35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja już nie umiem życ bez tego forum,zaczynam i kończę z wami dzień
))Pierwszy raz w życiu tak się zaangażowałam w forum hehehe ale się cieszę że mam WAS bo już prawie miałam doła a tu parę słów i juz się uśmiecham:) uwielbiam was wszystkie za to że jesteście i z całego serca życzę wszystkim "maleńkich" niespodzianek:)))
caffe, bliska77, samira, polarmiś, inessa, megan8, anna maria, Bursztyn, Mango, Conducive, angela, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiza37 wrote:Ja już nie umiem życ bez tego forum,zaczynam i kończę z wami dzień
))Pierwszy raz w życiu tak się zaangażowałam w forum hehehe ale się cieszę że mam WAS bo już prawie miałam doła a tu parę słów i juz się uśmiecham:) uwielbiam was wszystkie za to że jesteście i z całego serca życzę wszystkim "maleńkich" niespodzianek:)))
Doskonale Cię rozumiem, czuję dokładnie to samo, naprawdę
Iza, będzie dobrze, zobaczysz, w końcu musi być sobrzeiza37, samira, inessa, megan8, anna maria, caffe, Bursztyn, Conducive lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:samira wrote:Reni wrote:a czy jest możliwość, że jest owulacja a test tego nie pokaże?
co sądzicie o testach ovu i ciążowych, które są na allegro - takie sprzedawane po kilkadziesiąt sztuk?
testy ovu stres stres stres !!!
ogólnie testy ovu
"Nie traktuj pozytywnego testu owulacyjnego jako potwierdzenia wystąpienia owulacji. Pozytywny test owulacyjny informuje jedynie o tym, że ciało przygotowuje się do owulacji, a nie że ona wystąpiła. Czasami pomimo pozytywnego testu owulacyjnego do owulacji nie dojdzie lub przesunie się ona w czasie (np. w skutek stresu lub choroby)."
myślę ze one działają na podobnej zasadzie co większość testów ale te paskowe często zawodzą ja wczoraj zrobiłam dla sprawdzenia paskowy (ciążowy)pepino to taki jak z allegro i zamazany wyszedł..a ostatnio czyli jakiś tydzień temu miałam na nim cień cienia cienia i dupa...
Samira, pozytywne testy, zarówno ciążowe jak i ovu przy pewnych zaburzeniach i schorzeniach wychodzą pozytywne. Także jeśli któraś ma wymienione w ulotce te "rzeczy" to raczej nie powinna się sugerować testami, tylko bardziej wskazaniami lekarskimi.
o jakich schorzeniach mówisz...?
mi np super wyszły ovu w styczniu na testach ovulka jak byk tyle ze pęcherzyk chyba nie pękł..Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2013, 08:12
inessa, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiza37 wrote:Dzięki dziewczyny. ja już sie pogubiłam.Przecież okres powinien juz byc 16 dni od owulacji a tu dupa blada:( Aguś masz rację jak cos to zaczniemy razem:)Mamy przecież jeszcze trochę czasu do wakacji no nie?I patrz jakbyśmy zaszły w maju to poród na luty,fajny czas:)Na wiosnę przyszłego roku kilkumiesięczna dzidzia ahhhh
Spokojnie i 16 dnia test może jeszcze nie wykryć ciąży. Najlepiej zrób Betę albo jeszcze chwilę poczekaj. Trzymam kciuk by jednak był plus.samira, inessa, iza37, megan8, caffe, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie ja tylko na chwilke!!!
Nie musze robić testu dostałam @ w nocy tragiczny ból brzucha, @ taka sobie niż jak zwykle ale skrzepy już są i bardzo bolą mnie plecy
Izka idź na bete !!!
Do zobaczenia popołudniupamiętam o każdej
samira, iza37, bliska77, megan8, anna maria, caffe, Bursztyn, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Witajcie ja tylko na chwilke!!!
Nie musze robić testu dostałam @ w nocy tragiczny ból brzucha, @ taka sobie niż jak zwykle ale skrzepy już są i bardzo bolą mnie plecy
Izka idź na bete !!!
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzykro mi. Wierzę jednak, że po zabiegu usunięcia mięśniaka pójdzie już szybciutko i co rok to prorok i do 40-stki trójka będzie małych Inessek.
iza37, bliska77, samira, megan8, anna maria, inessa, Bursztyn, Mango, Conducive, angela lubią tę wiadomość
-
Izka idź na bete !!!
to może i dobrze bo wiem ze chciałaś żeby w końcu przyszła (chociaż bólu brzuszka współczuję :*),usuną to paskudztwo i Fasolka znajdzie miejsce w brzuszku na 9 miesięcy ,będę trzymać kciukiiza37, megan8, anna maria, inessa, caffe, Bursztyn, Mango, angela lubią tę wiadomość
-
Izka idź na bete !!!
no właśnie te plecy, mnie aż pieką a u mnie to niezaprzeczalna zapowiedź @
Inessa, bardzo mocno wierzę a właściwie jestem pewna, ze po zabiegu, będzie już dużo łatwiejWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2013, 09:48
megan8, inessa, caffe, Bursztyn, Mango, angela lubią tę wiadomość
-
Jeszcze poczekam z tą betą i pójdę w razie "W" po majówce. Oststnio okres dostalam 18 dni po owulce, więc jeszcze dwa dni:( Własnie to sprawdziłam. Byłam u zielarki, kupiłam olej z wiesiołka i ona powiedziala, żeby wspomóc zajście w ciążę trzeba oczyścić organizm,brązowy ryż i woda przez trzy dni...Ciekawe? Pierwszy raz słyszę ale tak powiedziała, że ona się starała i w wieku 45 zaszła po oczyszczeniu:)
bliska77, samira, megan8, anna maria, inessa, caffe, Bursztyn, Mango, polarmiś, Conducive lubią tę wiadomość
-
no witajcie
byłam i lekarz potwierdził ciążę
to jednak nie były moje urojenia"
po majówce na badania i następnym razem po 20 maja mam się zjawić to założy kartę ciażyiza37, bliska77, samira, Olena, anna maria, inessa, caffe, Bursztyn, iwka76, Mango, polarmiś, Conducive, angela, wenus, Monia37 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymegan8 wrote:no witajcie
po majówce na badania i następnym razem po 20 maja mam się zjawić to założy kartę ciaży
Super, Megan, teraz dbaj o siebie a właściwie o WASsamira, megan8, anna maria, inessa, Bursztyn, angela lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:no witajcie
po majówce na badania i następnym razem po 20 maja mam się zjawić to założy kartę ciaży
Super!!!Bardzo się cieszę,to juz masz 200% pewności.Ale extra.Dbaj teraz o siebie i maleństwo! A nie mówiłysmy????Jeszcze raz gratuluję z całego serca:)))bliska77, megan8, samira, anna maria, inessa, caffe, Bursztyn, Mango, angela lubią tę wiadomość
-
iza37 wrote:megan8 wrote:no witajcie
Super!!!Bardzo się cieszę,to juz masz 200% pewności.Ale extra.Dbaj teraz o siebie i maleństwo! A nie mówiłysmy????Jeszcze raz gratuluję z całego serca:)))
gratulacjebliska77, megan8, anna maria, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymegan8 wrote:no witajcie
super !!! oby tak dalej :*
a masz zdjatko z USGbliska77, megan8, anna maria, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość