35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:o kurde! mam tylko nadzieje ze nastepne wyjdzie poprawne. ale skad to sie bierze? z zewnatrz? za malo pije czy jak? bo sikam duzo..
). Ja pilam tez sok z zurawiny i bralam tabletki zurawinowe, bo mialam bakteriurie i wlaczony antybiotyk w 7 tygodniu. I schize, ze sie powtorzy, ale na razie odpukac nic.
iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorka, gratulacje!
Slasus, trzymam kciuki za bete.
Dzien dobry Panienki, tak w ogole.
U mnie dzis zachmurzenie, wiec jestem zachwycona. Moze wyjde dzis na spacer i nie wroce spocona jak szczur!
A w ogole, to chwale sie duzym moim dzieckiem - sluchajcie.
Bylysmy wczoraj na grilu u znajomych, tam byl niespelna roczny maluszek, ktorego widzialysmy dokladnie rok temu, jak mial 2 tygodnie. Teraz to juz prawie chodzacy chlopczyk. Corka moja normalnie oszalala. Pol wizyty to zabawa z malym, nakarmila go zupka, przebrala, na spacerze ululala w wozku. Normalnie rodze i oddaje jej Adamka, a sama nogi na stol i relaks!Jednak tak duza przerwa miedzy dziecmi nie musi byc samym zlem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2014, 10:06
slash, Mega, samira, ania.g, inessa, iwcia77, Sabina, Bliska 77, Dorka1979, sjoanka, Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Witaj Pusurku.
No widzisz czyli nianię dla synusia już masz
Staram się nie myśleć o becie o tym czekaniu, ale idzie mi to ciężko.
A tak w ogóle to śliczny masz brzuszek na zdjęciu, zgrabny i gładziutki.
Najchętniej to przesunęłabym juz czas albo teleportowała się do 2 lipca (wiz u gin).Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2014, 10:04
Pusurek, caffe, iwcia77, Sabina, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
slash wrote:Witaj Pusurku.
No widzisz czyli nianię dla synusia już masz
Staram się nie myśleć o becie o tym czekaniu, ale idzie mi to ciężko.
A tak w ogóle to śliczny masz brzuszek na zdjęciu, zgrabny i gładziutki.
Najchętniej to przesunęłabym juz czas albo teleportowała się do 2 lipca (wiz u gin). -
Dzien dobry dziewczyny!
Córka gratulacje
Skasus trzymam kciuki:)
U mnie końcówka roku sie zbliża w pracy wiec nawal roboty:( nie mam jak tu z Wami byc tak często jakbym chciała
Dziewczyny czy jak wyjeżdżam do innej strefy czasowej to o której mierzyć temperaturę ? Którego czasu bo sie pogubiłamdziękuje i miłego dnia wszystkim życzę
Pusurek, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość
Aprilka -
caffe wrote:Dopiero 2 lipca masz wizytę?
Myślisz ze ze powinnam iść wczesniej? -
Witajcie
U mnie bez zmian, chlopa nadal nie ma, ze szpitala nie oddzwonili, jutrzejsza impreza znowu przepadla (kolejna) bo mielsimy jechac z mezem, dobrze ze dzis graja Wlcohy to sobie piwo odpale albo dwa.
Dorka, kreska blada ale widoczna jak dla mnie (a mam wade wzroku), gratuluje!
Slash, trzymam mocno kciukiinessa, iwcia77, Sabina, Bliska 77, peppapig, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kochane
Dorka ten niby cień to już nie jest cieńGratulacje
SLash cały czas pamietama beta po 72h zwykle wzratsa najmniej o 72% ale w tym tygodniu w ktorym jesteś Ty wzrasta już różnie i mniej.
Pusurku mam nadzieje,ze dobrze odpoczywasz
Ewa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A mamy goscia ale bardzo fajnego tylko trzeba poswiecić mu troche czasu
Bursztynku tule Ty to sie masz z meżem ale moze już niedługo!
DObrego dnia Wam życzeBursztyn, Pusurek, slash, Bliska 77, Sabina, peppapig, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
witam, w koncu sie wyspalam
od 3 tygodni!
Dorka- gratuluje zdanego testu
Slash- kciuki trzymam za dzisieszy wynik bety
Bursztyn- jak humory angoli po przegranym meczu z Urugwayem?
Mega, Bursztyn, inessa, Sabina, samira, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:witam, w koncu sie wyspalam
od 3 tygodni!
Dorka- gratuluje zdanego testu
Slash- kciuki trzymam za dzisieszy wynik bety
Bursztyn- jak humory angoli po przegranym meczu z Urugwayem?
dzis Italia...bardzo jestem ciekawa jak sie potoczy pilka, bo ten mundial jest nieprzewidywalny, same niespodzianki jak narazieiwcia77, inessa, Bliska 77, samira lubią tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny za odp.
Po południu będzie chwila prawdy.
Jednak poczekam do 2 lipca.
Chyba że zacznę schizować w przyszłym tygodniu. Ale boję się cholernie co mogę usłyszeć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2014, 11:13
iwcia77, Sabina, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja dzisiaj też miałam cień cienia ale na owulacyjnym wiec niestety negatyw, ale to znak ze coś sie dzieje
Lucky, peppapig, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry.. Nie wiem, która wiedźma pozalowala mi wyjazdu ale jest w ch..zimno deszczowo i wietrznie..
Dorka nie kupuj już testów, bo po co przecież widać, że jest dodatni. Teraz tylko potwierdz z krwi przyrost i pozostaje czekanie na bóle porodoweMega, slash, iwcia77, polarmiś, inessa, Bliska 77, Sabina, samira, Lucky, ania.g, Dorka1979, Simba, Mango, Dorka71, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny