35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem tak załamana, że brak słów, miałam jeszcze nadzieję, ale właśnie ją utraciłam. Dlaczego mnie to spotkało, Dlaczego!!!!!
Może być teraz samoistne poronienie?
Jestem w pracy więc nie mogę płakać, ale w domu sobie poryczę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2014, 14:07
Lucky lubi tę wiadomość
-
Slash będziesz pytała dlaczego ty i wiele z nas pyta. I ja pytałam... tylko żadna z aniołkowych mam nie uzyska na to pytanie odpowiedzi. Może to zabrzmi brutalnie ale równie dobrze mogla bys sobie zadać pytanie dlaczego nie ty?... slash tak się wydarzyło a teraz musisz zadbać o siebie i iść do lekarza jak najszybciej. Slash ty zrobiłaś niewyobrażalnie dużo dla tego dziecka- pozwoliłas mu zaistnieć. Przytyłam na prawdę mocno i płacze razem z tobą. ...
Lucky, ania.g, Mango, Bliska 77, mysza1975, Rernia1975, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySlash , w żeszlym roku w maju zaszlam w ciaze. Pod koniec 7 tygodnia beta i progesteron spadly. Gin kazala mi odstawic progesteron. Trzy dni po odstawieniu zaczelam krwawic. Doszlo do samoistnego poronienia bez ingerencji lekarza. Oczywiscie musialam potem sprawdzic czy macica sie oczyscila. Straszne. Wspolczuje Ci bardzo. Wizyta u gin zweryfikuje tak naprwade co sie dzieje.slash wrote:Jestem tak załamana, że brak słów, miałam jeszcze nadzieję, ale właśnie ją utraciłam. Dlaczego mnie to spotkało, Dlaczego!!!!!
Może być teraz samoistne poronienie?
Jestem w pracy więc nie mogę płakać, ale w domu sobie poryczę.
Lucky, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGin oczywiscie - zrobila usg i kazala po jakis czasie sprawdzic jeszcże raz bete . Gin stwierdzila ze ciaza jest na tyle mloda ze lepiej jak sie organizm sam oczysci bez ingerencji chirurgicznej.slash wrote:sprawdzić czy się oczyściła? To mogła zrobić Twoja gin czy musiałas i tak iść do szpitala?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Slash, ostatnio mało mnie, wole czytać
Ale muszę się wpisać
Przechodziłam przez to samo
Rozumiem atak paniki i niezgody na rzeczywistość
Jednak radzę poczekaj, zrób badanie jeszcze raz w poniedziałek, mnie gin tłumaczył ze rożnie bywa i Bete koniecznie trzeba powtórzyć żeby wiedzieć czy to stała tendencja
Tymczasem przytulam, nie ma dobrych słów, musimy czekać co będzie dalej
U mnie tez się samoistnie oczyścilo, jeszcze w trakcie krwawienia byłam na usg w szpitalu- potem drugi raz gdy już nie krwawilam.
Będzie co ma być, niekońieczńie najgorszy scenariusz
Przytulam mocno raz jeszcze
Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
No chodzę do jednej gin od lat, więc tylko ona, ale wybieram się do jednej z poleconych przez nią osób od leczenia niepłodności. Na początek chcę się umówić sama, bez chłopa na zwykłą wizytę. Potem w zależności od tego co mi powie przytargam jej Mpolarmiś wrote:Mango a ilu lekarzy stwierdzilo Ci te miesniaki? Ja bedac u kilku mam tak: ( kazdy gadal co innego): brak lewego jajnika ( ma sie dobrze ale chowa sie)! , liczne zrosty na macicy dlatego ńic nie widac, pelno gazow w jelitach dlatego tez nic nie widac:-)powinnam zrobic laparoskopie by sie dowiedziec co i jak. Nie wierz lekarzom i badaniom usg.
Przyklad kolejny- uszkodzilam jak pamietasz kolano. Rezonas magneryczny ( a to bardzo dokladne badanie) wykazala uszkodzenie lekotki i pare drobnych i mńiej istotnych uszkodzen- do naprawy samoistnej. Poddalam sie artroskopii i wyszlo ze lekotka nienaruszona a za to mam przerost fałdu maziowego ( atawizm po zyciu plodowym) ktory w wyniku upadku przesunal sie i blokowal kolano.
Mango idz na ten zabieg, moze wcale nie masz miesniaka a jedynie zatkane przewody?
Lucky lubi tę wiadomość
Mango
i jej marzenie 
-
nick nieaktualnyTo dobrze bo obserwujac twoje wykresy wyglada ze masz hormony jak ta lala. Trzymam kciuki za szybkie podjecie decyzji dot. Wizyty u nowego gin.Mango wrote:No chodzę do jednej gin od lat, więc tylko ona, ale wybieram się do jednej z poleconych przez nią osób od leczenia niepłodności. Na początek chcę się umówić sama, bez chłopa na zwykłą wizytę. Potem w zależności od tego co mi powie przytargam jej M

Mango, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dobry pomysl.Mango wrote:No chodzę do jednej gin od lat, więc tylko ona, ale wybieram się do jednej z poleconych przez nią osób od leczenia niepłodności. Na początek chcę się umówić sama, bez chłopa na zwykłą wizytę. Potem w zależności od tego co mi powie przytargam jej M

A czy mialas robione hsg?
Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny