35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:na tym swiecie mozliwe jest wszystko, natomiast @ nie zanika tak odrazu, wiec powinna zrobic badania hormonow.
Bursztyn, Bozia3, Żanet, Bliska 77, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:jak ci się zachce hsg za 10 lat, to ci też taką opcję zaproponują...
bo potem nie bede mogla Mango dogadywac....tylko ze sie boje....
Bozia3, Simba, Reni, mysza1975, Mango lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Moja mama ma 55 skończone i jeszcze do niedawna miała regularnie okres, ostatnio dopiero z przerwą 3 miesiące,
peppapig lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:na tym swiecie mozliwe jest wszystko, natomiast @ nie zanika tak odrazu, wiec powinna zrobic badania hormonow.
Tak jak mówi Bursztyn powinna i to kompleksowo, nieleczona tarczyca dokłada się niestety o jakieś nawet 10 latBursztyn, peppapig lubią tę wiadomość
-
Żanet wrote:Tak jak mówi Bursztyn powinna i to kompleksowo, nieleczona tarczyca dokłada się niestety o jakieś nawet 10 lat
Żanet, peppapig lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:no wiem wiem, ze powinnam jednak zadzwonic i sie umowic
Żanet, peppapig, Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:no wiem wiem, ze powinnam jednak zadzwonic i sie umowic
Bursztyn, może trafisz na wspaniałą pielęgniarkę, która Cię utuli i do serca-cyca przygarnie, potrzyma za rękę, pocieszy szeptem do uszka, no będzie dobrzepeppapig, Bursztyn, Mega, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySimba wrote:Czesc Babki
Szybka relacja - rozbojniki maja 14,1mm i 16,1mm. Nadal jedno za drugie sie chowa, ale to dlatego, ze mam jeszcze nabrzmiale po stymulacji jajniki. Serca bija w jednym rytmie (nie, nie cza-cza) 157bpm
I jeszcze wiadomosc taka, ze od trzeciego trymestru mam isc na zwolnienie i sie oszczedzac. Zgadnijcie czy sie zmartwilam?
Buziaki Moje Drogie! Troche mam pracy. Niestety...Simba lubi tę wiadomość
-
Żanet wrote:Bursztyn, może trafisz na wspaniałą pielęgniarkę, która Cię utuli i do serca-cyca przygarnie, potrzyma za rękę, pocieszy szeptem do uszka, no będzie dobrze
i jeszcze zeby byla do tego duza i czarna
Mega, Żanet, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:a, no chyba ze tak
i jeszcze zeby byla do tego duza i czarna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 13:47
Bursztyn, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość