35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
powinnismy wyjechac 26 czerwca , ale chyba autem przybedziemy i moze zabawimy w Berlinie kilka dni , wiec bede z poslizgiem. Pusur , przeczytaj wiadomosc na priviePusurek wrote:Iwka, kiedy jestes w 3 city?
Pusurek, samira, Lucky lubią tę wiadomość
-
slash wrote:Tak 2 lipca, bo stwierdziłam ze jak pojde np 25 i znów okaze sie to samo to nie chce dokładac sobie nerwó i stresu wiec chyba wytrzymam do 2 lipca i wtedy jesli dalej nie bedzie zarodka to juz raczej to powinno byc pewne. A tak mogę się łudzic ze może znów za wcześnie zrobiłam badanie usg.
Myślisz ze ze powinnam iść wczesniej?inessa, Bliska 77, Sabina, Lucky lubią tę wiadomość
-
Już nie wiem co robić, iść wczesniej do kogoś innego a potem jeszcze raz do niej? Boję się ze może za dużo tych badań.
2 lipca jesli patrzec na badanie z 16 czerwca to będzie 7 tc 3 dzień.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2014, 12:02
Lucky lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyslash wrote:Witaj Bursztynku!
A jeszcze co do bety, to powiedzcie, dziś powinnam mieć wynik podwójny w stosunku do badania z wtorku? a miałam wówczas 13111,0.Lucky, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyslash wrote:Dziękuję dziewczyny za odp.
Po południu będzie chwila prawdy.
Jednak poczekam do 2 lipca.
Chyba że zacznę schizować w przyszłym tygodniu. Ale boję się cholernie co mogę usłyszeć.Lucky, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny bylam dzisiaj na monitoringu u innego ginekologa bo moj jest na urlopie,fajnie nawet nie powiedzial a w poniedzialek jak wszystko bedzie jak ostatnio bede miala inseminacje,musialam gdzies zrobic zeby podejrzec te pecherzyki,i wiecie co mam 2 w prawym i 3 w lewym ,wszystkie po 7 mm czy to mozliwe,gin pytal czy sie stymuluje ,to 8 dc a endo 5mm, mam nadzieje ze wszysko ladnie jeszcze urosnie,boje sie...pozdrowionka dla was
Lucky, samira, inessa, iwcia77 lubią tę wiadomość
Renia1975 -
A ja wrocilam z USG piersi - myslalam ze po 40-tce robia mamografie a tu nie - USG.
Mam kilka gruczolako-wlokniakow.
Juz wiedzialam o nich i nawet dwa najwieksze mialam wycinane w 2001 roku.
Ale powiem wam ze panikowalam przed tym badaniem bardziej niz przed operacja we wtorek.
A teraz czekam na wyniki badan, @, wizyty lekarskie.
Cale zycie to czekanie. A ja tak nie lubie - stresuje sie!
Dorka - gratulacje!
Mnie jakos ostatnio wirusy (nie tylko ciazowe) sie nie imaja.
Lucky, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość