35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:ale jezeli nic z tym nie robisz i przeciagasz to tak dlugo w czasie- to jest jak decyzja, a ten cholerny czas leci, niestety. Mango, zeby nie bylo tak, ze tego miesniaka czy polipa i tak bedziesz zmuszona za jakis czas- (pare lat?) usunac ze wzgledow zdrowotnych, tylko ze wtedy moze byc juz za pozno na prokreacje.Mango
i jej marzenie
-
Doczytalam co ci dolega.
Nie znam sie na miesniakach. A lekarz co ci radzil?
Bo mnie przy moim polipku powiedzieli ze naturalnie jak zajde to nie musze sie martwic ze go mam. Ale robiac inseminacje trzeba wykluczyc wszystko co zmniejsza i tak juz nieduze szanse na ciaze.
Wiec usunelam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2014, 12:31
Mango, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mango wrote:Ok pójdę ... jeżeli Ty zrobisz to HCG
Odwalilam robote, teraz Twoja kolej.
Dzwonisz?iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:wlasnie zadzwonilam, maja oddzwonic bo nie wiedza czy dam rade zalapac sie w tym miesiacu (duzo babek maja na hsg) czy zapisza mnie dopiero na sierpien.
Odwalilam robote, teraz Twoja kolej.
Dzwonisz?a mogę poczekać do zakończenia tego cyklu?
Mangoi jej marzenie
-
sjoanka wrote:Doczytalam co ci dolega.
Nie znam sie na miesniakach. A lekarz co ci radzil?
Bo mnie przy moim polipku powiedzieli ze naturalnie jak zajde to nie musze sie martwic ze go mam. Ale robiac inseminacje trzeba wykluczyc wszystko co zmniejsza i tak juz nieduze szanse na ciaze.
Wiec usunelam.i kombinuję jak tu nie iść
a mieć wymarzone dziecko.
iwcia77, samira lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Pusurek wrote:100 mg to niestety zadna dawka, zacznij od 300 2 razy dziennie, to beda efekty. No i no spa, w takich stanach. Bierz, sie nie spinaj, bo pewnie na izbie powiedza dokladnie to samo i odesla do domu, tym bardziej, ze jest dlugi weekend. Chyba, ze skrocila sie szyjka, ale to dadza dokladnie ten sam zestaw lekow + lezenie.
Odpoczywaj w domu, powinno pomoc. Trzymam kciuki.Pusurek lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
sjoanka wrote:Mango - moze sie i udac. Ale dlaczego nie zwiekszyc sobie szans?
Przeciez nawet na zdrowy rozum - jak cos jest na sciankach macicy to utrudnia to zagniezdzenie - no nie?Mangoi jej marzenie
-
sjoanka wrote:Mango - moze sie i udac. Ale dlaczego nie zwiekszyc sobie szans?
Przeciez nawet na zdrowy rozum - jak cos jest na sciankach macicy to utrudnia to zagniezdzenie - no nie?Mango, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Mandragora, pojedź na izbę. W takiej sytuacji nie ma co czekać. Lepiej jak to sprawdzi lekarz. Trzymam kciuki
Bursztyn, cieszę się że podjęłaś decyzję. To krok do przodu.
Sjoanka, witaj po przerwie.
Opiłam się koktajlem jagodowym i spadam na leżak.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2014, 12:51
Bursztyn, Bliska 77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej kochane ja własnie wróciłam z procesji mam już prawie gotowy pyszny obiad i ciasto na deser
Mango ja też bardzo sie bałam usuniecia miesniaka i polipa ale poszło ok na forum jest kobietka monia4444 ona na jesien przeszła operacje usuniecia miesniaków dosc poważną a teraz zaczyna już drugi trymestr ciazy (chyba na dniach) wiec chyba warto a i tak spisz jak to robią
Madragora jedź na IP powinni Ci pomóc!!!
Bursztynku Gratuluje odwagi!!! i miałam pytać jak tam Twoja mama???
U nas pochmurnie i wietrznie pewnie popoludniu bedzie padać
a wieczorkiem goscie przyjeżdżaja do soboty bedą!!!
Dobrego dnia Wam życzesamira, Bursztyn, Mango, ania.g, Simba, Sabina, Bliska 77, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny