35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem tak załamana, że brak słów, miałam jeszcze nadzieję, ale właśnie ją utraciłam. Dlaczego mnie to spotkało, Dlaczego!!!!!
Może być teraz samoistne poronienie?
Jestem w pracy więc nie mogę płakać, ale w domu sobie poryczę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2014, 14:07
Lucky lubi tę wiadomość
-
Slash będziesz pytała dlaczego ty i wiele z nas pyta. I ja pytałam... tylko żadna z aniołkowych mam nie uzyska na to pytanie odpowiedzi. Może to zabrzmi brutalnie ale równie dobrze mogla bys sobie zadać pytanie dlaczego nie ty?... slash tak się wydarzyło a teraz musisz zadbać o siebie i iść do lekarza jak najszybciej. Slash ty zrobiłaś niewyobrażalnie dużo dla tego dziecka- pozwoliłas mu zaistnieć. Przytyłam na prawdę mocno i płacze razem z tobą. ...
Lucky, ania.g, Mango, Bliska 77, mysza1975, Rernia1975, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyslash wrote:Jestem tak załamana, że brak słów, miałam jeszcze nadzieję, ale właśnie ją utraciłam. Dlaczego mnie to spotkało, Dlaczego!!!!!
Może być teraz samoistne poronienie?
Jestem w pracy więc nie mogę płakać, ale w domu sobie poryczę.Lucky, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyslash wrote:sprawdzić czy się oczyściła? To mogła zrobić Twoja gin czy musiałas i tak iść do szpitala?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Slash, ostatnio mało mnie, wole czytać
Ale muszę się wpisać
Przechodziłam przez to samo
Rozumiem atak paniki i niezgody na rzeczywistość
Jednak radzę poczekaj, zrób badanie jeszcze raz w poniedziałek, mnie gin tłumaczył ze rożnie bywa i Bete koniecznie trzeba powtórzyć żeby wiedzieć czy to stała tendencja
Tymczasem przytulam, nie ma dobrych słów, musimy czekać co będzie dalej
U mnie tez się samoistnie oczyścilo, jeszcze w trakcie krwawienia byłam na usg w szpitalu- potem drugi raz gdy już nie krwawilam.
Będzie co ma być, niekońieczńie najgorszy scenariusz
Przytulam mocno raz jeszczeBliska 77 lubi tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Mango a ilu lekarzy stwierdzilo Ci te miesniaki? Ja bedac u kilku mam tak: ( kazdy gadal co innego): brak lewego jajnika ( ma sie dobrze ale chowa sie)! , liczne zrosty na macicy dlatego ńic nie widac, pelno gazow w jelitach dlatego tez nic nie widac:-)powinnam zrobic laparoskopie by sie dowiedziec co i jak. Nie wierz lekarzom i badaniom usg.
Przyklad kolejny- uszkodzilam jak pamietasz kolano. Rezonas magneryczny ( a to bardzo dokladne badanie) wykazala uszkodzenie lekotki i pare drobnych i mńiej istotnych uszkodzen- do naprawy samoistnej. Poddalam sie artroskopii i wyszlo ze lekotka nienaruszona a za to mam przerost fałdu maziowego ( atawizm po zyciu plodowym) ktory w wyniku upadku przesunal sie i blokowal kolano.
Mango idz na ten zabieg, moze wcale nie masz miesniaka a jedynie zatkane przewody?Lucky lubi tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualnyMango wrote:No chodzę do jednej gin od lat, więc tylko ona, ale wybieram się do jednej z poleconych przez nią osób od leczenia niepłodności. Na początek chcę się umówić sama, bez chłopa na zwykłą wizytę. Potem w zależności od tego co mi powie przytargam jej M
Mango, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mango wrote:No chodzę do jednej gin od lat, więc tylko ona, ale wybieram się do jednej z poleconych przez nią osób od leczenia niepłodności. Na początek chcę się umówić sama, bez chłopa na zwykłą wizytę. Potem w zależności od tego co mi powie przytargam jej M
A czy mialas robione hsg?Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny