35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:obudzil sie pod koniec drugiej polowy, zobaczyl wynik i spal dalej
no bo co innego mozna zrobic po takiej porazce? A przywiozl nawet 2 koszulki reprezentacji wloskiej, jedna mala dla mnie druga wielka dla niego i przenralismy sie w nie, ja kibicowalam, a jemu posluzyla za pizame
masz chociaż koszulkę , też możesz ją użyć jako pizamkę ...
a jutro mąż będzie pewnie bardziej ruchliwyBursztyn, moremi lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Wez nie strasz... A spytalas pania, czy podpisywala deklaracje wiary?
To jest suplement, pani tez mogla po skladzie poszukac, co jest w tych tabletkach, czasem sa z dodatkiem wit. C, wiec jak juz cos innego bierzesz, to moze byc za duzo. Ale zeby rzucic haslem, ze nie sprzeda, nie zapytawszy nic wiecej??
kupię sobie suszoną na placu - bez cukru i będę zalewać wrzątkiem, albo tak jeść po prostu....Pusurek, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:może jakaś młoda histeryczna farmaceutka - bo mnie się to wydało trochę zabawne nawet...przecież żurawina to samo dobro....ale napisałam, jak było naprawdę...pobiegła nawet na zaplecze do koleżanki, ale wróciła z tą samą odpowiedzią...
kupię sobie suszoną na placu - bez cukru i będę zalewać wrzątkiem, albo tak jeść po prostu....
zapomnialam napisac, piekne foto Kajetana masz -
Bozia3 wrote:może jakaś młoda histeryczna farmaceutka - bo mnie się to wydało trochę zabawne nawet...przecież żurawina to samo dobro....ale napisałam, jak było naprawdę...pobiegła nawet na zaplecze do koleżanki, ale wróciła z tą samą odpowiedzią...
kupię sobie suszoną na placu - bez cukru i będę zalewać wrzątkiem, albo tak jeść po prostu....Bursztyn, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:ja taka jadlam tylko ze swieza, sparzona lekko i z miodem, suszona tez bedzie dobra i bez calej chemii
zapomnialam napisac, piekne foto Kajetana masz
A mężowi daruj zmęczenie - widocznie przepracowany...może jutro od rana będzie lepiej... -
Bozia3 wrote:dzięki
A mężowi daruj zmęczenie - widocznie przepracowany...może jutro od rana będzie lepiej...
mam nadzieje ze sie zregeneruje zanim znowu wyjedziemoremi, Bozia3, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:Bursztyn jesteś jeszcze ??
Dużo zdrówka, szczęścia i radości każdego dnia pełnego miłości. Wielkiego świata poznania, w lotto milionów wygrania. Tego z serca Ci życzymy i hucznie Twe Urodziny obchodzimy!"
a przede wszystkim jeszcze spełnienia marzeń
iwcia77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymegan8 wrote:Bursztyn jesteś jeszcze ??
Dużo zdrówka, szczęścia i radości każdego dnia pełnego miłości. Wielkiego świata poznania, w lotto milionów wygrania. Tego z serca Ci życzymy i hucznie Twe Urodziny obchodzimy!"
inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn- 100 lat i spelnienia marzen
Slash- bardzo dobrze wiem co czujesz, przykro mi bardzo...
Ewa- duzy chlop z Tomaszka , mam nadzieje , ze szybko bedziesz mogla cieszyc sie nim w domu
dziewczyny widzialyscie nowa gre dla kobiet ?
https://www.youtube.com/watch?v=OKwI4GP4seMŻanet, Bursztyn, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymandragora wrote:To co żurawiny w tabletkach nie można w ciąży? A ja brać zaczęłam. To co mam odstawić?
A w pobieraniu suszonej zniechecila mnie ilosc kalorii i cukrow w nich. Poza tym nie wiadomo ile jest zurawiny w zurawinie, wszystko zalezy od tego, jak jest przerabiana.
Bralam tez kwas foliowy w tabletkach zamiast jesc 5 kg szpinaku dziennie.Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry o poranku!
Slonce daje czadu przez okno, spac sie nie da.
Bober ogarniety - troche z lusterkiem, troche na czuja. Nie bylo latwo... Mam nadzieje, ze gin nie umrze ze smiechu na widok krzywej grzywki.
A ja sie jaram na maxa, bo w sobote ide z corka na trening z Chodakowska i jej brygada, beda warsztaty w Gdansku. Ja nie bede niestety cwiczyc, ale dziecko pocwiczy za mnie i zalapiemy troche klimatu fit.
Milego dnia!ania.g, malgos741, Bliska 77, Mega, Żanet, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość