X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • slash Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety - beta spadła 12537,0 mlU/ml a było 13111,0
    To samo labolatorium
    :(
    jestem załamana.

klz98u696p33kjce.png
  • mandragora Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rany Slash bardzo mocno przytyłam. Obowiązkowo szybciutko do lekarza ; (

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem tak załamana, że brak słów, miałam jeszcze nadzieję, ale właśnie ją utraciłam. Dlaczego mnie to spotkało, Dlaczego!!!!!
    Może być teraz samoistne poronienie?
    Jestem w pracy więc nie mogę płakać, ale w domu sobie poryczę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2014, 14:07

Lucky lubi tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • mandragora Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slash będziesz pytała dlaczego ty i wiele z nas pyta. I ja pytałam... tylko żadna z aniołkowych mam nie uzyska na to pytanie odpowiedzi. Może to zabrzmi brutalnie ale równie dobrze mogla bys sobie zadać pytanie dlaczego nie ty?... slash tak się wydarzyło a teraz musisz zadbać o siebie i iść do lekarza jak najszybciej. Slash ty zrobiłaś niewyobrażalnie dużo dla tego dziecka- pozwoliłas mu zaistnieć. Przytyłam na prawdę mocno i płacze razem z tobą. ...

Lucky, ania.g, Mango, Bliska 77, mysza1975, Rernia1975, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash wrote:
    Jestem tak załamana, że brak słów, miałam jeszcze nadzieję, ale właśnie ją utraciłam. Dlaczego mnie to spotkało, Dlaczego!!!!!
    Może być teraz samoistne poronienie?
    Jestem w pracy więc nie mogę płakać, ale w domu sobie poryczę.
    Slash , w żeszlym roku w maju zaszlam w ciaze. Pod koniec 7 tygodnia beta i progesteron spadly. Gin kazala mi odstawic progesteron. Trzy dni po odstawieniu zaczelam krwawic. Doszlo do samoistnego poronienia bez ingerencji lekarza. Oczywiscie musialam potem sprawdzic czy macica sie oczyscila. Straszne. Wspolczuje Ci bardzo. Wizyta u gin zweryfikuje tak naprwade co sie dzieje.

Lucky, caffe lubią tę wiadomość

• slash Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sprawdzić czy się oczyściła? To mogła zrobić Twoja gin czy musiałas i tak iść do szpitala?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2014, 14:23

Lucky lubi tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2014, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash wrote:
    sprawdzić czy się oczyściła? To mogła zrobić Twoja gin czy musiałas i tak iść do szpitala?
    Gin oczywiscie - zrobila usg i kazala po jakis czasie sprawdzic jeszcże raz bete . Gin stwierdzila ze ciaza jest na tyle mloda ze lepiej jak sie organizm sam oczysci bez ingerencji chirurgicznej.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2014, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przykro mi slash

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slash bardzo Ci współczuję. To straszne co Was spotkało... :-(
    Tule Cię mocno i życzę dużo siły. Ja w marcu też pociągnęła do początku 6 tygodnia i się skończyło :-(

Bliska 77 lubi tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slash, ostatnio mało mnie, wole czytać
    Ale muszę się wpisać
    Przechodziłam przez to samo
    Rozumiem atak paniki i niezgody na rzeczywistość
    Jednak radzę poczekaj, zrób badanie jeszcze raz w poniedziałek, mnie gin tłumaczył ze rożnie bywa i Bete koniecznie trzeba powtórzyć żeby wiedzieć czy to stała tendencja

Tymczasem przytulam, nie ma dobrych słów, musimy czekać co będzie dalej
    U mnie tez się samoistnie oczyścilo, jeszcze w trakcie krwawienia byłam na usg w szpitalu- potem drugi raz gdy już nie krwawilam.
    Będzie co ma być, niekońieczńie najgorszy scenariusz

Przytulam mocno raz jeszcze

• ania.g Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slash, przytulam mocno <3 <3 <3

Lucky, Bliska 77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Mango Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Mango a ilu lekarzy stwierdzilo Ci te miesniaki? Ja bedac u kilku mam tak: ( kazdy gadal co innego): brak lewego jajnika ( ma sie dobrze ale chowa sie)! , liczne zrosty na macicy dlatego ńic nie widac, pelno gazow w jelitach dlatego tez nic nie widac:-)powinnam zrobic laparoskopie by sie dowiedziec co i jak. Nie wierz lekarzom i badaniom usg.

Przyklad kolejny- uszkodzilam jak pamietasz kolano. Rezonas magneryczny ( a to bardzo dokladne badanie) wykazala uszkodzenie lekotki i pare drobnych i mńiej istotnych uszkodzen- do naprawy samoistnej. Poddalam sie artroskopii i wyszlo ze lekotka nienaruszona a za to mam przerost fałdu maziowego ( atawizm po zyciu plodowym) ktory w wyniku upadku przesunal sie i blokowal kolano.

Mango idz na ten zabieg, moze wcale nie masz miesniaka a jedynie zatkane przewody?
    No chodzę do jednej gin od lat, więc tylko ona, ale wybieram się do jednej z poleconych przez nią osób od leczenia niepłodności. Na początek chcę się umówić sama, bez chłopa na zwykłą wizytę. Potem w zależności od tego co mi powie przytargam jej M :(

Lucky lubi tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Mango Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slash bądź jeszcze dobrej myśli <3

Lucky lubi tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    No chodzę do jednej gin od lat, więc tylko ona, ale wybieram się do jednej z poleconych przez nią osób od leczenia niepłodności. Na początek chcę się umówić sama, bez chłopa na zwykłą wizytę. Potem w zależności od tego co mi powie przytargam jej M :(
    To dobrze bo obserwujac twoje wykresy wyglada ze masz hormony jak ta lala. Trzymam kciuki za szybkie podjecie decyzji dot. Wizyty u nowego gin.

Mango, ania.g lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slash jestem z Tobą całym sercem <3
    prosze idź do ginekologa szybciej.

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slash, bardzi mi przykro, przytulam Cie mocno <3 nie ma tutaj co gadac bo kazde slowo zabrzmi jak banal.

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    dobry pomysl.
    A czy mialas robione hsg?

477706bb5ioid7xx.jpg
  • slash Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    Slash bądź jeszcze dobrej myśli <3
    przy spadku bety? Można być jeszcze dobrej myśli?

klz98u696p33kjce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2014, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No akurat niedawno jedna z dziewczyn tak miała i też nie było widać pecherzyka a potem nagle beta zaczeła rosnać chyba to Ita mozesz zajrzeć i podpytać ją.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango zaczynasz działać :-) Jestem z Ciebie dumna :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2014, 15:03

Mango, Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 3714 3715 3716 3717 3718 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ