35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewa duży chłopak super
Slash przytulam
Alis dajcie im w kość niech robią badania.
Ten czerwiec to jakiś pechowy dla wszystkich, dobrze że mało dni zostało do końca oby lipiec był lepszyŻanet, caffe, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja tam dziś już zaliczyłam piwo,lody,chipsy no a za chwilę będę jadła obiado-kolację - mąż pitrasi
dołująca ta pogodaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 22:05
Sabina, inessa, caffe lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Dziewczyny dziękuję Wam wszystkim razem i każdej z osobna za wsparcie za to że troszczycie się o mnie - pomimo że jest to troska wirtualna ale jest ona dla mnie tak samo ważna jak taka którą można odczuć w realu.
Powiem Wam szczerze, że płakałam, mój mąż też.Jest mi smutno, jestem zła, przygnębiona, nie wiem jak to jeszcze opisać, wewnętrznie się buntuję i zadaję pytanie dlaczego? Czy PAn Bóg się na mnie obraził? Czy może ja mam się teraz na niego obrazić?
Z drugiej strony mamy wrażenie że to do nas jeszcze nie dotarło.
Ze to tylko zły sen.
ania.g, Sabina, polarmiś, Alis, szczęśliwa 2, samira, inessa, peppapig, Żanet, caffe, megan8, moremi, Mega, iwcia77, Viv78, malgos741, Bliska 77, Mango, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewa - bardzo wzruszające to - co piszesz. Dobrze, że syn coraz silniejszy
Życzę Wam dużo radosnych wspólnych chwil....
slash - masz przynajmniej pewność, że przy mocno słabych wynikach męża - możesz być w ciąży - to też bardzo ważne...
Alis - cierpliwości i walcz o swoje, może nie awanturą, ale rozmowa męża może dużo pomóc...Sabina, Alis, samira, Reni, caffe, moremi, Mega, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pobiegłam do apteki, żeby kupić żurawinę dla dorosłych w tabletkach....pani zobaczyła mój brzuch i pyta, czy to zalecenie lekarza...ja mówię, że nie - że po prostu chciałam się wzmocnić ... a ona na to - mowy nie ma, żebym Pani to sprzedała.....
więc jakoś mnie te tabletki nie chcą...
od jutra zaczynam wodę z cytryną i pietruszką..
Aguś - czy Ty te farfocle pietruszkowo-cytrynowe też łykasz - czy samą wodę? Bo może to po prostu blenderem pociągnąć?Sabina, samira, caffe, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Witajcie wszystkie!
Slash przykro mi....czasami szukamy słów którymi mozna kogoś pocieszyć ale w tym wypadku żadne nie przychodzą mi do głowy..jest mi cholernie przykro.
Ewa gratuluje ! Życzę Wam dużo wiary i jeszcze więcej miłości i życzliwości z każdej strony...
To mój drugi cykl na ovu i chciałam bardzo zobaczyć czy ovu wyznaczy mi owulacje bo to jakoś tak na sercu byłoby mi lżej a tu okazuje sie ze do września będę w podróżach i jak tu mierzyć tempe?! Echhh wszystko idzie nie tak jak trzeba...
Dodam Wam jeszcze straszna dla mnie wiadomość....zmarła znajoma 32 lata zostawiła 2 małych dzieci...miała anemię potem okazało sie ze rak trwało to wszystko rok i dzis pogrzeb i wiecie co? Do dupy to wszystko....i gdzie jest bóg ja sie pytam? Czy bardziej wierzący odpowiedzą ze to ma cos na celu...gowno prawda to jest po prostu życie dla niektórych mniej łaskawe!
Przepraszam Was za nerwy i wulgaryzmy....
Wniosek? Cieszmy sie każdym dniem i każda chwila nigdy nie wiadomo ze to nie jest ostatnia.....polarmiś, samira, peppapig, Bozia3, caffe, Dorka1979, Mega, iwcia77, malgos741, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
Aprilka -
nick nieaktualnyslash wrote:Ewa - duży i silny chłopak z Twojego synka.
Alis a w jakim szpitalu robisz te wszystkie badania i który wybrałaś na poród?
To jest Centrum Matki Polki. Dobrze gadam dziewczyny?szczęśliwa 2, Alis, samira, Żanet, caffe, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
slash wrote:Witajcie dziewczyny.
Przepraszam że dopiero odpisuję ale po powrocie do domu od lekarza, nie miałam internetu i nie miałam jak odpisać.
Z drugiej strony dochodziłam do siebie.
Niestety nie mam dobrych wiesci.
Puste jajo płodowe i skierowanie do szpitala.