X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mega Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    dzielnas ;D
    oj tam oj tam :D

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2014, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas znowu akcja pregnyl. Nie lubię, ale co zrobić.

Wczoraj miałam chujowy dzień. Przez moja gin, której nie chciało się przyjść na czas do gabinetu, spędziłam cały dzień poza domem. Wróciłam dopiero po 20. Nie spotkałam się z córką! Jak wyjezdzalam do pracy to jeszcze spała, jak wróciłam już spała :-( było mi strasznie przykro.
    Na dodatek jutro idę do pracy. Do doopy to wszystko :-(

iwcia77, Mega, Bliska 77, ania.g, Simba, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak mi się nie chce jutro iść do pracy... i jeszcze 13 godz... :(
    i jeszcze jakiegoś gościa mam na szkoleniu 6 godz. masakra poprostu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2014, 22:02

iwcia77, Sabina, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bidulko , tule mocno, choc wiem zebys wolala ramionka coreczki do tulania :)
    Sabina wrote:
    U nas znowu akcja pregnyl. Nie lubię, ale co zrobić.

Wczoraj miałam chujowy dzień. Przez moja gin, której nie chciało się przyjść na czas do gabinetu, spędziłam cały dzień poza domem. Wróciłam dopiero po 20. Nie spotkałam się z córką! Jak wyjezdzalam do pracy to jeszcze spała, jak wróciłam już spała :-( było mi strasznie przykro.
    Na dodatek jutro idę do pracy. Do doopy to wszystko :-(

Sabina, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jestem ciekawa czy mi gin jakieś wspomagacze przepisze

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spadam laski jutro muszę po 5 rano wstać niestety.. owocnej nocki starającym się ;)

Sabina lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    acha bądźcie jutro grzeczne bo pewnie wieczorem dopiero bedę mogla was poczytać :D papa

Sabina, Bliska 77 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    bidulko , tule mocno, choc wiem zebys wolala ramionka coreczki do tulania :)
    Pewnie że tak! A nie palce grzebalce ;-)
    Zwłaszcza że giną to czasem straszna franca. W gabinecie ok. Miła i przede wszystkim dobry fachowiec, alu już na korytarzu wygląda i zachowuje się jak stara naburmuszona i zlosliwa ropucha :-O

iwcia77, Bliska 77, samira lubią tę wiadomość

• mandragora Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabinko niech będzie szkaradna ropucha byleby robiła dobrze to co robi. A nie jakieś tam gówno w pazlotku ;)
    Dobranoc dziewczyny.

iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 22:27

inessa lubi tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 06:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ja pierwsza - dzień dobry, koncze kawke i zmykam do pracy, miłego dnia :D

Bliska 77, iwcia77, inessa lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2014, 06:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Doberek
    Tak się zastanawiam, bo z tego co wiem to jak się wstanie z łóżka i potem zmierzy temperaturę to ona wzrasta raczej a u mnie dzisiaj było tak, obudziłam się o 6i od razu zmierzylam temperaturę i było 36,5 i po jakiś 15 minutach znowu zmierzylam i było juz 36,3 czyli mniej. Tak też może być? Czy już mi się coś popierniczylo

Bliska 77, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2014, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiejszy cień cienia trochę wyraźniejszy ale ten jest z allegro bo z apteki ma jeszcze mniej wyraźny cień
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4cd654926e29.jpg
    A jak zbadałam śluz na szyjce to tak jakby na plamienie albo @ się zapowiadało. Czy to normalne? Bo już mi się wszystko pierniczy

Viv78, polarmiś, Sabina, mandragora, samira, Bursztyn, Alis, inessa, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie
    Sabinka, jak samopoczucie? Mam nadzieje, ze dzis juz jest lepiej :-)
    Dorka, czasem tak sie zdarza, pamietam, ze jak np mierzylam sobie drugi raz po paru minutach to temp byla juz o kreske czy dwie nizsza, tak czy siak trzymam kciuki
    U mnie dzis maz i corka na stanie, zatem dopoki spia ide poprasowac
    Milego dnia dziewczyny :-)

Dorka1979, Mega, Sabina, Bursztyn lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2014, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Bliska , zastanawiałam się nad tym bo cały czas myślałam że ta temperatura po wstaniu z łóżka i zmierzeniu po paru minutach to ona tylko wzrasta o parę stopni ad tej że tak powiem spoczynkowej po śnie a to nie ma reguły czy w dół czy w górę

Bliska 77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2014, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Dzięki Bliska , zastanawiałam się nad tym bo cały czas myślałam że ta temperatura po wstaniu z łóżka i zmierzeniu po paru minutach to ona tylko wzrasta o parę stopni ad tej że tak powiem spoczynkowej po śnie a to nie ma reguły czy w dół czy w górę
    U mnie zawsze wzrasta po wstaniu. Zmierze o 6 i mam 36,6 zmierze o 7 i 36,9.

A w ogole to gratulacje! Jestes w ciazy. Termimetr odstaw bo po co Ci kolejne strest.

Sabina, Bliska 77, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka cień cienia śliczny, jak masz jakieś wątpliwości to leć na betę :D

Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I dokładnie, termometr wraca na półkę,niech sie kurzy ;) gratulacje kochana, zaraź mnie :D

Bliska 77, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2014, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka sliczny teścik :-D gratuluję <3

To się nazywa dzień dobry :-)
    Ja już w pracy, dobrze że piątek...

mysza1975 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2014, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    U mnie zawsze wzrasta po wstaniu. Zmierze o 6 i mam 36,6 zmierze o 7 i 36,9.

A w ogole to gratulacje! Jestes w ciazy. Termimetr odstaw bo po co Ci kolejne strest.
    Oj żebyś wiedziała że stres, teraz nie mogę zasnąć i mam taki wewnętrzny lek

‹‹ 3710 3711 3712 3713 3714 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ