35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
mandragora wrote:Bo się zaczęłam stresować. W poniedziałek trochę. We wtorek było usg i wszystko ok. Ale dzisiaj to całkiem sporo. Na razie leżę ale nie wiem czy nie podjechać do lekarza.
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymandragora wrote:Bo się zaczęłam stresować. W poniedziałek trochę. We wtorek było usg i wszystko ok. Ale dzisiaj to całkiem sporo. Na razie leżę ale nie wiem czy nie podjechać do lekarza.
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mnie w takiej sytuacji lekarz kazał leżeć i mogłam wstawać tylko do łazienki. Brałam właśnie no spę tak jak Ci wyżej napisałam. Trwało to w sumie 2 tygodnie. Ale były też momenty, że 2 razy pojawiła się krew i myślałam, że to już koniec.
iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
mandragora wrote:Pusurku mój termin miesiączki minął 20 dni temu.
Caffe leżę w takim razie i łykam nospe. Może będzie ok. W razie draki pojadę do szpitala. Tylko ze pewnie mnie wtedy od razu połoza -
nick nieaktualnymandragora wrote:Pusurku mój termin miesiączki minął 20 dni temu.
Caffe leżę w takim razie i łykam nospe. Może będzie ok. W razie draki pojadę do szpitala. Tylko ze pewnie mnie wtedy od razu połoza
Termin przypadajacych miesiaczek sprawdzisz na ovu na Prognozie cykli. -
Mandragora, leż, odpoczywaj, bierz no-spę, lutkę lub dupka. Na początku miałam plamienia, a później spore krwawienie, myślałam, że poroniłam, dzidzia jednak się trzymała, serduszko biło
po kilku tygodniach okazało się, że to z powodu nisko i z przodu ułożonego łożyska. Głowa do góry
Pusurek, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRernia1975 wrote:pecherzyki pekaja mi jak maja 19 czy nie malo?a tak wogole to moja ostatnia@ byla dziwna ,trwala trzy dni i przez pierwszy byla prawie czarna ,chyba sie juz koncze...
Żanet, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja sobie poczytalam o cc w moim szpitalu na roznych forach i zaczelam sie cykac. Robi sie w nim najmniej cc w calym kraju, pisaly laski, ktorym zrobili np. ciecie krzywo albo bardzo brzydko pozszywali.
Wykoncze sie psychicznie do tego porodu...Żanet, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Chodzi mi o termin kolejnych miesiaczek, ktore by wystapily, gdybys nie byla w ciazy. W I trymestrze moze sie zdarzyc, ze wystepuje plamienie w tych dniach, lepiej tez sie wtedy oszczedzac i polegiwac sobie.
Termin przypadajacych miesiaczek sprawdzisz na ovu na Prognozie cykli.
Bliska 77 lubi tę wiadomość