35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc Dziewczynki
Fajnie Wam, znowu macie Swieto, dlugi weekend, a tutaj trzeba do pracy zapylac.
Zdecydowalam, ze chyba jednak sie umowie na to cholerne hsg.
Mandragora, trzymam kciuki zeby plamienie ustalo
Pusur, zaznaczysz im dlugopisem gdzie maja ciac i bedzie rowno
Ewka, zlituj sie i napisz cos!Simba, Pusurek, samira, Żanet, iwcia77, Sabina, Mega, Aprilka, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
AsiaPoli wrote:Hej kobietki,możecie pomóc z interpretacja wykresu,wygląda obiecująco
ale ze mnie taki niedowierzaniem,już 10 miesięcy starań i nic.kiedy mogę najszybciej zrobić test,bo to czekanie mnie wykańcza,pozdrowienia z pochmurne Anglii.
-
Bursztyn wrote:Czesc Dziewczynki
Fajnie Wam, znowu macie Swieto, dlugi weekend, a tutaj trzeba do pracy zapylac.
Mandragora, trzymam kciuki zeby plamienie ustalo
Pusur, zaznaczysz im dlugopisem gdzie maja ciac i bedzie rowno
Ewka, zlituj sie i napisz cos!
Nie boli, dasz radeBursztyn, Żanet, iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymandragora wrote:Pusurku a nie możesz rodzic w innym szpitalu?
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:.
No, w koncu pokazalas, ze masz jaja.Bursztyn wrote:Pusur, zaznaczysz im dlugopisem gdzie maja ciac i bedzie rowno
!
Chlopa z linijka postawie i bedzie pilnowac, coby prosto bylo. No bo jakie wyjscie? Gorzej jak zemdleje...Bursztyn, Żanet, Simba, iwcia77, Sabina, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Sie smiejesz, jakas laska poprosila lekarza, zeby ja prosto rozcial i wtedy zrobil to ladnie... Bo tak to lekarze chyba mysla, ze to nie ma znaczenia, jak blizna leci...
Chlopa z linijka postawie i bedzie pilnowac, coby prosto bylo. No bo jakie wyjscie? Gorzej jak zemdleje...) moze sie 100 razy odkrecic, wcale az tak nie urosnac i to cale CC nie bedzie wcale konieczne, wiec sie tak nie nastawiaj
Pusurek, Żanet, Mega, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:ale zaraz zaraz! przeciez jeszcze Adas (sorry, nie bede pisala Adamek bo brzmi jak jakies ulomne nazwisko albo jakby se ktos jaja robil
) moze sie 100 razy odkrecic, wcale az tak nie urosnac i to cale CC nie bedzie wcale konieczne, wiec sie tak nie nastawiaj
Mi sie Adamek kojarzy z malym chlopczykiem, a nie jakims ulomnym bokserem o twarzy kaukaskiego terrorysty, jesli to tego pijesz.
Simba, Żanet, samira, iwcia77, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Poszlabym polezec krzyzem w tej intencji, ale nie dam rady polozyc sie na brzuchu.Pusurek wrote:Mi sie Adamek kojarzy z malym chlopczykiem, a nie jakims ulomnym bokserem o twarzy kaukaskiego terrorysty, jesli to tego pijesz.
Pusurek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Bursztyn, lezenie krzyzem na plecach byloby wulgarne.
Nie mowiac o tym, ze w tej pozycji nie da sie oddychac...
(zartuje oczywiscie)
nie da sie oddychac na plecach? serio?
no to na boku polezysz, lewym i tez sie bedzie liczylo, tylko musisz w koscielePusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Boziu i Bursztynku
Cieszę się, że o mnie pamiętacie
Już Was prosiłam o wybaczenie moich fobii lekarskich
Samej mi nie jest z tym łatwo, bo czuję ten śmierdzący oddech tykającego na plecach zegara
Bursztyn, promoszka, iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie