35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:Nie mam pojecia
I tak ide na usg kontrolne w zwiazku z cukrem, wiec tam tez to wychwyca ( mam nadzieje ). A potem to juz dre morde, ze chce cc, bo normalnie nie urodze i tyle. Taki mam przynajmniej plan na dzis.
a jakby co no to morda zostaje- wiec plan jest dobryPusurek, Lucky, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydzień dobry
zrobiłam sobie dzisiaj test , jutro do poprawki bo widziałam tam jakiś cień cienia-cienia , czyżby się udało ? W ostateczności też mogę go na części rozebrać , żeby zobaczyć czy to nie fabryczny spaw , bo to test z allegro
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 07:10
ania.g, Sabina, Mango, Dorka71, Bozia3, Mega, mandragora, Żanet, Bursztyn, Lucky, mysza1975, iwcia77, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA do tego dzisiaj zapierdziel, pierw zakupy bo trzeba się jakoś ubrać bo w Boże ciało rocznica Komunii , potem jazda do podstawówki bo spotkanie zrobili żeby dzieci do 4 klasy zapisać , bo przechodzą do innej miejscowości . Do tej pory, do trzeciej klasy miałam pod nosem , bo tylko syna przez balkon wypuściłam a on jakieś 100 metrów miał . A po zebraniu znowuż do kościoła bo próby mają i musimy ołtarz przygotować. Kiedy ten piątek , żeby mieć to wszystko z głowy
Mega, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Myszonek wrote:oki - poczytam
Wiesz, poszperam w necie, bo o tym sposobie odżywiania dowiedziałam się od znajomej i pożyczyłam książkę. Potem na allegro kupiłam sobie 2 książki Anny Ciesielskiej - Filozofia zdrowia i Filozofia źycia. Jak znajdę jakąś ciekawą www, to wyślę Ci linka w wiadomości.
Teraz podam do strony www Anny Ciesielskiej
http://www.centrumanna.pl/
PS - nie żyję tą filozofią i dietą cały czas - ale przyznam się, że niektóre przepisy weszły na stałe do mojego jadłospisu.
Myszonek i Samira przyznam ,że Was nie rozumiem ,poco brac sie za diety ściągnięte z neta ,które nie zawsze do Was pasują,moim zdaniem lepiej iśc do dietetyka ,który dopasuje dietę do Was ,do waszych chorób ,przyzwyczajeń ,bo jak tak czytam co piszecie [w marcu] to wygląda na jakąś katorgę.
Obecnie schudłam 10 kg,mój m 35,od marca doteraz,i nie chodzimy głodni,jemy ,dużo zdrowiej niż przedtem ,a nie zaprzeczą ,że strasznie lubię słodycze i pieczone mięso i często podżeram ,mój m jest bardziej wytrzymały i jezeli już się na coś skusi to żądek czekolady gorzkiej[dla mnie ble]caffe, peppapig, mysza1975 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
Dzień dobry
Czy Ewa już złapała oddech? Forumowe ciotki czekają na wieści
Dorka1979, oby cień był jutro wyraźniejszy
A ja czekam na wakacje i już doczekać się nie mogę. Jeszcze kilka dni wożenia do szkoły po długim weekendzie i wreszcie nie będzie porannej gonitwy...
Miłego dnia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 07:50
Mega, Żanet, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Glukoza na czczo 4,27 mmol/l norma 3,90 - 5,50
Glukoza po 1 godz. 8,32 mmol/l norma do 11,10
Glukoza po 2 godz. 6,37 mmol/l norma do 7,80
mam takie wyniki - chyba powinnam się cieszyć..Sabina, Mega, ania.g, Pusurek, Bursztyn, Reni, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wczoraj urodziła moja kumpela - piękna córeczkę - ponad 4 kg. Rodziła naturalnie przez 3 godziny. Bardzo pomogło jej spędzanie czasu w wannie. Potem miała trochę kiepski zespół - który pozwolił jej wpaść w histerię - zgubiła okulary, pogubiła się w oddechach, zaczęła wrzeszczeć, że się dusi i tp. Mąż tego nie wytrzymal i wyszedl z sali. Na szczęście pojawił się lekarz konkretny. Wszyscy - łącznie z nią dostali od niego zjebkę, potem kazał jej nie zamykać oczu i być ciągle z nim w kontakcie wzrokowym. Mówił do niej spokojnie, a ona go słuchała i razem po kilku dobrych parciach - zobaczyli dziewczynkę..
Sama sobie przecięła pępowinę. Więc dla mnie to kolejne potwierdzenie tego, że mniej ważny dla mnie w takiej sytuacji jest ktoś bliski, ale niezorientowany w temacie i stado niekompetentnego personelu. Najważniejsze mieć położną lub lekarza kumatego i zdecydowanego - reszta może zniknąć - a wtedy wszystko się uda...
Bliska 77, samira, ania.g, Bursztyn, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień doberek,
Mnie już głowa trochę ulżyła,to się na dupe przeniosło...
Chora nie jestem a tempka podskoczyła, czuję się małpowo a chciałabym jakiegoś cienia dojrzeć. Myślę że nie tym razem.
Czekam na wieści z porodówki.Bliska 77, samira, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:A do tego dzisiaj zapierdziel, pierw zakupy bo trzeba się jakoś ubrać bo w Boże ciało rocznica Komunii , potem jazda do podstawówki bo spotkanie zrobili żeby dzieci do 4 klasy zapisać , bo przechodzą do innej miejscowości . Do tej pory, do trzeciej klasy miałam pod nosem , bo tylko syna przez balkon wypuściłam a on jakieś 100 metrów miał . A po zebraniu znowuż do kościoła bo próby mają i musimy ołtarz przygotować. Kiedy ten piątek , żeby mieć to wszystko z głowy
Cień cienia mowisz? Ciche gratki, popraw jutroDorka1979 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Nie mam pojecia
I tak ide na usg kontrolne w zwiazku z cukrem, wiec tam tez to wychwyca ( mam nadzieje ). A potem to juz dre morde, ze chce cc, bo normalnie nie urodze i tyle. Taki mam przynajmniej plan na dzis.
Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
witajcie
Pusurku, nie martw sie tak bardzo tą wagą, wiesz, ze nie ma żadnej reguły, moje dziecko wagowo było ok 7 dni do przodu a na ostatnim badaniu idealni mieściła się w 5 centylu, to się może jeszcze zmienić, oplątania lekarz na usg musi pilnować no i ze wszystko będzie ok zobaczysz
Bursztynku, nigdzie sie nie wybieraj, ja też stąd nie odchodzę, przecież to niemożliwe
Ewa, mam nadzieję, ze choć troszkę doszłaś do siebieania.g, Mega, Pusurek, Żanet, caffe, Bursztyn, gosia7122, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
a teraz pozwolę sobie troszkę ponarzekać, oprócz tego, że mnie wszystko boli i czuję się autentycznie po prostu "ociężała" to jeszcze cholerne hemoroidy o sobie przypomniały. Pojawiły się w w czasie pierwszego porodu, potem udało się zrobić z nimi porządek a teraz znów są nie są duże i to raczej takie ich zalążki ale boli cholerstwo i pieprzony dyskomfort, no nic do apteki muszę skoczyć, przepraszam, ze tak z rana ale komu mam o tym powiedzieć jak nie mężowi i Wam
Mega, Żanet, caffe, Simba, Bursztyn, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość