X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Simba Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszelka75 wrote:
    Warto brać witaminki dla mam. Ja ostatnio wypatrzyłam nowe na rynku. Zapytałam moje gina o opinię i powiedział, że lepszego składu na rynku nie widział. Ja już ich używam, chociaż jestem na etapie starania, no ale ma i żelazo i kwas foliowy i masę innych ważnych składników, które wymieniał lekarz, ale już nie pamiętam.
    A i najważniejsze przecież - te witaminy to PREGNAKER.
    Pozdrawiam!
    To i przedstawicieli farmaceutycznych mamy na forum? ;)

Bursztyn, Dorka1979 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)
    U nas niestety dzien pracy czyli jak rozumiem bede sie nudzic na forum, bo kazda sie juz weekenduje?

Mega, Żanet, polarmiś lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie
    wpadłam na momencik życzyć Wam miłego dnia :-)
    wpadnę potem do Was, na razie czuję się niefajnie, od wczoraj mam gębę spuchniętą, syfy jakieś mi powychodziły, dobrze, ze to końcówka :-)

Simba, Mega, Pusurek, Bursztyn, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Simba Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    witajcie
    wpadłam na momencik życzyć Wam miłego dnia :-)
    wpadnę potem do Was, na razie czuję się niefajnie, od wczoraj mam gębę spuchniętą, syfy jakieś mi powychodziły, dobrze, ze to końcówka :-)

Wspolczuje..
    Na kiedy masz termin? Bo nie chce mi sie sprawdzac na porodowce :-/
    Kurde, czego ta Ewka sie nie odzywa?

Bliska 77, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Wspolczuje..
    Na kiedy masz termin? Bo nie chce mi sie sprawdzac na porodowce :-/
    jutro zaczynam 37 tydzień, termin mam na 18 lipca ale mogłabym urodzić ze dwa tygodnie wcześniej, mimo że oprócz gęby nie jestem spuchnięta to ogólnie czuję się jakby ktoś ze 20 litrów we mnie wpompował :-)
    Też mnie Ewka zastanawia, wiem, ze w telefonie nie ma internetu ale z telefonu swojego m mogłaby ze dwa słowa skrobnąć, mam nadzieję że u niej wszystko ok tylko dochodzi do siebie i w przeciągu 2,3 dni da znać o sobie ;-)

ania.g, Żanet, Bursztyn, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Simba Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    jutro zaczynam 37 tydzień, termin mam na 18 lipca ale mogłabym urodzić ze dwa tygodnie wcześniej, mimo że oprócz gęby nie jestem spuchnięta to ogólnie czuję się jakby ktoś ze 20 litrów we mnie wpompował :-)
    Też mnie Ewka zastanawia, wiem, ze w telefonie nie ma internetu ale z telefonu swojego m mogłaby ze dwa słowa skrobnąć, mam nadzieję że u niej wszystko ok tylko dochodzi do siebie i w przeciągu 2,3 dni da znać o sobie ;-)
    Dobrze wiedziec na co sie szykowac ;) Nie dziwie sie ze nie mozesz sie doczekac - nienawidze byc spuchnieta. Na szczescie jakos mnie to ostatnio omija (tfu! tfu!)
    No wlasnie, zeby chociaz Andzej napisal "OK" to bylaby juz jakas informacja.
    Nigdy nie sadzilam, ze az tak bede sie zamartwiac wirtualnymi znajomosciami ;)

Bliska 77, Mega, Żanet, Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    U mnie cieplutko i świeci słoneczko. Dziś zamierzam korzystać z nieobecności teściów i posiedzieć sobie na leżaczku w ogrodzie. Dawkę magnezu zwiększyłam i czekam na efekty. Jeśli nic się nie zmniejszy to podjadę jutro na izbę przyjęć.
    Inessa, całym <3 jestem z Tobą
    Rernia, uważaj to forum uzależnia ;)
    Ewa, złapałaś oddech już ? Ciotki czekają na wieści :)

Bliska 77, Simba, Mega, Rernia1975, mysza1975 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • mandragora Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny ;)
    U nas dzisiaj piękny dzień oby tak dalej. Tylko od rana mi ktoś kotlety tlukl i spać nie dawał.
    Aniu a może jedz od razu na izbę? Jeśli od wczoraj skurcze nie opuszczają to może to jednak sprawdź od razu?

ania.g, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, jak patrzę na Twój suwaczek to dociera do mnie że jesteś już na finiszu. Czas leci bardzo szybko. Przede mną jeszcze, Alis, Anna Maria, Pusurek, Gosia, Bozia i Żanet a potem pora na mnie.

Bliska 77, Simba, Żanet, polarmiś, samira, iwcia77, Rernia1975, gosia7122, mysza1975 lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki.
    Witam nowe koleżanki.
    Iness super że lekarz wam pomoże, teraz na pewno się uda, ja za Tobie kibicuję. :)
    Zaglądam do was ale nie nadrabiam forum bo brak czasu. Dziś porządnie sprzątamy gruzowisko, kolega pomoże nam pociąć dach na mniejsze części żeby sprzedać na złomie, sąsiedzi też pomogą. Mam nadzieję że dziś większość posprzątamy. Kupiłam parasolkę i grila aby nie być non stop na słońcu i nie być głodna.
    Nie mam pojęcia czy będziemy starać się w tym miesiącu bo lada moment owu a my wykończeni.

ania.g, Bliska 77, Mega, Żanet, Bursztyn, samira, iwcia77, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    Czesc dziewczyny ;)
    U nas dzisiaj piękny dzień oby tak dalej. Tylko od rana mi ktoś kotlety tlukl i spać nie dawał.
    Aniu a może jedz od razu na izbę? Jeśli od wczoraj skurcze nie opuszczają to może to jednak sprawdź od razu?
    Magnez zwiększyłam dopiero wczoraj wieczorem. Teraz łyknęłam jeden 100mg poczekam do drugiej dawki ok 14 i jak nic się nie zmniejszy to pojadę jeszcze dzisiaj. Myślę że zaszkodziły mi też nerwy przez ostatnie dwa dni.

Bliska 77, malgos741 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Aga, jak patrzę na Twój suwaczek to dociera do mnie że jesteś już na finiszu. Czas leci bardzo szybko. Przede mną jeszcze, Alis, Anna Maria, Pusurek, Gosia, Bozia i Żanet a potem pora na mnie.
    jak sama napisałaś czas leci szybko, nawet nie zauważysz kiedy Ty będziesz pierwsza w kolejności :)

ania.g, Mega, Żanet lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Aprilka Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry w taki u nas słoneczny dzien:)wszystkim życzę miłego dnia :)

Mega, ania.g lubią tę wiadomość

Aprilka
  • Mega Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień doberek, u mnie też słoneczko :D
    Ania uważaj na siebie, stres niewskazany
    Ewka sprawdza nasza cierpliwość normalnie :D
    Witam nowe koleżanki,zycze powodzenia w starankach :)
    Peppa zluzuj gumkę bo zwariujesz
    Mnie w tym miesiącu dopadła jakaś depresja, 25 idę z wynikami badań do mojego starego gina, zapytam o jakieś wspomagacze bo mnie to już męczy
    Miłego dnia, spadam jakieś śniadanie szykować

ania.g, Aprilka, Żanet, Bursztyn, peppapig, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Ja jak sobie zabookuje cc, to sie moze wyrobie jeszcze przed Alis. ;)

Mega, Żanet, ania.g, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Magnez zwiększyłam dopiero wczoraj wieczorem. Teraz łyknęłam jeden 100mg poczekam do drugiej dawki ok 14 i jak nic się nie zmniejszy to pojadę jeszcze dzisiaj. Myślę że zaszkodziły mi też nerwy przez ostatnie dwa dni.
    100 mg to niestety zadna dawka, zacznij od 300 2 razy dziennie, to beda efekty. No i no spa, w takich stanach. Bierz, sie nie spinaj, bo pewnie na izbie powiedza dokladnie to samo i odesla do domu, tym bardziej, ze jest dlugi weekend. Chyba, ze skrocila sie szyjka, ale to dadza dokladnie ten sam zestaw lekow + lezenie.
    Odpoczywaj w domu, powinno pomoc. Trzymam kciuki.

Mega, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Moze na procesje poszla? Albo ta z Watykanu oglada? :P

Simba, Mega, Bursztyn, samira, ania.g, iwcia77, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

• mandragora Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam pytanie. Mialyscie jakieś plamienia na początku ciąży?

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    Ja miałam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    Ja nie. Bierzesz progesteron?

‹‹ 3702 3703 3704 3705 3706 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ