35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Nie wiem, ale zastanawiam się kto jej to przyniósł do szpitala?
Mega, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Jesli chleb z maslem i sola to dam rade - tak przezylam cale dziecinstwo.
To nic, ze mamusia mi podsuwala jajeczka, poledwiczki (tak! w 81 roku), serki homogenizowane. Ja bylam prostym egzemplarzem: chleb z maslem i sola i woda przegotowanaSimba lubi tę wiadomość
-
Mega wrote:Ekonomiczna byłaś poprostu
Najgorzej bylo z rajstopami (na marginesie: pamietacie PRLowskie rajstopki? po godzine spadaly z dupy, oraz wydluzaly sie tak, ze stopy robily sie pol metrowe, nie wspominajac, ze przez ten plastik, dzieciece nozki pocily sie zimnym potem)
No wiec jak matka nakladala mi rajstopy, to krzyczalam: NIE NALOZE TYCH DREWNIANYCH RAJSTOOOOOOOP!!!!!!
ania.g, Bursztyn, Aprilka, Mega, Bozia3, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:nie musiał nikt przynosić , u nas na oddziale jak urodziłam córkę to serwowali kobietom po porodzie karmiącym taki zestaw do jedzenia jak grochówka, fasolowa itp. więc , która nie wiedziała bo np. młoda siksa ( a leżała obok mnie 13-sto latka ) to się najadły i był problem. Tylko kto mądry na takim oddziale serwuje takie jedzenie . Nikogo to nie obchodziło
No super... A ta 13-latka to skutek szczenięcego zakochania, czy jakichś gorszych przejść? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej kochane
Ewa to już??? !!!
Slash hej beta ładna teraz byś musiała zobaczyć jej przyrost najlepiej w czwartek góra w piatek ( czwartek jest wolny ale moze gdzieś robią badania u Was) no a na jaki tydzien u CIebie wskazują wyniki - powinno byc napisane- a tak wogóle ciesze sie Wami i mam nadzieje,ze bedzie wszystko dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 17:29
peppapig, mysza1975, Mango lubią tę wiadomość
-
chyba dobrze al ja tez się nie znam
bo wzrosła 22 maja miałam 740 a dzis 17 czerwca 13111, ale może dziewczyny mi się wypowiedzą bo one sa w tym temacie bardzo dobre.
wyniki z bety wskazuja 6 tydzien ale wczoraj na usg gin stwierdziła ze to 5 tydzien i 1 dzienWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 17:33
Alis, peppapig, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny