35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bliska proktis m. W czopkach i w maści. Można w ciąży. W coraz pytałam lekarza. Typowa maść na hemoroidy dostępna bez recepty
i są jeszcze takie sztywny chłodzące dają mega ulgę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 09:16
Bliska 77, samira, Mega lubią tę wiadomość
-
wielkie dzięki za informację (u lekarza będę dopiero w poniedziałek)mandragora wrote:Bliska proktis m. W czapka i w maści. Można w ciąży. W coraz pytałam lekarza. Typowa maść na hemoroidy dostępna bez recepty
i są jeszcze takie sztywny chłodzące dają mega ulgę.
, właśnie jestem po okładach z lodu....
Żanet lubi tę wiadomość
-
jeszcze raz bardzo dziękuję, swoją drogą musiałaś nieźle sie nacierpiećmandragora wrote:Ja jestem w temacie bo tylko co skończyłam zabiegi gumkowania i zaszłam w ciążę
to jedyne co mi pomaga.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 09:19
-
Aga, maść z kasztanowca też jest dobra. Ale większy z tym porządek to można zrobić dopiero po porodzie i warto bo same nie znikną.Bliska 77 wrote:a teraz pozwolę sobie troszkę ponarzekać, oprócz tego, że mnie wszystko boli i czuję się autentycznie po prostu "ociężała" to jeszcze cholerne hemoroidy o sobie przypomniały. Pojawiły się w w czasie pierwszego porodu, potem udało się zrobić z nimi porządek a teraz znów są nie są duże i to raczej takie ich zalążki ale boli cholerstwo i pieprzony dyskomfort, no nic do apteki muszę skoczyć, przepraszam, ze tak z rana ale komu mam o tym powiedzieć jak nie mężowi i Wam
Bliska 77 lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
wiem, ze to nie żarty, córka mojej koleżanki miała bardzo poważne problemy jako nastolatka, nie byłam, bo cholerstwo wyszło mi wczoraj a w poniedziałek idę do gin, niech ona przy okazji zobaczy, u mnie na szczęście są "bezkrwawe"mandragora wrote:Bliska mnie jeszcze czekają dwa zabiegi w ciąży w drugim trymestrze bo to jeszcze nie koniec rozrywki! Byłaś u proktologa? Bo to nie żarty jak dojdzie do zakrzepow
kurcze widzę, że u Ciebie to dużo poważniejsza sprawa,, współczuję -
dzięki, , kurcze po pierwszym porodzie wystarczyła maść i czopki przez jakiś miesiac i śladu po nich nie było ale wiem, ze teraz nie będzie tak łatwo, bo wtedy wyszły w czasie porodu, a obecnie JUZ są a do porodu mogę jeszcze czekać np równie dobrze 5 tygodniania.g wrote:Aga, maść z kasztanowca też jest dobra. Ale większy z tym porządek to można zrobić dopiero po porodzie i warto bo same nie znikną.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 09:34
-
Ja w ciąży miałam duże a po porodzie wyrósł mi trzeci pośladek. Mój inteligentny gin mówił ze to normalne i nic z tym nie zrobił. Ginekolodzy niestety ignorują temat i nawet leków porządnych nie znają! Po porodzie ordynator przepisał mi hemorectal! O zgrozo to tak jak Wit c na zapalenie płuc wypisać! Teraz będę dmuchać na zimne.
Bliska 77, Simba lubią tę wiadomość
-
no to nieźle, moja mi przepisała czopki i maść ale niestety nie pamiętam nazwy, to było ponad 6 lat temu, jak już napisałam, wtedy mi pomogły, miesiac i było po sprawie teraz liczę się z tym, ze tak łatwo nie będziemandragora wrote:Ja w ciąży miałam duże a po porodzie wyrósł mi trzeci pośladek. Mój inteligentny gin mówił ze to normalne i nic z tym nie zrobił. Ginekolodzy niestety ignorują temat i nawet leków porządnych nie znają! Po porodzie ordynator przepisał mi hemorectal! O zgrozo to tak jak Wit c na zapalenie płuc wypisać! Teraz będę dmuchać na zimne.
-
Witajcie dziewczyny, jakoś noc przespałam, trochę niespokojnie ale jakoś dałam radę, ale takie dziwne rzeczy mi się snią od dwóch dni że szok. Ja też dziś w pracy i w piątek też.
Trochę mnie brzuch boli, ale może to normalne, natomiast piersi jak mnie bolały na początku,tak teraz już nie bolą.
Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość

Panie Boże spraw żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce