X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • gosia7122 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2013, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    Inessko napewno będę testować jak do jutra @ sie nie rozkręci. Ale mam tak dziwnie, w nocy mnie tak bolą jajniki ze mam wrażenie że własnie dostałam okres, rano to samo a potem wszystko ucicha???Niewiem co jest....

ale budujecie napięcie jak w horrorze jakimś...

iza37, samira, inessa, anna maria, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • iza37 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2013, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia7122 wrote:
    iza37 wrote:
    Inessko napewno będę testować jak do jutra @ sie nie rozkręci. Ale mam tak dziwnie, w nocy mnie tak bolą jajniki ze mam wrażenie że własnie dostałam okres, rano to samo a potem wszystko ucicha???Niewiem co jest....

no dokładnie dlatego czyta się to z zapartym tchem:)hehehe

samira, inessa, anna maria, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2013, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia7122 wrote:
    iza37 wrote:

film "szczęki 10 " :D

inessa, iza37, anna maria, bliska77 lubią tę wiadomość

• iwka76 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2013, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nio właśńie super się czyta a mi bateria zaraz padnie i dopiero odezwe się jutro po wizycie u ginesa Dziewczyny trzymam kciuki za jutrzejsze testy i życzę miłego wieczorka a ja jade dalej Papatki

iza37, inessa, samira, caffe, megan8, anna maria, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość

relgh3714gqvyz0c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2013, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahahahahaha dobre !!! tylko nie wiem czy szczęki 10? a może jakiś inny tytuł? niestety nie znam tytułów bo nie lubie horrorów brbrbrbrbr ;)
    A może "jajeczka 1" ? ;)

samira, megan8, anna maria, bliska77 lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2013, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    gosia7122 wrote:
    iza37 wrote:

film "szczęki 10 " :D

"ciąża z zaskoczenia" w dosłownym tego słowa znaczeniu hehehe

inessa, megan8, anna maria, Mango, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2013, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    hahahahahaha dobre !!! tylko nie wiem czy szczęki 10? a może jakiś inny tytuł? niestety nie znam tytułów bo nie lubie horrorów brbrbrbrbr ;)
    A może "jajeczka 1" ? ;)

"Fasolki w Ukryciu 2" :D

inessa, megan8, Mango, anna maria, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość

• wenus Ekspertka

Wysłany: 29 kwietnia 2013, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc wszystkim:)Jak Jolka skonczy wszystko czytac ,to juz pewnie w ciąży będzie:))Mysle o was cały czas i żałuje,ze nie możemy się spotkac...Trzymajcie się zdrowo i do uslyszenia!

inessa, samira, caffe, iza37, megan8, anna maria, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość

[img]http:/[/img]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2013, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :D :D :D jak bede Was czytać to chyba bede musiała załtwić sobie jakąś pieluche bo jeszcze troche a będzie mokro pode mną ;) ;) ;)

samira, caffe, megan8, Mango, anna maria, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2013, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wenus masz racje biedna Jolka ;) ;) ;) a może nie taka biedna :D

samira, caffe, megan8, Mango, anna maria, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2013, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc kochane moje♥♥♥do jutra. ..

samira, inessa, megan8, Mango, anna maria, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2013, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc :) <3

megan8, Mango, anna maria lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2013, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc :* <3

inessa, megan8, Mango, anna maria lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2013, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki :) :) :)

Troche mnie tu nie było :( :( :( :( bardzo przepraszam ale u mnie to sie wszystko wali i pali :(. Ciągnę już 16 cykl i chyba ostatni.Zdowie dopisuje ale mam kłopoty z moim 8 l synem.Dokładnie 20 i 24 maja diagnozuje u niego adhd .Ma kłopoty w szkole przez swoją impulsywnośc i potrzebujemy pomocy specjalisty.
    Do tego moja ukochana ciocia coraz bardziej cierpi walcząc z przeżutami raka wątroby :(.

Nie w głowie mi teraz staranka.Niby serducha są ale już mi nie zależy.Muszę cieszyć sie z tego co mam :) :):)

Gratuluje fasolek :) :) :) bardzo ale to bardzo sie cieszę z Wami :).Stworzyłyście fajną zgraną paczkę :D super :) :) :)

Angelo to już prawie 14 tydz wow........ale suwaczek zasuwa :)

Inessco jeszcze raz dziekuję :) :) :) Ty wiesz :)

ŻYCZĘ WAM DZIEWCZYNY WSZYSTKIEGO DOBREGO SPEŁNIENA TYCH WASZYCH MARZEŃ .

POZDRAWIAM :) :) :)

megan8, inessa, samira, polarmiś, grosza, bliska77, caffe, Bursztyn, angela lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2013, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 14:56

inessa, samira, Mango, Bursztyn lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • Jolka76 Ekspertka

Wysłany: 29 kwietnia 2013, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz na stronie 140, moze dzis do 200 dojade podczas gdy spicie, bo u mnie 7 godzin mniej czasowo, wiec jak wy snicie o bocianach to ja sie dopiero na dobre rozkrecam :) Mieszkam w srodkowej czesci Meksyku, w miescie Salamanca, w stanie Guanajuato. Moj maz to Meksykanin, poznalismy sie przez listy jak mialam 16 lat wyobrazcie sobie. No i jakos sie tak zycie potoczylo, ze tu wyladowalam. Wszytkie chetne serdecznie zapraszam, spac gdzie jest :), jakby co to do mnie na wakacje. Ja za to marze juz o wyjezdzie do Polski na urlop, no ale ze wzgledow finansowych to w tym roku sie nie uda, bo jestesmy po remoncie, a niestety trzy bilety to niezla kasa. Mam nadzieje, ze w przyszlym roku zawitam w Ojczyzcie juz z bobasem , tak sie rozmazylam :). Pozdrawiam was serdecznie i wlasnie sobie czytam na stronie 140 jak to Angela sie martwi czy sie invitro udalo a tu patrze na jej suwaczek i juz tyle tygodni w ciazy, bardzo sie ciesze z tego powodu!!! Oby nam wszytkim sie udalo, ja jestem bardzo optymistycznie nastawiona i dzis juz chyba owulka bo zaczyna mnie jajnik pobolewac, zrobie test to sie upewnie i do roboty :)

wenus, samira, anna maria, bliska77, caffe, iza37, Mango, inessa, Bursztyn, megan8, Olena, angela lubią tę wiadomość

a7bc3c0459c00403ef15d244209f7751.png
  • Jolka76 Ekspertka

Wysłany: 29 kwietnia 2013, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inesska trzymam kcioki za dwie krechy,
    Losiczka przykro mi z powodu Twojej cioci :(. Synek to pewnie taki wiek, wyroscie to sie wszystko unormuje.
    Megan ty tez juz dwie krechy? Bo jak wiesz to nie jestem na biezaco, a z tego co piszesz to tak wynika, jesli tak to tez gratuluje serdecznie i teraz tylko dbac o siebie i dzidziusia, jak ja bym juz chciala byc na tym etapie :). Do jutra dziewczyny, milych snow.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2013, 21:35

samira, anna maria, caffe, inessa, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość

a7bc3c0459c00403ef15d244209f7751.png
  • Conducive Koleżanka

Wysłany: 29 kwietnia 2013, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Jolu:) Tu jest superowo!

samira, anna maria, bliska77, caffe, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2013, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jolka76 wrote:
    Ja juz na stronie 140, moze dzis do 200 dojade podczas gdy spicie, bo u mnie 7 godzin mniej czasowo, wiec jak wy snicie o bocianach to ja sie dopiero na dobre rozkrecam :) Mieszkam w srodkowej czesci Meksyku, w miescie Salamanca, w stanie Guanajuato. Moj maz to Meksykanin, poznalismy sie przez listy jak mialam 16 lat wyobrazcie sobie. No i jakos sie tak zycie potoczylo, ze tu wyladowalam. Wszytkie chetne serdecznie zapraszam, spac gdzie jest :), jakby co to do mnie na wakacje. Ja za to marze juz o wyjezdzie do Polski na urlop, no ale ze wzgledow finansowych to w tym roku sie nie uda, bo jestesmy po remoncie, a niestety trzy bilety to niezla kasa. Mam nadzieje, ze w przyszlym roku zawitam w Ojczyzcie juz z bobasem , tak sie rozmazylam :). Pozdrawiam was serdecznie i wlasnie sobie czytam na stronie 140 jak to Angela sie martwi czy sie invitro udalo a tu patrze na jej suwaczek i juz tyle tygodni w ciazy, bardzo sie ciesze z tego powodu!!! Oby nam wszytkim sie udalo, ja jestem bardzo optymistycznie nastawiona i dzis juz chyba owulka bo zaczyna mnie jajnik pobolewac, zrobie test to sie upewnie i do roboty :)

ja się pisze jak kasiory uzbieram albo jak w Lotto trafię ,chociaż teraz zdarzają się tańsze loty ,promocje to kto wie...:)

oj jaka romantyczna historia :D zawsze uważałam ze meksykanie są bardzo przystojni po polakach oczywiście :P

anna maria, bliska77, caffe, inessa, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 04:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    iwka76 wrote:
    inessa wrote:
    Dziewczyny dostałam plamienie ale wcześniej został mi w domu test ciążowy i go zrobiłam...... i co?! wiecie chyba gdyby tej zarazy we mnie nie było byłaby ciąża bo jest druga kreska ale cień cienia cieńjak to ostatnio Samirka opisała, na początku była mocniej widoczna a potem zaczęła znikać a wiec dzieciątko znów nie mogło sie zagnieździć, szukało miejsca i nic... a plamienie takie sobie mozę się rozkreci :( nawet brzuch mnie nie boli a zwykle mam straszne bóle :(
    A zdrowa żywność no cóż, u nas w domu to wiekszość swojego z ogródka ale i tak do końca na tym świecie już nie ma nic czystego i zdrowego , bo nawet jak ktoś stara się ekologicznie to np.sąsiad "stara się nieekologicznie" tylkko dla kasy, no cóż?!

Inessko ale u mnie też była malo widoczna ta kreseczka i też miałam plamienia w dniu jak zrobiłam test więc poczekaj może jednak nie pojawi się ta ciocia a za to pojawi sie tak kreseczka ale mocniejsza Czego z całego serca życzę

Ja w lutym miałam cien cienia ,w ostatnim cyklu też i nic
    tak sobie myślę że albo te testy są g... warte albo faktycznie u mnie jest problem z zagnieżdżeniem
    Inessa będzie lepiej jak pozbędziesz się mięśniaka w końcu się musi udać.

A propos testów ja ma za każdym razem ok. 10 dnia po owulcji cień cienia a następnego czy za dwa dni już tylko jedna kreska.

grosza, samira, inessa lubią tę wiadomość

‹‹ 366 367 368 369 370 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ