35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ania.g wrote:Kilka dni temu pisałam Wam że robię za córkę prezentację w power poincie. Właśnie pan od informatyki postawił 4
ania.g lubi tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Dziewczyny - te kwasy na piety rewalacje! Caly syf zszedl! Mam mieciutkie piety, okres przyszedl, drozdzowe sie piecze. Juz mi lepiej- ciut.
czy to jest to?
http://allegro.pl/ez-callus-peel-skin-softner-x10-expresowy-pedicure-i4301420978.html -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:ale w jakiej formie to kupiłaś? Bo na allegro są jakieś zestawy
czy to jest to?
http://allegro.pl/ez-callus-peel-skin-softner-x10-expresowy-pedicure-i4301420978.htmliwcia77, Bozia3, ania.g, Bliska 77, Żanet, Sabina, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ile można maksymalnie wziąć magnezu? Pytam bo cały czas jestem na dawce 100 mg dziennie a dzisiaj po dwóch stresujących dniach skurcze wróciły. Wzięłam też nospę max i leżę i jest do bani. A mały dzisiaj bardzo aktywny i kopie po samym dole.
Bliska 77 lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
Alis wrote:Witam popołudniowo
Co tam u Ewki i u Slash? Są jakieś newsy? Pytam, bo nie wiem, czy i kiedy się przekopię przez posty
Poza tym że nic mnie nie boli ani brzuch ani piersi. Tzn przestało mnie bolec, bo czasami pobolewały a od dzis nic.
W piątek ide kolejny raz na betę.
Poza tym trochę się uspokoiłam, co ma być to będzie.
Dziękuję za pamięc.ania.g, Bliska 77, polarmiś, Mega, Alis, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Ania nie pomogę ja brałam 3x magnez forte ale nie wiem jaką dawka chyba po 60?
Bliska 77 lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:Pogrzebałam w necie i jest napisane że 450 do 500mg dziennie. Na opakowaniu magne b6 max mam napisane że 1 do 2 tab dziennie. Więc właśnie wzięłam tą drugą i liczę na to że przejdzie.
ania.g lubi tę wiadomość
-
ania.g wrote:Pogrzebałam w necie i jest napisane że 450 do 500mg dziennie. Na opakowaniu magne b6 max mam napisane że 1 do 2 tab dziennie. Więc właśnie wzięłam tą drugą i liczę na to że przejdzie.
-
witam kobietki ,czytam was juz od paru dni,doszlam do strony 420,mam 39 lat i to u nas 5 cykl staran bedzie ,niby nie dlugo ale wiecie czas leci,mam coreczke ma 3 latka i bardzo chce jeszcze jedno dzieciatko ,wiem ze niektore z was nie maja wcale,to strasznie niesprawiedliwe wiem ,trzymam za was kciuki naprawde,wiem co czujecie,jestem z wami kochane,mieszkam w niemczech,,nie bardzo rozumiem te wyniki,bylam dzisiaj u lekarza domowego polaka a on tez nie wie ha ha,nie wiem czy dobrze robie ale zdecydowalismy sie na inseminacje ,mysle ze sa wieksze szanse,nie wiem,mam wielka prosbe ,moj wynik progesteronu po owulacji wynosi 13,6 wydaje mi sie ze malo a lekarz mowi ze w normie,moze i tak ale to i tak slaby wynik,powiedzial ze nic nie musze brac a wiem ze dziewczyny biore duphaston ,jak myslicie wziasc na swoja reke?przeciez to wazne zeby byl wysoki,zeby jajeczko moglo sie zagniezdzic,nie wiem co mam o tym myslec,moja kochana kolezanka powiedziala mi o was i ciesze sie ze tutaj jestem ,dowiedzialam sie tyle ciekawych rzeczy juz,zycze nam wszystkim slicznych dzieciatek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 20:22
Aprilka, Żanet, samira, iwcia77, inessa, Bliska 77, Dorka1979, Mango, mysza1975 lubią tę wiadomość
Renia1975