35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
mandragora wrote:Dziewczyny mam pytanie. Mialyscie jakieś plamienia na początku ciąży?
kilka dni posiedziałam w domu, nospa (bo i brzuch bolal i plecy jak na @) + dupek i przeszło, odpukać,
trzymaj się!iwcia77, samira, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:
dzis bylam na wiz gin...cisnienie oczywiscie 140/80...dostalam dziennik do prowadzenia obserwacji cisnienia, wizyta kardiologiczna przelozona na wrzesien, pobieglam do apteki po wizycie na pomiar a tam 119...nosz kurwa mac!
stwierdzona leukocyturia- (leukocyty w moczu )
glicemia na granicy, dieta bezcukrowa...zabronione melony, arbuzy i ogolnie slodkie owoce, dozwolone jablka...
cytrusy wykluczyc z powodu helikoptera ( helicobacter pylori)
banany tez w maluch dawkach bo mam zatwardzenia...
ogolnie bylam usatysfakcjonowana z wizyty w szpitalu, nawet dla szkolenia mlodej kadry studenckiej pozwolilam zrobic sobie usg eksperymentalnei dowiedzialam sie , ze fasola jest pobudzona i wyglada na roztanczona, ze ma 23 mm i zyje
, ogolnie lekarka byla pod wrazeniem mojej skrupulatnosci i szybkiej interwencji w zaprogramowaniu wszystkich badan
no i tyle ...w poniedzialek mam biopsje kosmowki ...Jak sie spotkamy, to se strzelimy po szklaneczce wody mineralnej normalnie.
Dostalas cos na leukocyturie? Masz zapalenie ukladu moczowego czy skad te leukocyty w moczu?
Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
Widzę, że Ewki dalej nie ma... Bliska, nie wiem, jak przetrwałaś 4 godziny. Ja co 15 minut siadam. Kuchnię też dziś sprzątałam zrywami na raty. Na szczęści udało się mimo wszystko większość szefek ogarnąć. Może jutro druga część, potem jeszcze łazienka, wyprawka dla młodej i mogę rodzić. Najgorzej, że nie mogę tego sprzątania mężowi zlecić, bo chcę sama wszystko poukładac tak jak chcę.
mysza1975 lubi tę wiadomość
-
Alis wrote:Widzę, że Ewki dalej nie ma... Bliska, nie wiem, jak przetrwałaś 4 godziny. Ja co 15 minut siadam. Kuchnię też dziś sprzątałam zrywami na raty. Na szczęści udało się mimo wszystko większość szefek ogarnąć. Może jutro druga część, potem jeszcze łazienka, wyprawka dla młodej i mogę rodzić. Najgorzej, że nie mogę tego sprzątania mężowi zlecić, bo chcę sama wszystko poukładac tak jak chcę.
ale Ty tez niezle wszystko ogarnelas
Alis, ania.g lubią tę wiadomość
-
no zapalenie mam , nie wiadomo skad, pierwszy raz w zyciu, nic nie dostalam na to na razie bo chce zobaczyc drugie badanie...Pusurek wrote:witaj w klubie bezccukrowych!
Jak sie spotkamy, to se strzelimy po szklaneczce wody mineralnej normalnie.
Dostalas cos na leukocyturie? Masz zapalenie ukladu moczowego czy skad te leukocyty w moczu?Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:no zapalenie mam , nie wiadomo skad, pierwszy raz w zyciu, nic nie dostalam na to na razie bo chce zobaczyc drugie badanie...
iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
odpaliłam lapka żeby na pendrivea zgrać swoje wykresy, coby je jutro wydrukować w pracy na środową wizytę u gina i dostaje kur..cy na te otwierające się co chwilę reklamy, stronki, wrr
Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:o kurde! mam tylko nadzieje ze nastepne wyjdzie poprawne. ale skad to sie bierze? z zewnatrz? za malo pije czy jak? bo sikam duzo..
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
ooooooooo plyn to ok bo niczym innym sie nie moge myc , fakt- gatki koronkowe jeszcze nosze...i oczywiscie ostatniu siedzialam na schodach w pracy.. o_oMega wrote:organizm poprostu wszystko wyłapuje- powinnaś nieć płyn do higieny intymnej delikatny, z tego co się orientuje są takie specjalne dla kobiet w ciąźy, bielizna tylko bawełniana, nie siadać na schodach, kamieniach itp, uważać żeby cię nie przewiało...
Mega, Sabina, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:ooooooooo plyn to ok bo niczym innym sie nie moge myc , fakt- gatki koronkowe jeszcze nosze...i oczywiscie ostatniu siedzialam na schodach w pracy.. o_o
Sabina lubi tę wiadomość