X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Klatki ciasne ale jakie urozmaicenie, tyle zwierzyny i odglosow ...:-)
    noi obsluga czasem sympatyczniejsza ;)

iwcia77, Bliska 77, ania.g lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    noi obsluga czasem sympatyczniejsza ;)
    A to fakt :-)

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Viv78 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    Dziewczyny mam pytanie. Mialyscie jakieś plamienia na początku ciąży?
    ja miałam, to był sam początek - 12-14 dc, czyli normalnie czas małpy.
    kilka dni posiedziałam w domu, nospa (bo i brzuch bolal i plecy jak na @) + dupek i przeszło, odpukać,
    trzymaj się!

iwcia77, samira, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2014, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:

dzis bylam na wiz gin...cisnienie oczywiscie 140/80...:( dostalam dziennik do prowadzenia obserwacji cisnienia, wizyta kardiologiczna przelozona na wrzesien, pobieglam do apteki po wizycie na pomiar a tam 119...nosz kurwa mac!

stwierdzona leukocyturia- (leukocyty w moczu )

glicemia na granicy, dieta bezcukrowa...zabronione melony, arbuzy i ogolnie slodkie owoce, dozwolone jablka...:(

cytrusy wykluczyc z powodu helikoptera ( helicobacter pylori)

banany tez w maluch dawkach bo mam zatwardzenia...

ogolnie bylam usatysfakcjonowana z wizyty w szpitalu, nawet dla szkolenia mlodej kadry studenckiej pozwolilam zrobic sobie usg eksperymentalne :D i dowiedzialam sie , ze fasola jest pobudzona i wyglada na roztanczona, ze ma 23 mm i zyje :), ogolnie lekarka byla pod wrazeniem mojej skrupulatnosci i szybkiej interwencji w zaprogramowaniu wszystkich badan :)

no i tyle ...w poniedzialek mam biopsje kosmowki ...
    witaj w klubie bezccukrowych! ;) Jak sie spotkamy, to se strzelimy po szklaneczce wody mineralnej normalnie. ;)
    Dostalas cos na leukocyturie? Masz zapalenie ukladu moczowego czy skad te leukocyty w moczu?

Bliska 77 lubi tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę, że Ewki dalej nie ma... Bliska, nie wiem, jak przetrwałaś 4 godziny. Ja co 15 minut siadam. Kuchnię też dziś sprzątałam zrywami na raty. Na szczęści udało się mimo wszystko większość szefek ogarnąć. Może jutro druga część, potem jeszcze łazienka, wyprawka dla młodej i mogę rodzić. Najgorzej, że nie mogę tego sprzątania mężowi zlecić, bo chcę sama wszystko poukładac tak jak chcę.

mysza1975 lubi tę wiadomość

aY05p2.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Widzę, że Ewki dalej nie ma... Bliska, nie wiem, jak przetrwałaś 4 godziny. Ja co 15 minut siadam. Kuchnię też dziś sprzątałam zrywami na raty. Na szczęści udało się mimo wszystko większość szefek ogarnąć. Może jutro druga część, potem jeszcze łazienka, wyprawka dla młodej i mogę rodzić. Najgorzej, że nie mogę tego sprzątania mężowi zlecić, bo chcę sama wszystko poukładac tak jak chcę.
    A bo ja cyborg jestem :-) ale Ty tez niezle wszystko ogarnelas :-)

Alis, ania.g lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no zapalenie mam , nie wiadomo skad, pierwszy raz w zyciu, nic nie dostalam na to na razie bo chce zobaczyc drugie badanie...
    Pusurek wrote:
    witaj w klubie bezccukrowych! ;) Jak sie spotkamy, to se strzelimy po szklaneczce wody mineralnej normalnie. ;)
    Dostalas cos na leukocyturie? Masz zapalenie ukladu moczowego czy skad te leukocyty w moczu?

Bliska 77 lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur mam dla ciebie magnesiki z Padwy i Venecji :D

Pusurek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2014, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Pusur mam dla ciebie magnesiki z Padwy i Venecji :D
    Ooooo, bossssssko... :)

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no zapalenie mam , nie wiadomo skad, pierwszy raz w zyciu, nic nie dostalam na to na razie bo chce zobaczyc drugie badanie...
    bo teraz jesteś delikatniejsza i bardziej narażona na bakterie

iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    odpaliłam lapka żeby na pendrivea zgrać swoje wykresy, coby je jutro wydrukować w pracy na środową wizytę u gina i dostaje kur..cy na te otwierające się co chwilę reklamy, stronki, wrr

Dorka1979 lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o kurde! mam tylko nadzieje ze nastepne wyjdzie poprawne. ale skad to sie bierze? z zewnatrz? za malo pije czy jak? bo sikam duzo..
    Mega wrote:
    bo teraz jesteś delikatniejsza i bardziej narażona na bakterie

• Mega Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a Ewka dalej milczy, pastwi się nad nami...

Bliska 77, iwcia77, Alis lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no juz sie nie moge doczekac kiedy ci je dam :) chyba ci najpierw fotki wysle :) ten z Wenecji to mala maska wenecka :)
    Pusurek wrote:
    Ooooo, bossssssko... :)

Pusurek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2014, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Iwcia ciężarne często mają takie infekcje. Niestety.

iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    o kurde! mam tylko nadzieje ze nastepne wyjdzie poprawne. ale skad to sie bierze? z zewnatrz? za malo pije czy jak? bo sikam duzo..
    organizm poprostu wszystko wyłapuje- powinnaś nieć płyn do higieny intymnej delikatny, z tego co się orientuje są takie specjalne dla kobiet w ciąźy, bielizna tylko bawełniana, nie siadać na schodach, kamieniach itp, uważać żeby cię nie przewiało...

iwcia77 lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Iwcia ciężarne często mają takie infekcje. Niestety.
    nawet to bym wzięła ;)

iwcia77, Sabina, Mango, mysza1975 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooooooooo plyn to ok bo niczym innym sie nie moge myc , fakt- gatki koronkowe jeszcze nosze...i oczywiscie ostatniu siedzialam na schodach w pracy.. o_o
    Mega wrote:
    organizm poprostu wszystko wyłapuje- powinnaś nieć płyn do higieny intymnej delikatny, z tego co się orientuje są takie specjalne dla kobiet w ciąźy, bielizna tylko bawełniana, nie siadać na schodach, kamieniach itp, uważać żeby cię nie przewiało...

Mega, Sabina, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzielnas ;D
    Mega wrote:
    nawet to bym wzięła ;)

Mega lubi tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ooooooooo plyn to ok bo niczym innym sie nie moge myc , fakt- gatki koronkowe jeszcze nosze...i oczywiscie ostatniu siedzialam na schodach w pracy.. o_o
    no widzisz, teraz musisz na wszystko uwaźać

Sabina lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
‹‹ 3709 3710 3711 3712 3713 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ