35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bliska proktis m. W czopkach i w maści. Można w ciąży. W coraz pytałam lekarza. Typowa maść na hemoroidy dostępna bez recepty
i są jeszcze takie sztywny chłodzące dają mega ulgę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 09:16
Bliska 77, samira, Mega lubią tę wiadomość
-
mandragora wrote:Bliska proktis m. W czapka i w maści. Można w ciąży. W coraz pytałam lekarza. Typowa maść na hemoroidy dostępna bez recepty
i są jeszcze takie sztywny chłodzące dają mega ulgę.
, właśnie jestem po okładach z lodu....
Żanet lubi tę wiadomość
-
mandragora wrote:Ja jestem w temacie bo tylko co skończyłam zabiegi gumkowania i zaszłam w ciążę
to jedyne co mi pomaga.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 09:19
-
Bliska 77 wrote:a teraz pozwolę sobie troszkę ponarzekać, oprócz tego, że mnie wszystko boli i czuję się autentycznie po prostu "ociężała" to jeszcze cholerne hemoroidy o sobie przypomniały. Pojawiły się w w czasie pierwszego porodu, potem udało się zrobić z nimi porządek a teraz znów są nie są duże i to raczej takie ich zalążki ale boli cholerstwo i pieprzony dyskomfort, no nic do apteki muszę skoczyć, przepraszam, ze tak z rana ale komu mam o tym powiedzieć jak nie mężowi i Wam
Bliska 77 lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
mandragora wrote:Bliska mnie jeszcze czekają dwa zabiegi w ciąży w drugim trymestrze bo to jeszcze nie koniec rozrywki! Byłaś u proktologa? Bo to nie żarty jak dojdzie do zakrzepow
kurcze widzę, że u Ciebie to dużo poważniejsza sprawa,, współczuję -
ania.g wrote:Aga, maść z kasztanowca też jest dobra. Ale większy z tym porządek to można zrobić dopiero po porodzie i warto bo same nie znikną.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 09:34
-
Ja w ciąży miałam duże a po porodzie wyrósł mi trzeci pośladek. Mój inteligentny gin mówił ze to normalne i nic z tym nie zrobił. Ginekolodzy niestety ignorują temat i nawet leków porządnych nie znają! Po porodzie ordynator przepisał mi hemorectal! O zgrozo to tak jak Wit c na zapalenie płuc wypisać! Teraz będę dmuchać na zimne.
Bliska 77, Simba lubią tę wiadomość
-
mandragora wrote:Ja w ciąży miałam duże a po porodzie wyrósł mi trzeci pośladek. Mój inteligentny gin mówił ze to normalne i nic z tym nie zrobił. Ginekolodzy niestety ignorują temat i nawet leków porządnych nie znają! Po porodzie ordynator przepisał mi hemorectal! O zgrozo to tak jak Wit c na zapalenie płuc wypisać! Teraz będę dmuchać na zimne.
-
Witajcie dziewczyny, jakoś noc przespałam, trochę niespokojnie ale jakoś dałam radę, ale takie dziwne rzeczy mi się snią od dwóch dni że szok. Ja też dziś w pracy i w piątek też.
Trochę mnie brzuch boli, ale może to normalne, natomiast piersi jak mnie bolały na początku,tak teraz już nie bolą.
Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość