35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iza37 wrote:Inessko napewno będę testować jak do jutra @ sie nie rozkręci. Ale mam tak dziwnie, w nocy mnie tak bolą jajniki ze mam wrażenie że własnie dostałam okres, rano to samo a potem wszystko ucicha???Niewiem co jest....
ale budujecie napięcie jak w horrorze jakimś...iza37, samira, inessa, anna maria, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:iza37 wrote:Inessko napewno będę testować jak do jutra @ sie nie rozkręci. Ale mam tak dziwnie, w nocy mnie tak bolą jajniki ze mam wrażenie że własnie dostałam okres, rano to samo a potem wszystko ucicha???Niewiem co jest....
ale budujecie napięcie jak w horrorze jakimś...
no dokładnie dlatego czyta się to z zapartym tchem:)hehehesamira, inessa, anna maria, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygosia7122 wrote:iza37 wrote:Inessko napewno będę testować jak do jutra @ sie nie rozkręci. Ale mam tak dziwnie, w nocy mnie tak bolą jajniki ze mam wrażenie że własnie dostałam okres, rano to samo a potem wszystko ucicha???Niewiem co jest....
film "szczęki 10 "inessa, iza37, anna maria, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nio właśńie super się czyta a mi bateria zaraz padnie i dopiero odezwe się jutro po wizycie u ginesa Dziewczyny trzymam kciuki za jutrzejsze testy i życzę miłego wieczorka a ja jade dalej Papatki
iza37, inessa, samira, caffe, megan8, anna maria, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:gosia7122 wrote:iza37 wrote:Inessko napewno będę testować jak do jutra @ sie nie rozkręci. Ale mam tak dziwnie, w nocy mnie tak bolą jajniki ze mam wrażenie że własnie dostałam okres, rano to samo a potem wszystko ucicha???Niewiem co jest....
film "szczęki 10 "
"ciąża z zaskoczenia" w dosłownym tego słowa znaczeniu heheheinessa, megan8, anna maria, Mango, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:hahahahahaha dobre !!! tylko nie wiem czy szczęki 10? a może jakiś inny tytuł? niestety nie znam tytułów bo nie lubie horrorów brbrbrbrbr
A może "jajeczka 1" ?
"Fasolki w Ukryciu 2"inessa, megan8, Mango, anna maria, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
czesc wszystkim:)Jak Jolka skonczy wszystko czytac ,to juz pewnie w ciąży będzie:))Mysle o was cały czas i żałuje,ze nie możemy się spotkac...Trzymajcie się zdrowo i do uslyszenia!
inessa, samira, caffe, iza37, megan8, anna maria, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam dziewczynki
Troche mnie tu nie byłobardzo przepraszam ale u mnie to sie wszystko wali i pali
. Ciągnę już 16 cykl i chyba ostatni.Zdowie dopisuje ale mam kłopoty z moim 8 l synem.Dokładnie 20 i 24 maja diagnozuje u niego adhd .Ma kłopoty w szkole przez swoją impulsywnośc i potrzebujemy pomocy specjalisty.
Do tego moja ukochana ciocia coraz bardziej cierpi walcząc z przeżutami raka wątroby.
Nie w głowie mi teraz staranka.Niby serducha są ale już mi nie zależy.Muszę cieszyć sie z tego co mam
Gratuluje fasolekbardzo ale to bardzo sie cieszę z Wami
.Stworzyłyście fajną zgraną paczkę
super
Angelo to już prawie 14 tydz wow........ale suwaczek zasuwa
Inessco jeszcze raz dziekujęTy wiesz
ŻYCZĘ WAM DZIEWCZYNY WSZYSTKIEGO DOBREGO SPEŁNIENA TYCH WASZYCH MARZEŃ .
POZDRAWIAMmegan8, inessa, samira, polarmiś, grosza, bliska77, caffe, Bursztyn, angela lubią tę wiadomość
-
Ja juz na stronie 140, moze dzis do 200 dojade podczas gdy spicie, bo u mnie 7 godzin mniej czasowo, wiec jak wy snicie o bocianach to ja sie dopiero na dobre rozkrecam
Mieszkam w srodkowej czesci Meksyku, w miescie Salamanca, w stanie Guanajuato. Moj maz to Meksykanin, poznalismy sie przez listy jak mialam 16 lat wyobrazcie sobie. No i jakos sie tak zycie potoczylo, ze tu wyladowalam. Wszytkie chetne serdecznie zapraszam, spac gdzie jest
, jakby co to do mnie na wakacje. Ja za to marze juz o wyjezdzie do Polski na urlop, no ale ze wzgledow finansowych to w tym roku sie nie uda, bo jestesmy po remoncie, a niestety trzy bilety to niezla kasa. Mam nadzieje, ze w przyszlym roku zawitam w Ojczyzcie juz z bobasem , tak sie rozmazylam
. Pozdrawiam was serdecznie i wlasnie sobie czytam na stronie 140 jak to Angela sie martwi czy sie invitro udalo a tu patrze na jej suwaczek i juz tyle tygodni w ciazy, bardzo sie ciesze z tego powodu!!! Oby nam wszytkim sie udalo, ja jestem bardzo optymistycznie nastawiona i dzis juz chyba owulka bo zaczyna mnie jajnik pobolewac, zrobie test to sie upewnie i do roboty
wenus, samira, anna maria, bliska77, caffe, iza37, Mango, inessa, Bursztyn, megan8, Olena, angela lubią tę wiadomość
-
Inesska trzymam kcioki za dwie krechy,
Losiczka przykro mi z powodu Twojej cioci. Synek to pewnie taki wiek, wyroscie to sie wszystko unormuje.
Megan ty tez juz dwie krechy? Bo jak wiesz to nie jestem na biezaco, a z tego co piszesz to tak wynika, jesli tak to tez gratuluje serdecznie i teraz tylko dbac o siebie i dzidziusia, jak ja bym juz chciala byc na tym etapie. Do jutra dziewczyny, milych snow.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2013, 21:35
samira, anna maria, caffe, inessa, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJolka76 wrote:Ja juz na stronie 140, moze dzis do 200 dojade podczas gdy spicie, bo u mnie 7 godzin mniej czasowo, wiec jak wy snicie o bocianach to ja sie dopiero na dobre rozkrecam
Mieszkam w srodkowej czesci Meksyku, w miescie Salamanca, w stanie Guanajuato. Moj maz to Meksykanin, poznalismy sie przez listy jak mialam 16 lat wyobrazcie sobie. No i jakos sie tak zycie potoczylo, ze tu wyladowalam. Wszytkie chetne serdecznie zapraszam, spac gdzie jest
, jakby co to do mnie na wakacje. Ja za to marze juz o wyjezdzie do Polski na urlop, no ale ze wzgledow finansowych to w tym roku sie nie uda, bo jestesmy po remoncie, a niestety trzy bilety to niezla kasa. Mam nadzieje, ze w przyszlym roku zawitam w Ojczyzcie juz z bobasem , tak sie rozmazylam
. Pozdrawiam was serdecznie i wlasnie sobie czytam na stronie 140 jak to Angela sie martwi czy sie invitro udalo a tu patrze na jej suwaczek i juz tyle tygodni w ciazy, bardzo sie ciesze z tego powodu!!! Oby nam wszytkim sie udalo, ja jestem bardzo optymistycznie nastawiona i dzis juz chyba owulka bo zaczyna mnie jajnik pobolewac, zrobie test to sie upewnie i do roboty
ja się pisze jak kasiory uzbieram albo jak w Lotto trafię ,chociaż teraz zdarzają się tańsze loty ,promocje to kto wie...
oj jaka romantyczna historiazawsze uważałam ze meksykanie są bardzo przystojni po polakach oczywiście
anna maria, bliska77, caffe, inessa, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygrosza wrote:iwka76 wrote:inessa wrote:Dziewczyny dostałam plamienie ale wcześniej został mi w domu test ciążowy i go zrobiłam...... i co?! wiecie chyba gdyby tej zarazy we mnie nie było byłaby ciąża bo jest druga kreska ale cień cienia cieńjak to ostatnio Samirka opisała, na początku była mocniej widoczna a potem zaczęła znikać a wiec dzieciątko znów nie mogło sie zagnieździć, szukało miejsca i nic... a plamienie takie sobie mozę się rozkreci
nawet brzuch mnie nie boli a zwykle mam straszne bóle
A zdrowa żywność no cóż, u nas w domu to wiekszość swojego z ogródka ale i tak do końca na tym świecie już nie ma nic czystego i zdrowego , bo nawet jak ktoś stara się ekologicznie to np.sąsiad "stara się nieekologicznie" tylkko dla kasy, no cóż?!
Inessko ale u mnie też była malo widoczna ta kreseczka i też miałam plamienia w dniu jak zrobiłam test więc poczekaj może jednak nie pojawi się ta ciocia a za to pojawi sie tak kreseczka ale mocniejsza Czego z całego serca życzę
Ja w lutym miałam cien cienia ,w ostatnim cyklu też i nic
tak sobie myślę że albo te testy są g... warte albo faktycznie u mnie jest problem z zagnieżdżeniem
Inessa będzie lepiej jak pozbędziesz się mięśniaka w końcu się musi udać.
A propos testów ja ma za każdym razem ok. 10 dnia po owulcji cień cienia a następnego czy za dwa dni już tylko jedna kreska.grosza, samira, inessa lubią tę wiadomość