35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam
Dorka, to już dobrze widoczny ten Twój "cień"
Sabinka
A u mnie zwiększona dawka magnezu podziałała. Na razie jest ok więc nie sieję paniki. Ale żeby nie było za pięknie to dziś daje mi w kość kręgosłup. Z dwojga złego lepszy ten kręgosłup niż skurcze.Bliska 77, polarmiś, inessa, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyMega wrote:I dokładnie, termometr wraca na półkę,niech sie kurzy
gratulacje kochana, zaraź mnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2014, 08:13
ania.g, Bliska 77, kkisia, Mega, Bursztyn, inessa, iwcia77, sjoanka, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny dziękuję
Młoda usciskala mnie dziś przed wyjazdem. Obyło się nawet bez płaczu, bo zazwyczaj płacze jak idę do pracy. 3 lata to fajny wiek. Jeszcze jest moja
Ale jutro wolne!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2014, 08:16
Bliska 77, kkisia, Mega, iwcia77, Mango, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Dorka cień cienia śliczny, jak masz jakieś wątpliwości to leć na betę
Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:Betę mogę dopiero w poniedziałek bo muszę do miasta jechać a poza tym chcę zrobić tak jak mówiłyście że drugą po 48godz a jak dzisiaj zrobię to w niedzielę nie da rady. A betę robi się na czczo czy raczej jest to obojętne?
Bliska 77 lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
witajcie dziewczyny.
Ja juz po kolejnym pobraniu krwi - na wynik bety teraz czekac do popołudnia na wynik.
Dorka a może kup jakiś czulszy test. Trzymam kciuki.
Dziewczyny pisały że po 48h - do 72 h, ja dziś robiłam po 72h od poprzedniej. Zobaczymy co to będzie. Czy radość czy kolejny stres.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2014, 08:27
Bliska 77, samira, Alis, Reni, Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry
Dorka to juz nie cien cienia i po cichu gratuluje
Zarazaj tu po kolei
A ja bez termometra czuje sie wolna , w tym miesiacu chlop przejol paleczke wzobaczymy co z tego wyjdzie
jemu marzy sie zloty strzal i od razu blizniaki
Bliska 77, Sabina, Mega, inessa, iwcia77, Mango, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dorka1979 wrote:Slash trzymam kciuki
Pewnie wiele dziewczyn jeszcze sobie smacznie śpi. Ja już w pracy a mam takiego lenia, że brak słow.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2014, 08:34
Bliska 77, iwcia77, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny