35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
polarmiś wrote:To i tak dobrze bo ja w wieku 41
Zrob sobie w trzech cyklach progesteron w 7 dniu po owulacji bedziesz wiedziala jaka masz wydolnosc progesteronowa i zdecydujesz czy lykac duphaston. Wynik 13,6 ńie jest tragiczny ale szalu nie ma. Zajsc w ciaze mozesz ( ja zaszlam przy 7,3) ale jej nie utrzymalam przy konskich dawkach luteiny i czystego progesteronu w zastrzykach.Renia1975 -
nasza coreczka ciagle sie pyta kiedy kupimy dzidziusia,mowie ze niedlugo coreczko ,niedlugo...jestesmy sami ja,maz i nasza coreczka to cala moja rodzina,tak bardzo chcialabym zeby nas bylo wiecej...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 21:01
samira, polarmiś, peppapig, inessa, Bliska 77, Mango, mysza1975 lubią tę wiadomość
Renia1975 -
Rernia1975 wrote:moja coreczka ciagle sie pyta kiedy kupimy dzidziusia,mowie ze niedlugo coreczko ,niedlugo...jestesmy sami ja,maz i nasza coreczka to cala moja rodzina,tak bardzo chcialabym zeby nas bylo wiecej...
Bliska 77, peppapig, AsiaPoli lubią tę wiadomość
Aprilka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRernia1975 wrote:jest mi tutaj z wami razniej,widzialam ile juz starszych jak ja kobietek zaszlo i to mnie baardzo cieszy ze mam jeszcze szanse,
iwcia77, Rernia1975, Aprilka, Bliska 77, Mega, Dorka1979, Simba, Mango, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej kochane wróciłam o 20.30 ale piekłam ciasto jeszcze wiec dopiero teraz daje znać.
Jestem po owulacji,piekne ciałko żółte
lekarz powiedział,ze postara sie nam pomóc chociaż wiele nie obiecuje bo niestety te moje choroby immunologiczne bardzo utrudniają sprawe ale powiedział,ze dobrze iż nie poddajemy sie - mamy walczyć! przepisał mi luteine jak zajde wciąże to ma ją odrazu brać oraz Acard cały czas a wciaży ewntualnej On mi zwiekszy dawke ( pytał od kiedy biore ten Acard jak powiedziałam,ze od lipca ubiegłego roku to powiedział,ze już długo i to dobrze bo organzim zaczyna na niego reagować ) ale heparynyjuż nie.
Zrobił mi też cytologie. Dziwił sie dlaczego nikt mniepo zabiegu nie zbadał.
A pulmonolog zmieniła mi znów jeden lek oraz mam zalecenie znów isć do kardiologa bo zbyt dawno nie byłam a w EKG wyszły zmiany ( zwieksza sie mi arytmia)
Dziekuje za wsparcie i życze udanego długiego weekenduBliska 77, samira, Mega, Aprilka, Żanet, Dorka1979, peppapig, polarmiś, Sabina, ania.g, malgos741, Bursztyn, Mango, sjoanka, iwcia77, gosia7122, megan8, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo mnie termometr obudził
Czuję wredote za rogiem to dam se spokój od mierzenia na tydzień. Melduję się i zastanawiam ciągle co u Ewki?
U mnie siodma i piękne słońce każdej życzę pięknego dnia >"<Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2014, 07:25
Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypeppapig wrote:Łaże po ovu i wynalazł wykres Herber30 nie mogę skopiować z tableta ale Reniek tam zaglądał,kobita nie miała temperatury i jest w ciąży
Sabina, Simba, Mega, Bursztyn, iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej kobietki,możecie pomóc z interpretacja wykresu,wygląda obiecująco
ale ze mnie taki niedowierzaniem,już 10 miesięcy starań i nic.kiedy mogę najszybciej zrobić test,bo to czekanie mnie wykańcza,pozdrowienia z pochmurne Anglii.
-
nick nieaktualny
-
peppapig wrote:Łaże po ovu i wynalazł wykres Herber30 nie mogę skopiować z tableta ale Reniek tam zaglądał,kobita nie miała temperatury i jest w ciąży
Bliska 77, ania.g, Mega, Pusurek, Żanet, Bursztyn, iwcia77, peppapig, Sabina, Reni, mysza1975 lubią tę wiadomość