X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Rernia1975 Przyjaciółka

Wysłany: 18 czerwca 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    To i tak dobrze bo ja w wieku 41 :-)

Zrob sobie w trzech cyklach progesteron w 7 dniu po owulacji bedziesz wiedziala jaka masz wydolnosc progesteronowa i zdecydujesz czy lykac duphaston. Wynik 13,6 ńie jest tragiczny ale szalu nie ma. Zajsc w ciaze mozesz ( ja zaszlam przy 7,3) ale jej nie utrzymalam przy konskich dawkach luteiny i czystego progesteronu w zastrzykach.
    masz na mysli 3 kolejne cykle ? w 7 po owulacji dniu ?

Renia1975

Wysłany: 18 czerwca 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nasza coreczka ciagle sie pyta kiedy kupimy dzidziusia,mowie ze niedlugo coreczko ,niedlugo...jestesmy sami ja,maz i nasza coreczka to cala moja rodzina,tak bardzo chcialabym zeby nas bylo wiecej...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 21:01

samira, polarmiś, peppapig, inessa, Bliska 77, Mango, mysza1975 lubią tę wiadomość

Renia1975
  • Aprilka Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Aprilka na naszym forum w zakladce badania wstawilam chyba wczoraj najwazniejsze badania hormonalne i w ktorym dniu cyklu dobrze je zrobic.
    Idealnie dziękuje :) nie wiem co mi sie uda zrobic w dwa dni ale moze cos.....:)

Aprilka
  • Aprilka Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rernia1975 wrote:
    moja coreczka ciagle sie pyta kiedy kupimy dzidziusia,mowie ze niedlugo coreczko ,niedlugo...jestesmy sami ja,maz i nasza coreczka to cala moja rodzina,tak bardzo chcialabym zeby nas bylo wiecej...
    To co czujesz czuje raczej tu każda z dziewczyn wiec sama nie jesteś :)

Bliska 77, peppapig, AsiaPoli lubią tę wiadomość

Aprilka

Wysłany: 18 czerwca 2014, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jest mi tutaj z wami razniej,widzialam ile juz starszych jak ja kobietek zaszlo i to mnie baardzo cieszy ze mam jeszcze szanse,

Aprilka, iwcia77, polarmiś, Żanet, peppapig, ania.g, inessa, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość

Renia1975
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rernia1975 wrote:
    masz na mysli 3 kolejne cykle ? w 7 po owulacji dniu ?
    Tak.

Wysłany: 18 czerwca 2014, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmis zrobie jak mowisz,madra z ciebie kobietka :)dziekuje za rade

Renia1975
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2014, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ce6cc188afb2.jpg tak mnie dzisiaj na wisielczy humor wzielo.

peppapig, iwcia77, Rernia1975, Bursztyn, inessa, Mega, Żanet, Dorka1979, sjoanka, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2014, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rernia1975 wrote:
    jest mi tutaj z wami razniej,widzialam ile juz starszych jak ja kobietek zaszlo i to mnie baardzo cieszy ze mam jeszcze szanse,
    Pewnie że mamy szansę trochę wiedzy,trochę szczęścia,dziewczyny co miesiąc kciuki trzymają a potem ile ciotek!

iwcia77, Rernia1975, Aprilka, Bliska 77, Mega, Dorka1979, Simba, Mango, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2014, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ce6cc188afb2.jpg tak mnie dzisiaj na wisielczy humor wzielo.
    Miśku zlituj sie haha :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 22:35

Mega lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misiu, genialne obrazki :)

Bliska 77, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2014, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane wróciłam o 20.30 ale piekłam ciasto jeszcze wiec dopiero teraz daje znać.
    Jestem po owulacji,piekne ciałko żółte :)
    lekarz powiedział,ze postara sie nam pomóc chociaż wiele nie obiecuje bo niestety te moje choroby immunologiczne bardzo utrudniają sprawe ale powiedział,ze dobrze iż nie poddajemy sie - mamy walczyć! przepisał mi luteine jak zajde wciąże to ma ją odrazu brać oraz Acard cały czas a wciaży ewntualnej On mi zwiekszy dawke ( pytał od kiedy biore ten Acard jak powiedziałam,ze od lipca ubiegłego roku to powiedział,ze już długo i to dobrze bo organzim zaczyna na niego reagować ) ale heparynyjuż nie.
    Zrobił mi też cytologie. Dziwił sie dlaczego nikt mniepo zabiegu nie zbadał.
    A pulmonolog zmieniła mi znów jeden lek oraz mam zalecenie znów isć do kardiologa bo zbyt dawno nie byłam a w EKG wyszły zmiany ( zwieksza sie mi arytmia)
    Dziekuje za wsparcie i życze udanego długiego weekendu :) :) :)

Bliska 77, samira, Mega, Aprilka, Żanet, Dorka1979, peppapig, polarmiś, Sabina, ania.g, malgos741, Bursztyn, Mango, sjoanka, iwcia77, gosia7122, megan8, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Rernia, z nami bedzie Ci razniej i na pewno latwiej :-)
    Inessa, bardzo ale to bardzo mocno trzymam kciuki, swiatelko w tunelu zawsze jest :-)

inessa, samira, peppapig, mysza1975 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2014, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mnie termometr obudził :-P
    Czuję wredote za rogiem to dam se spokój od mierzenia na tydzień. Melduję się i zastanawiam ciągle co u Ewki?
    U mnie siodma i piękne słońce każdej życzę pięknego dnia >"<

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2014, 07:25

Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2014, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łaże po ovu i wynalazł wykres Herber30 nie mogę skopiować z tableta ale Reniek tam zaglądał,kobita nie miała temperatury i jest w ciąży ;-)

Simba, Mango, iwcia77, Reni lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2014, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Łaże po ovu i wynalazł wykres Herber30 nie mogę skopiować z tableta ale Reniek tam zaglądał,kobita nie miała temperatury i jest w ciąży ;-)
    Gdybys uwazala na lekcji to kilka dni temu wkleilam m. In jej wykres. Ciaza bez owulacji!

Sabina, Simba, Mega, Bursztyn, iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2014, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)

Sloneczko pieknie swieci az chce sie wstac :)
    Dzis na ogrodku bede upraciac lezing i smazing :)

Mega lubi tę wiadomość

• AsiaPoli Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobietki,możecie pomóc z interpretacja wykresu,wygląda obiecująco :) ale ze mnie taki niedowierzaniem,już 10 miesięcy starań i nic.kiedy mogę najszybciej zrobić test,bo to czekanie mnie wykańcza,pozdrowienia z pochmurne Anglii.

3s4kwbr.png
    04u9k61.png
    Aniołek-17/10/2016 11tc-serduszko przestalo bic 8tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2014, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam

A ja z G śmigam na Mszę a po niej na Procesję :)

Miłego Dnia :)

peppapig, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Zaszla w ciaze nie zyjac??? Tylko z tym mi sie kojarzy brak temperatury ;)

Bliska 77, ania.g, Mega, Pusurek, Żanet, Bursztyn, iwcia77, peppapig, Sabina, Reni, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
‹‹ 3701 3702 3703 3704 3705 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ