35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:laski pytanie od czapki...
w jaki sposób grzebtuś waży dziecko w brzuchu???
Mi już dwa razy podawali wagę, ale myślę, że to jakieś szacunkowe wyliczenia na podstawie innych wymiarów (długość, obwód brzuszka, obwód głowy). W sumie to nigdy nie zapytałam.Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPod wieczór dzwoniłam do mojej pulmonolog bo miałam zgłosic sie na badania a ta mnie na jutro zapisała i w ten sposób jutro jak wyjade z mojego miasta ok 9 rano to wróce do domu po 20 a najlepsze,ze nie wiem co zrobie w przerwie pomiedzy lekarzami zanudze sie ble bo pulmonolog jest ok 11 tzn najpierw badanie a wizyta ok 13 a ginekolog w tej samej miejscowosci o 17.15 a miejscowosc to małe miasteczko!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 21:51
Żanet, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Pod wieczór dzwoniłam do mojej pulmonolog bo miałam zgłosic sie na badania a ta mnie na jutro zapisała i w ten sposób jutro jak wyjade z mojego miasta ok 9 rano to wróce do domu po 20 a najlepsze,ze nie wiem co zrobie w przerwie pomiedzy lekarzami zanudze sie ble bo pulmonolog jest ok 11 tzn najpierw badanie a wizyta ok 13 a ginekolog w tej samej miejscowosci o 17.15 a miejscowosc to małe miasteczko!
samira, inessa, iwcia77, Simba, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo bede musiała tak zrobić
tylko samemu tak nudno
a nie mogłam odmówić jutro badania bo tam sie czkea kilka tygodni!
Dobrej nocy Wam zycze ja ide sie szykować na wizyty trza co nie co dogolićiwcia77, Bursztyn, samira, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja po usg, podlamana, niestety. Raz, ze Adamek okrecony pepowina wokol szyi, a dwa, ze jest wielki... Tydzien ciazy 29 + 2, a na usg 32 + 2. Wazy 2025g, ma wielka glowe i dlugie nogi, ogolnie 95 centyl... Usg pokazalo, ze urodzony w terminie moze wazyc 4200.
Zaczynam sie nastawiac psychicznie na cesarke chyba...
Dziecku memu za to sie podobalo bardzo, gabinet ginekologa tez ( pierwszy raz byla ), Adamek wierzgajacy i cala reszta.
Mamy slodkie fotki buzki, ale wszedzie ta pieprzona pepowina zaslania...Żanet, iwcia77, mysza1975, ania.g, Bursztyn, samira, polarmiś, Simba, Lucky, Sabina, Bliska 77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:laski pytanie od czapki...
w jaki sposób grzebtuś waży dziecko w brzuchu???Żanet, mysza1975, Reni, Bursztyn, samira, Lucky, Bliska 77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4