35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mega wrote:Mango a mogę zapytac jakiej wielkości masz te mięśniaki? Ja mam dwa ale podobno malutkie i nawet nie powinnam o nich wiedzieć i nie będą miały wpływu na potencjalna ciążę...
Muszę jednak stwierdzić, że ja nie mam dnlugich i bolesnych miesiączek. Gdyby nie usg nic bym nie podejrzewała.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2014, 16:00
Mangoi jej marzenie
-
Mango wrote:Niestety duże - są dwa ok 4-5 cm: (
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMandragora oby wszystko było dobrze
Mango ale wiesz Ty mozesz nie czuć nic ale to i tak wyniszcza organizm i naprawde nie chce straszyc ale jak one rosną moga przeradzać sie w gorsze rzeczno no chyba,ze lekarz inaczej to widzi ale naprawde warto coś z tym zrobić i powalczyć w koncu o Maluszka tym bardziej,ze po zabiegu tez trzeba odczekać a czas leci!!!Bliska 77, iwcia77, Sabina, Mango, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Jesteśmy. Wszystko gra. Przypaletal się jakiś stan zapalny i śluzówka zmieniona zapalenie zaczęła podkrwawiac. Na razie nic nie kazał brać jeśli nie ma innych objawów.
samira, sjoanka, Bliska 77, Aprilka, iwcia77, gosia7122, Mega, Alis, Pusurek, Dorka1979, Sabina, malgos741, inessa, Mango, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Co ta nasza służba zdrowia ma do siebie że pielęgniarki są straszne sucze? ! Lekarz oczywiście znał moja historie i był ok, a pielęgniarki o bosze! Przerost formy nad treścią.
Bliska 77, iwcia77, samira, polarmiś, Mega, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Mandragora, jak dobrze, ze z ciaza nic sie nie dzieje! Uwazaj na siebie i bacznie obserwuj
Sjoanka, fajnie, ze do nas wricilas
Bursztynku, brawo
A ja jestem debilem, wybralismy sie ze znajomymi do zoo, lazilam uwaga 4 godzinypod koniec myslalam, ze zaczne rodzic ale ok, juz przeszlo a ile radosci corka miala
iwcia77, samira, anna maria, Bursztyn, Sabina, megan8, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
mandragora wrote:Co ta nasza służba zdrowia ma do siebie że pielęgniarki są straszne sucze? ! Lekarz oczywiście znał moja historie i był ok, a pielęgniarki o bosze! Przerost formy nad treścią.
anna maria lubi tę wiadomość
-
Qzwa co to ma byc?!!!!!!
Dzień dobry
Ewka to ze szczescia na lewatywie juz 3 dzien jedzie dajcie jej spokoj
polarmiś wrote:A tak w ogole to chcialam sie przywitac:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6b53ac454a6c.jpgBliska 77, iwcia77, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
To musisz pic duzo wody z Lichenia i dalej czekac..
Grzej do ginaMango wrote:Mam mięśniaki, dużo lat i chcę zostać mamą, ale boję się wziąć byka za rogii czekam na cud ...
sjoanka, polarmiś, anna maria, Bursztyn, iwcia77, Dorka1979, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMango wrote:Niestety duże - są dwa ok 4-5 cm
Muszę jednak stwierdzić, że ja nie mam dnlugich i bolesnych miesiączek. Gdyby nie usg nic bym nie podejrzewała.
Przyklad kolejny- uszkodzilam jak pamietasz kolano. Rezonas magneryczny ( a to bardzo dokladne badanie) wykazala uszkodzenie lekotki i pare drobnych i mńiej istotnych uszkodzen- do naprawy samoistnej. Poddalam sie artroskopii i wyszlo ze lekotka nienaruszona a za to mam przerost fałdu maziowego ( atawizm po zyciu plodowym) ktory w wyniku upadku przesunal sie i blokowal kolano.
Mango idz na ten zabieg, moze wcale nie masz miesniaka a jedynie zatkane przewody?anna maria, samira, Bliska 77, Aprilka, iwcia77, Alis, Sabina, Mango, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bliska 77 wrote:Mandragora, jak dobrze, ze z ciaza nic sie nie dzieje! Uwazaj na siebie i bacznie obserwuj
Sjoanka, fajnie, ze do nas wricilas
Bursztynku, brawo
A ja jestem debilem, wybralismy sie ze znajomymi do zoo, lazilam uwaga 4 godzinypod koniec myslalam, ze zaczne rodzic ale ok, juz przeszlo a ile radosci corka miala
samira, Bliska 77, iwcia77, Mega, Simba, Sabina, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny