35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
peppapig wrote:Dobry wieczór;-) dla mnie nie bardzo..STRASZNIE bardzo mnie głowa boli..nic nie daje paracetamol.....!?
Ja tak spytam od którego dnia po owulce może wyjść ewentualnie beta?
Jak wytrzymasz to poczekaj chociaż do 12 dpo. z tą betą.peppapig, Bliska 77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyania.g wrote:Peppa, u mnie test sikany wyszedł 12 dpo. i druga kreska była tak blada że tylko ja ją widziałam. HCG zrobiłam 16 dpo. i beta wtedy wynosiła ponad 400.
Jak wytrzymasz to poczekaj chociaż do 12 dpo. z tą betą. -
peppapig wrote:Wytrzymam do piątku jak nie dostanę @ rano zrobię betę, to będzie 12 dzień po. Dzisiaj umieram łeb mi pęka i cycki pulsują... albo @ albo odlatuje!
peppapig, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Pierwszy raz widziałam mojego M tak wzruszonego. Leżałam a on obserwował mój goły brzuch i zauważył jak się rusza kiedy Wojtuś kopie. Potem przyłożył ucho do brzucha i i nasłuchiwał. Czuł i słyszał jak mały się rusza.
Na koniec popłakaliśmy się oboje.Sabina, Simba, moremi, inessa, samira, Bliska 77, iwcia77, Mega, peppapig, ania.g, Bozia3, Bursztyn, Aprilka, Żanet, Pusurek, polarmiś, Mango, caffe, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pepa trzymam kciuki.
Tak, betę robiłam w tym samym laboratorium.
Poczekam do piątku, ale nerwy są niesamowite i męzowi tez się udziela.
Dziękuję że jesteście.peppapig, Sabina, mysza1975, inessa, samira, iwcia77, ania.g, mandragora, Bursztyn, polarmiś, caffe, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyslash wrote:Pepa trzymam kciuki.
Dziękuję że jesteście.
mysza1975, inessa, polarmiś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyslash wrote:Pepa trzymam kciuki.
Dziękuję że jesteście.
Mam wielką nadzieję, że mimo wszystko będzie dobrzemysza1975, inessa lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Pierwszy raz widziałam mojego M tak wzruszonego. Leżałam a on obserwował mój goły brzuch i zauważył jak się rusza kiedy Wojtuś kopie. Potem przyłożył ucho do brzucha i i nasłuchiwał. Czuł i słyszał jak mały się rusza.
Na koniec popłakaliśmy się oboje.inessa, peppapig, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Simba, a tak w ogole to chciałam Ci powiedzieć że w tym kraju pogoda jest taka masakralna, że w porównaniu z tutejsza belgijska jest super stabilna i piękna. normalnie zamarzlam dzisiaj chodzac w plaszczu, 5 razy potrzebowałam okularów słonecznych i 10 razy parasola.
Dlatego trzeba sie dogrzewac alko i kalorycznym jedzeniem -
slash wrote:Dziękuję za Wasze wsparcie, zmykam trochę poprzebywać z mężem.
Bo obojgu nam się ten stres udziela.
Do usłyszenia dziewczyny.mysza1975, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Ewa choć jedno słówko byś napisała, no! Bo ja to już paznokcie z nerwów obgryzam!
iwcia77, samira, mysza1975, Bliska 77, inessa, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny