35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU nas znowu akcja pregnyl. Nie lubię, ale co zrobić.
Wczoraj miałam chujowy dzień. Przez moja gin, której nie chciało się przyjść na czas do gabinetu, spędziłam cały dzień poza domem. Wróciłam dopiero po 20. Nie spotkałam się z córką! Jak wyjezdzalam do pracy to jeszcze spała, jak wróciłam już spałabyło mi strasznie przykro.
Na dodatek jutro idę do pracy. Do doopy to wszystkoiwcia77, Mega, Bliska 77, ania.g, Simba, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
jak mi się nie chce jutro iść do pracy... i jeszcze 13 godz...
i jeszcze jakiegoś gościa mam na szkoleniu 6 godz. masakra poprostuWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2014, 22:02
iwcia77, Sabina, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
bidulko , tule mocno, choc wiem zebys wolala ramionka coreczki do tulaniaSabina wrote:U nas znowu akcja pregnyl. Nie lubię, ale co zrobić.
Wczoraj miałam chujowy dzień. Przez moja gin, której nie chciało się przyjść na czas do gabinetu, spędziłam cały dzień poza domem. Wróciłam dopiero po 20. Nie spotkałam się z córką! Jak wyjezdzalam do pracy to jeszcze spała, jak wróciłam już spałabyło mi strasznie przykro.
Na dodatek jutro idę do pracy. Do doopy to wszystkoSabina, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:bidulko , tule mocno, choc wiem zebys wolala ramionka coreczki do tulania
Zwłaszcza że giną to czasem straszna franca. W gabinecie ok. Miła i przede wszystkim dobry fachowiec, alu już na korytarzu wygląda i zachowuje się jak stara naburmuszona i zlosliwa ropuchaiwcia77, Bliska 77, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień Doberek
Tak się zastanawiam, bo z tego co wiem to jak się wstanie z łóżka i potem zmierzy temperaturę to ona wzrasta raczej a u mnie dzisiaj było tak, obudziłam się o 6i od razu zmierzylam temperaturę i było 36,5 i po jakiś 15 minutach znowu zmierzylam i było juz 36,3 czyli mniej. Tak też może być? Czy już mi się coś popierniczylo
Bliska 77, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzisiejszy cień cienia trochę wyraźniejszy ale ten jest z allegro bo z apteki ma jeszcze mniej wyraźny cień
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4cd654926e29.jpg
A jak zbadałam śluz na szyjce to tak jakby na plamienie albo @ się zapowiadało. Czy to normalne? Bo już mi się wszystko pierniczyViv78, polarmiś, Sabina, mandragora, samira, Bursztyn, Alis, inessa, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Witajcie
Sabinka, jak samopoczucie? Mam nadzieje, ze dzis juz jest lepiej
Dorka, czasem tak sie zdarza, pamietam, ze jak np mierzylam sobie drugi raz po paru minutach to temp byla juz o kreske czy dwie nizsza, tak czy siak trzymam kciuki
U mnie dzis maz i corka na stanie, zatem dopoki spia ide poprasowac
Milego dnia dziewczynyDorka1979, Mega, Sabina, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzięki Bliska , zastanawiałam się nad tym bo cały czas myślałam że ta temperatura po wstaniu z łóżka i zmierzeniu po paru minutach to ona tylko wzrasta o parę stopni ad tej że tak powiem spoczynkowej po śnie a to nie ma reguły czy w dół czy w górę
Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorka1979 wrote:Dzięki Bliska , zastanawiałam się nad tym bo cały czas myślałam że ta temperatura po wstaniu z łóżka i zmierzeniu po paru minutach to ona tylko wzrasta o parę stopni ad tej że tak powiem spoczynkowej po śnie a to nie ma reguły czy w dół czy w górę
A w ogole to gratulacje! Jestes w ciazy. Termimetr odstaw bo po co Ci kolejne strest.Sabina, Bliska 77, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:U mnie zawsze wzrasta po wstaniu. Zmierze o 6 i mam 36,6 zmierze o 7 i 36,9.
A w ogole to gratulacje! Jestes w ciazy. Termimetr odstaw bo po co Ci kolejne strest.