X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    do konca zycia- to bedzie trudno, ale jeszcze jakies 7 lat przed Toba :)
    nie wiem, ale jakos mi sie nie wydaje ze to "m"
    Bursztyn czuje ze w zwiazku z tym to bede przechodzic mega depresje. Kozetka u Ciebie? Najwyzej jak juz urodzicie dzieci to bede specjalistka od tej na m i bede pisala Wam dziewczynki na innym of course forum, porady jak sobie z tym radzic , pod warunkiem ze Bursztyn mnie z depresji wyciagnie:-)

Bursztyn, Niuta, Mega, Żanet, Sabina, Bliska 77, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Niuta Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Bursztyn czuje ze w zwiazku z tym to bede przechodzic mega depresje. Kozetka u Ciebie? Najwyzej jak juz urodzicie dzieci to bede specjalistka od tej na m i bede pisala Wam dziewczynki na innym of course forum, porady jak sobie z tym radzic , pod warunkiem ze Bursztyn mnie z depresji wyciagnie:-)

To ja jestem druga w kolejce na kozetkę ;-)
    Ewentualnie możemy to zbiorowo przy winie zrobić :-D

polarmiś, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    nie no, chwileczke! Poczekaj z ta depresja dopoki nie bedziesz miec diagnozy, a zeby miec diagnoze musisz isc do gienka. Tak samo jak ja na hsg. A narazie zadna z nas sie nie wybiera ;) yhyhyhyhh :D

polarmiś, Niuta, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niuta wrote:
    To ja jestem druga w kolejce na kozetkę ;-)
    Ewentualnie możemy to zbiorowo przy winie zrobić :-D
    terapia grupowa tez sie dobrze sprawdza :)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Mega Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba rewelacyjna informacja, oby tak dalej...

Simba, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • mandragora Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Tak w sprawie tego na m. Moja kumpela ma 33 lata i jedno 4letnie dziecko. Od kilku miesięcy mówi o kolejnym dziecku, ale miała w styczniu zabieg nadżerki. Od tego momentu nie ma ciotki - 2 razy miała jakby plamienie. Dostała dupka, ale @to nie wywołuje. Czy to możliwe, że tak wcześnie sie jej zaczyna?
    Boziu znam dziewczynę która na ciemną stronę mocy przeszła w wieku 26 lat więc wszystko możliwe.

Bozia3, Bliska 77 lubią tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    Boziu znam dziewczynę która na ciemną stronę mocy przeszła w wieku 26 lat więc wszystko możliwe.
    O kurwa jak to pieknie okreslilas, przejscie na ciemna strone mocy. Pewnie testosteron sie podwyzszy, glos mi sie obnizy i wasik sypnie. O kurwa chyba pojde po piwo, nie wytrzymam tej presji.

Bursztyn, Niuta, Mega, Żanet, Sabina, Simba, Bliska 77, samira, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Możliwe, bo mojej sąsiadki mama miała m przed 40-tką i mojej sąsiadce też w tym wieku wszystko zaczynało się pierdaczyć.
    Moja mama ma 55 skończone i jeszcze do niedawna miała regularnie okres, ostatnio dopiero z przerwą 3 miesiące, ;-)

polarmiś, Bursztyn, Mega, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    to dzisiaj nie pośpisz ;)
    Cień cienia mowisz? Ciche gratki, popraw jutro :D
    no nie pośpię już od dwóch godzin na nogach jestem i korzystam z chwili żeby do Was zajrzeć . Ale dzisiaj to nic , jedna pizda pod kościołem , tzn matka jednego z dzieci rocznicowych powiedziała , ze jutro mamy na 6 rano przyjść dokończyć stroić ołtarz, a ja do niej: czy Cię pogieło w nocy mam się zrywać , żeby dokończyć stroić? no i oczywiście śmiech na sali i że jak tak to dostanę rozgrzeszenie jak nie przyjdę

peppapig, Niuta, Mega, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Moja mama ma 55 skończone i jeszcze do niedawna miała regularnie okres, ostatnio dopiero z przerwą 3 miesiące, ;-)
    Kochana to mozesz poszalec jeszcze dlugo!

peppapig, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Za to ją co innego dopadło zapalenie ślinianek heh

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Za to ją co innego dopadło zapalenie ślinianek heh
    To uleczalne, ta na m nie!

peppapig, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce cokolwiek...
    oj ostatnio bardzo często tak mam , żeby nie powiedzieć cały czas

Mega lubi tę wiadomość

• mandragora Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    O kurwa jak to pieknie okreslilas, przejscie na ciemna strone mocy. Pewnie testosteron sie podwyzszy, glos mi sie obnizy i wasik sypnie. O kurwa chyba pojde po piwo, nie wytrzymam tej presji.

Polarmis jak patrzyłam na moja mamę to to ta strona była bardzo ciemna ;) ale ta dziewucha po tej ciemnej stronie urodziła dzięki in vitro i sztucznym hormonom jeszcze trójkę dzieci. Teraz się śmieje ze urodziła trójkę a żadnego nie jest biologiczna matka, bo przecież komórki jajowe były od dawcy ;)

Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja mama to w ogóle szybka babka urodziła mnie w wieku 18 lat a kiedy miała 43 była babcią :-D nie miała czasu na żadne ciemne strony :-P teraz ją coś zbiera...

Mega, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• slash Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Aga i Slash, ja wiem, ze te biodra to sprawa indywidualna, ale ja juz mialam 1 porod z glowka, ktora utknela w kanale rodnym i ani w te,ani we wte. A teraz jak jest jeszcze do tego pepowina na szyi, to w ogole nie chce o tym myslec...
    Chce urodzic zdrowie dziecko i to jest najwazniejsze. Mam to gleboko w doopie, jak to zrobie, chce porodu bez komplikacji. Machne se cesarke i juz. Chrzanic te blizny i dluzsze dochodzenie do siebie po.
    Aga, do moczenia, to kora debu, nie inna kora. :)

Ja o blizne to bym się w ogole nie martwiła.
    A predzej czy pozniej wrocisz do formy, a maleństwo jest najwazniejsze.

Pusurek, Bliska 77 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba - fantastyczna wiadomosc.

Simba lubi tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    Polarmis jak patrzyłam na moja mamę to to ta strona była bardzo ciemna ;) ale ta dziewucha po tej ciemnej stronie urodziła dzięki in vitro i sztucznym hormonom jeszcze trójkę dzieci. Teraz się śmieje ze urodziła trójkę a żadnego nie jest biologiczna matka, bo przecież komórki jajowe były od dawcy ;)
    byla wiec tylko inkubatorem

Bliska 77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    mnie się teraz w ciąży wąsik sypnął więc nie ma reguły. Jakie to pisanie z Tel jest męczące. Siedzę już dwie godz. w kolejce po karty Ekuz i dostaje kurwicy z poczucia marnotrawstwa czasu....

Simba, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    byla wiec tylko inkubatorem
    jak ci się zachce hsg za 10 lat, to ci też taką opcję zaproponują...

Bursztyn, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 3696 3697 3698 3699 3700 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ