35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:do konca zycia- to bedzie trudno, ale jeszcze jakies 7 lat przed Toba
nie wiem, ale jakos mi sie nie wydaje ze to "m"Bursztyn, Niuta, Mega, Żanet, Sabina, Bliska 77, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Bursztyn czuje ze w zwiazku z tym to bede przechodzic mega depresje. Kozetka u Ciebie? Najwyzej jak juz urodzicie dzieci to bede specjalistka od tej na m i bede pisala Wam dziewczynki na innym of course forum, porady jak sobie z tym radzic , pod warunkiem ze Bursztyn mnie z depresji wyciagnie:-)
To ja jestem druga w kolejce na kozetkę
Ewentualnie możemy to zbiorowo przy winie zrobićpolarmiś, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
polarmiś wrote:Bursztyn czuje ze w zwiazku z tym to bede przechodzic mega depresje. Kozetka u Ciebie? Najwyzej jak juz urodzicie dzieci to bede specjalistka od tej na m i bede pisala Wam dziewczynki na innym of course forum, porady jak sobie z tym radzic , pod warunkiem ze Bursztyn mnie z depresji wyciagnie:-)
yhyhyhyhh
polarmiś, Niuta, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Tak w sprawie tego na m. Moja kumpela ma 33 lata i jedno 4letnie dziecko. Od kilku miesięcy mówi o kolejnym dziecku, ale miała w styczniu zabieg nadżerki. Od tego momentu nie ma ciotki - 2 razy miała jakby plamienie. Dostała dupka, ale @to nie wywołuje. Czy to możliwe, że tak wcześnie sie jej zaczyna?
Bozia3, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymandragora wrote:Boziu znam dziewczynę która na ciemną stronę mocy przeszła w wieku 26 lat więc wszystko możliwe.
Bursztyn, Niuta, Mega, Żanet, Sabina, Simba, Bliska 77, samira, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Możliwe, bo mojej sąsiadki mama miała m przed 40-tką i mojej sąsiadce też w tym wieku wszystko zaczynało się pierdaczyć.
polarmiś, Bursztyn, Mega, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:to dzisiaj nie pośpisz
Cień cienia mowisz? Ciche gratki, popraw jutropeppapig, Niuta, Mega, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:O kurwa jak to pieknie okreslilas, przejscie na ciemna strone mocy. Pewnie testosteron sie podwyzszy, glos mi sie obnizy i wasik sypnie. O kurwa chyba pojde po piwo, nie wytrzymam tej presji.
Polarmis jak patrzyłam na moja mamę to to ta strona była bardzo ciemnaale ta dziewucha po tej ciemnej stronie urodziła dzięki in vitro i sztucznym hormonom jeszcze trójkę dzieci. Teraz się śmieje ze urodziła trójkę a żadnego nie jest biologiczna matka, bo przecież komórki jajowe były od dawcy
Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Aga i Slash, ja wiem, ze te biodra to sprawa indywidualna, ale ja juz mialam 1 porod z glowka, ktora utknela w kanale rodnym i ani w te,ani we wte. A teraz jak jest jeszcze do tego pepowina na szyi, to w ogole nie chce o tym myslec...
Chce urodzic zdrowie dziecko i to jest najwazniejsze. Mam to gleboko w doopie, jak to zrobie, chce porodu bez komplikacji. Machne se cesarke i juz. Chrzanic te blizny i dluzsze dochodzenie do siebie po.
Aga, do moczenia, to kora debu, nie inna kora.
Ja o blizne to bym się w ogole nie martwiła.
A predzej czy pozniej wrocisz do formy, a maleństwo jest najwazniejsze.Pusurek, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
mandragora wrote:Polarmis jak patrzyłam na moja mamę to to ta strona była bardzo ciemna
ale ta dziewucha po tej ciemnej stronie urodziła dzięki in vitro i sztucznym hormonom jeszcze trójkę dzieci. Teraz się śmieje ze urodziła trójkę a żadnego nie jest biologiczna matka, bo przecież komórki jajowe były od dawcy
Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
polarmiś wrote:O kurwa jak to pieknie okreslilas, przejscie na ciemna strone mocy. Pewnie testosteron sie podwyzszy, glos mi sie obnizy i wasik sypnie. O kurwa chyba pojde po piwo, nie wytrzymam tej presji.
Simba, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość