
tak sobie myślę że albo te testy są g... warte albo faktycznie u mnie jest problem z zagnieżdżeniem
Inessa będzie lepiej jak pozbędziesz się mięśniaka w końcu się musi udać.
A propos testów ja ma za każdym razem ok. 10 dnia po owulcji cień cienia a następnego czy za dwa dni już tylko jedna kreska.
a jak myślisz dlaczego ? pytałaś się może gin, mój powiedział żeby do końca nie wierzyć w tak wczesne testowaniebliska77, caffe, inessa, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLosiczka72 wrote:Witam dziewczynki
Troche mnie tu nie byłobardzo przepraszam ale u mnie to sie wszystko wali i pali
. Ciągnę już 16 cykl i chyba ostatni.Zdowie dopisuje ale mam kłopoty z moim 8 l synem.Dokładnie 20 i 24 maja diagnozuje u niego adhd .Ma kłopoty w szkole przez swoją impulsywnośc i potrzebujemy pomocy specjalisty.
Do tego moja ukochana ciocia coraz bardziej cierpi walcząc z przeżutami raka wątroby.
Nie w głowie mi teraz staranka.Niby serducha są ale już mi nie zależy.Muszę cieszyć sie z tego co mam
Gratuluje fasolekbardzo ale to bardzo sie cieszę z Wami
.Stworzyłyście fajną zgraną paczkę
super
Angelo to już prawie 14 tydz wow........ale suwaczek zasuwa
Inessco jeszcze raz dziekujęTy wiesz
ŻYCZĘ WAM DZIEWCZYNY WSZYSTKIEGO DOBREGO SPEŁNIENA TYCH WASZYCH MARZEŃ .
POZDRAWIAM
losiczka, trzymaj się, oby wszystko się poukładałoiza37, Losiczka72, inessa, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie,
Iwka i Megan, czekamy na relację z wizyty
Iza jak testowanie ???????
temperatura minimalnie u mnie podskoczyła ale to efekt przeziębienia, niestety, czuję moją przyjaciółkę już bardzo wyraźnie, nadchodzi wielkimi, wilgotnymi i czerwonymi krokami....Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2013, 05:36
samira, inessa, Bursztyn, megan8, anna maria, Conducive lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
U mnie kończy się @, jeszcze dzisiaj i jutro coś się pojawi i koniec
Wyprawiłam syna na długi weekend i będziemy sami, ale cóż z tego, bo to nie te dniA w następnym tygodniu przyjeżdża jego dziewczyna i wtedy to nam trochę pokrzyżuje plany...
Wczoraj mój mąż pokazał mi jak mu się muskuły powiększyły, bo ostatnio miał sporo pracy. Powiedziałam mu, że w tym miesiącu to mu się jeszcze powiększy ..... bo też będzie zapierniczałbliska77, iza37, Mango, samira, inessa, Bursztyn, megan8, anna maria, Conducive, angela, Mega lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Cześć dziewczyny
U mnie kończy się @, jeszcze dzisiaj i jutro coś się pojawi i koniec
Wyprawiłam syna na długi weekend i będziemy sami, ale cóż z tego, bo to nie te dniA w następnym tygodniu przyjeżdża jego dziewczyna i wtedy to nam trochę pokrzyżuje plany...
Wczoraj mój mąż pokazał mi jak mu się muskuły powiększyły, bo ostatnio miał sporo pracy. Powiedziałam mu, że w tym miesiącu to mu się jeszcze powiększy ..... bo też będzie zapierniczał
następny cykl kochana i następna szansa i nadzieja:)Bardzo mocno będę trzymać kciuki.To już teraz zaczynacie staranka?samira, bliska77, Mango, caffe, inessa, Bursztyn, megan8, anna maria lubią tę wiadomość
-
iza37 wrote:Hej kochane no i zrobiłam ten test z Rossmana ale nie przyniósł mi szczęścia,dzisiaj 16 dni od owulacji,zero objawów, tylko ból piersi
((SZKODA......
pocieszcie mnie jakoś please....Mango, caffe, inessa, Bursztyn, megan8, anna maria, Conducive lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiza37 wrote:iza37 wrote:Hej kochane no i zrobiłam ten test z Rossmana ale nie przyniósł mi szczęścia,dzisiaj 16 dni od owulacji,zero objawów, tylko ból piersi
((SZKODA......
pocieszcie mnie jakoś please....
Iza, pocieszam Cię bardzo a może test ma małą czułość i jeszcze nie wykrył bety... a jeśli jednak się nie udało, to startujemy razem i następny cykl będzie nasz, zobaczysziza37, inessa, Bursztyn, megan8, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:agafbh wrote:Jolka76 wrote:Czesc dziewczyny, mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swego grona. Jestem nowa na Ovu i czytam Was od paru dni, ale jeszcze mi brakuje troche, aby przeczytac wszytkie wiadomosci z tego postu
. Milo tu u Was wiec postanowilam dolaczyc. Mam na imie Jola, mam 37 lat (skonczylam w lutym) i staram sie o druga dzidzie od jakis 6 miesiecy ( teraz drugi cykl z testami owulacyjnymi) Mieszkam od 10 lat w Meksyku i mam juz core 10 letnia. Postanowilam starac sie naturalnie i jak nie wyjdzie nic z tego to sobie odpuscic. Pozdrawiam Was serdecznie i powodzenia z fasolkowaniem
witaj Jola, Meksyk to miejsce moich marzeńpoważnie, choć raz w życiu chciałabym tam pojechać
Z nami na pewno będzie raźniej i weselej, dziewczyny stanowią prawdziwą grupę wsparcia
agafbh marzenia są od tego, zeby je spełniać.. to one nakręcają nas w życiu
Ja też marzę o Meksyku. Marzyłam o Kenii i po tylu latach udało się to marzenie spełnić( na miejscu ze szczęścia aż się popłakałam). Trzeba marzyć, marzyć ..
Marzę o maluszku.. tu trochę gorzej, bo na to nie do końca mam wpływ
ale póki co to jest priorytet
pomarzyć fajna rzecz
no fajnie, że spełniłaś swoje marzenieinessa lubi tę wiadomość