X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2014, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn tak mi się zapamietalo. Może jutro Aga nam napisze :-P

• szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    obudzil sie pod koniec drugiej polowy, zobaczyl wynik i spal dalej :) no bo co innego mozna zrobic po takiej porazce? A przywiozl nawet 2 koszulki reprezentacji wloskiej, jedna mala dla mnie druga wielka dla niego i przenralismy sie w nie, ja kibicowalam, a jemu posluzyla za pizame :)
    Dobre i to :-) masz chociaż koszulkę , też możesz ją użyć jako pizamkę ...
    a jutro mąż będzie pewnie bardziej ruchliwy :-P

Bursztyn, moremi lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Wez nie strasz... A spytalas pania, czy podpisywala deklaracje wiary? :P
    To jest suplement, pani tez mogla po skladzie poszukac, co jest w tych tabletkach, czasem sa z dodatkiem wit. C, wiec jak juz cos innego bierzesz, to moze byc za duzo. Ale zeby rzucic haslem, ze nie sprzeda, nie zapytawszy nic wiecej??
    może jakaś młoda histeryczna farmaceutka - bo mnie się to wydało trochę zabawne nawet...przecież żurawina to samo dobro....ale napisałam, jak było naprawdę...pobiegła nawet na zaplecze do koleżanki, ale wróciła z tą samą odpowiedzią...
    kupię sobie suszoną na placu - bez cukru i będę zalewać wrzątkiem, albo tak jeść po prostu....

Pusurek, Bliska 77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Iwone Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    To co żurawiny w tabletkach nie można w ciąży? A ja brać zaczęłam. To co mam odstawić?
    http://parenting.pl/portal/zurawina-w-ciazy

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    może jakaś młoda histeryczna farmaceutka - bo mnie się to wydało trochę zabawne nawet...przecież żurawina to samo dobro....ale napisałam, jak było naprawdę...pobiegła nawet na zaplecze do koleżanki, ale wróciła z tą samą odpowiedzią...
    kupię sobie suszoną na placu - bez cukru i będę zalewać wrzątkiem, albo tak jeść po prostu....
    ja taka jadlam tylko ze swieza, sparzona lekko i z miodem, suszona tez bedzie dobra i bez calej chemii
    zapomnialam napisac, piekne foto Kajetana masz :)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • caffe Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ja jadłam suszoną. W ogóle do pracy zabierałam sobie trochę suszu na zagrychę: morele, orzechy włoskie, żurawina, jabłka i słonecznik.

Bursztyn, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slash, Alis, Ewa - mocno wspieram <3

Alis, iwcia77, Bliska 77, EwaT lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    ja taka jadlam tylko ze swieza, sparzona lekko i z miodem, suszona tez bedzie dobra i bez calej chemii
    zapomnialam napisac, piekne foto Kajetana masz :)
    dzięki :)
    A mężowi daruj zmęczenie - widocznie przepracowany...może jutro od rana będzie lepiej...;)

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    dzięki :)
    A mężowi daruj zmęczenie - widocznie przepracowany...może jutro od rana będzie lepiej...;)
    podarowalam, widac bylo zreszta po nim ze wykonczony jest
    mam nadzieje ze sie zregeneruje zanim znowu wyjedzie ;)

moremi, Bozia3, Bliska 77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 00:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 22:29

peppapig, iwcia77, malgos741, Bliska 77, caffe, Iwone, Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 00:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    Bursztyn jesteś jeszcze ??
    Dużo zdrówka, szczęścia i radości każdego dnia pełnego miłości. Wielkiego świata poznania, w lotto milionów wygrania. Tego z serca Ci życzymy i hucznie Twe Urodziny obchodzimy! ;D"
    No to ja tez dołączam sie do życzeń :) a przede wszystkim jeszcze spełnienia marzeń :)

iwcia77, Bursztyn lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 00:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slash mocno przytulam, cały czas miałam nadzieje...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 00:28

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 00:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis może faktycznie trzeba na porannym obchodził sie porządnie przypomnieć ;) myśle o tobie i wierze ze z maleństwem będzie wszystko ok

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 00:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok moje drogie, dobrej nocki

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2014, 00:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    Bursztyn jesteś jeszcze ??
    Dużo zdrówka, szczęścia i radości każdego dnia pełnego miłości. Wielkiego świata poznania, w lotto milionów wygrania. Tego z serca Ci życzymy i hucznie Twe Urodziny obchodzimy! ;D"
    też dołączam się do życzeń

inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2014, 00:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zobaczcie jakie to piękne http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,621,32170205,0.html?s=0

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 02:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn- 100 lat i spelnienia marzen :)

Slash- bardzo dobrze wiem co czujesz, przykro mi bardzo...

Ewa- duzy chlop z Tomaszka , mam nadzieje , ze szybko bedziesz mogla cieszyc sie nim w domu

dziewczyny widzialyscie nowa gre dla kobiet ? :D :D

https://www.youtube.com/watch?v=OKwI4GP4seM

Żanet, Bursztyn, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2014, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    To co żurawiny w tabletkach nie można w ciąży? A ja brać zaczęłam. To co mam odstawić?
    Ja biore caly czas, zaczelam w 1 trymestrze inaprawde dziala. Lepsze to niz antybiotyki. ;)
    A w pobieraniu suszonej zniechecila mnie ilosc kalorii i cukrow w nich. Poza tym nie wiadomo ile jest zurawiny w zurawinie, wszystko zalezy od tego, jak jest przerabiana.
    Bralam tez kwas foliowy w tabletkach zamiast jesc 5 kg szpinaku dziennie. ;) :P

Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2014, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry o poranku!
    Slonce daje czadu przez okno, spac sie nie da.
    Bober ogarniety - troche z lusterkiem, troche na czuja. Nie bylo latwo... Mam nadzieje, ze gin nie umrze ze smiechu na widok krzywej grzywki. ;)
    A ja sie jaram na maxa, bo w sobote ide z corka na trening z Chodakowska i jej brygada, beda warsztaty w Gdansku. Ja nie bede niestety cwiczyc, ale dziecko pocwiczy za mnie i zalapiemy troche klimatu fit. ;)
    Milego dnia! :)

ania.g, malgos741, Bliska 77, Mega, Żanet, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    O 4:40 już byłam wyspana. Dzięki temu już jestem po prysznicu i śniadanku. Mogę ruszać do boju. Dziś mam trochę spraw do ogarnięcia.
    Miłego dnia :)

Matka fantastycznej 4 :)
‹‹ 3769 3770 3771 3772 3773 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ