35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Muszelka75 wrote:Warto brać witaminki dla mam. Ja ostatnio wypatrzyłam nowe na rynku. Zapytałam moje gina o opinię i powiedział, że lepszego składu na rynku nie widział. Ja już ich używam, chociaż jestem na etapie starania, no ale ma i żelazo i kwas foliowy i masę innych ważnych składników, które wymieniał lekarz, ale już nie pamiętam.
A i najważniejsze przecież - te witaminy to PREGNAKER.
Pozdrawiam!Bursztyn, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
witajcie
wpadłam na momencik życzyć Wam miłego dnia
wpadnę potem do Was, na razie czuję się niefajnie, od wczoraj mam gębę spuchniętą, syfy jakieś mi powychodziły, dobrze, ze to końcówkaSimba, Mega, Pusurek, Bursztyn, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:witajcie
wpadłam na momencik życzyć Wam miłego dnia
wpadnę potem do Was, na razie czuję się niefajnie, od wczoraj mam gębę spuchniętą, syfy jakieś mi powychodziły, dobrze, ze to końcówka
Wspolczuje..
Na kiedy masz termin? Bo nie chce mi sie sprawdzac na porodowce
Kurde, czego ta Ewka sie nie odzywa?Bliska 77, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Wspolczuje..
Na kiedy masz termin? Bo nie chce mi sie sprawdzac na porodowce
Kurde, czego ta Ewka sie nie odzywa?
Też mnie Ewka zastanawia, wiem, ze w telefonie nie ma internetu ale z telefonu swojego m mogłaby ze dwa słowa skrobnąć, mam nadzieję że u niej wszystko ok tylko dochodzi do siebie i w przeciągu 2,3 dni da znać o sobieania.g, Żanet, Bursztyn, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:jutro zaczynam 37 tydzień, termin mam na 18 lipca ale mogłabym urodzić ze dwa tygodnie wcześniej, mimo że oprócz gęby nie jestem spuchnięta to ogólnie czuję się jakby ktoś ze 20 litrów we mnie wpompował
Też mnie Ewka zastanawia, wiem, ze w telefonie nie ma internetu ale z telefonu swojego m mogłaby ze dwa słowa skrobnąć, mam nadzieję że u niej wszystko ok tylko dochodzi do siebie i w przeciągu 2,3 dni da znać o sobieNie dziwie sie ze nie mozesz sie doczekac - nienawidze byc spuchnieta. Na szczescie jakos mnie to ostatnio omija (tfu! tfu!)
No wlasnie, zeby chociaz Andzej napisal "OK" to bylaby juz jakas informacja.
Nigdy nie sadzilam, ze az tak bede sie zamartwiac wirtualnymi znajomosciamiBliska 77, Mega, Żanet, Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
U mnie cieplutko i świeci słoneczko. Dziś zamierzam korzystać z nieobecności teściów i posiedzieć sobie na leżaczku w ogrodzie. Dawkę magnezu zwiększyłam i czekam na efekty. Jeśli nic się nie zmniejszy to podjadę jutro na izbę przyjęć.
Inessa, całymjestem z Tobą
Rernia, uważaj to forum uzależnia
Ewa, złapałaś oddech już ? Ciotki czekają na wieściBliska 77, Simba, Mega, Rernia1975, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Czesc dziewczyny
U nas dzisiaj piękny dzień oby tak dalej. Tylko od rana mi ktoś kotlety tlukl i spać nie dawał.
Aniu a może jedz od razu na izbę? Jeśli od wczoraj skurcze nie opuszczają to może to jednak sprawdź od razu?ania.g, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Aga, jak patrzę na Twój suwaczek to dociera do mnie że jesteś już na finiszu. Czas leci bardzo szybko. Przede mną jeszcze, Alis, Anna Maria, Pusurek, Gosia, Bozia i Żanet a potem pora na mnie.
Bliska 77, Simba, Żanet, polarmiś, samira, iwcia77, Rernia1975, gosia7122, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Cześć dziewczynki.
Witam nowe koleżanki.
Iness super że lekarz wam pomoże, teraz na pewno się uda, ja za Tobie kibicuję.
Zaglądam do was ale nie nadrabiam forum bo brak czasu. Dziś porządnie sprzątamy gruzowisko, kolega pomoże nam pociąć dach na mniejsze części żeby sprzedać na złomie, sąsiedzi też pomogą. Mam nadzieję że dziś większość posprzątamy. Kupiłam parasolkę i grila aby nie być non stop na słońcu i nie być głodna.
Nie mam pojęcia czy będziemy starać się w tym miesiącu bo lada moment owu a my wykończeni.ania.g, Bliska 77, Mega, Żanet, Bursztyn, samira, iwcia77, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
mandragora wrote:Czesc dziewczyny
U nas dzisiaj piękny dzień oby tak dalej. Tylko od rana mi ktoś kotlety tlukl i spać nie dawał.
Aniu a może jedz od razu na izbę? Jeśli od wczoraj skurcze nie opuszczają to może to jednak sprawdź od razu?Bliska 77, malgos741 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:Aga, jak patrzę na Twój suwaczek to dociera do mnie że jesteś już na finiszu. Czas leci bardzo szybko. Przede mną jeszcze, Alis, Anna Maria, Pusurek, Gosia, Bozia i Żanet a potem pora na mnie.
ania.g, Mega, Żanet lubią tę wiadomość
-
Dzień doberek, u mnie też słoneczko
Ania uważaj na siebie, stres niewskazany
Ewka sprawdza nasza cierpliwość normalnie
Witam nowe koleżanki,zycze powodzenia w starankach
Peppa zluzuj gumkę bo zwariujesz
Mnie w tym miesiącu dopadła jakaś depresja, 25 idę z wynikami badań do mojego starego gina, zapytam o jakieś wspomagacze bo mnie to już męczy
Miłego dnia, spadam jakieś śniadanie szykowaćania.g, Aprilka, Żanet, Bursztyn, peppapig, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Aga, jak patrzę na Twój suwaczek to dociera do mnie że jesteś już na finiszu. Czas leci bardzo szybko. Przede mną jeszcze, Alis, Anna Maria, Pusurek, Gosia, Bozia i Żanet a potem pora na mnie.
Mega, Żanet, ania.g, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Magnez zwiększyłam dopiero wczoraj wieczorem. Teraz łyknęłam jeden 100mg poczekam do drugiej dawki ok 14 i jak nic się nie zmniejszy to pojadę jeszcze dzisiaj. Myślę że zaszkodziły mi też nerwy przez ostatnie dwa dni.
Odpoczywaj w domu, powinno pomoc. Trzymam kciuki.Mega, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny