35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Pobiegłam do apteki, żeby kupić żurawinę dla dorosłych w tabletkach....pani zobaczyła mój brzuch i pyta, czy to zalecenie lekarza...ja mówię, że nie - że po prostu chciałam się wzmocnić ... a ona na to - mowy nie ma, żebym Pani to sprzedała.....
więc jakoś mnie te tabletki nie chcą...
od jutra zaczynam wodę z cytryną i pietruszką..
Aguś - czy Ty te farfocle pietruszkowo-cytrynowe też łykasz - czy samą wodę? Bo może to po prostu blenderem pociągnąć?
A pani w aptece była czujnaBozia3, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Aga pisala, ale zapomnialam- czy ta pietruszke zalewa sie goraca woda? a potem przecedza po jakims czasie? czy ma plywac w garze przec caly dzien?
Ja wkład zostawiam aż wszystko wypije
Slash napar jest na pozbycie się nadmiaru wody z organizmuBliska 77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Pobiegłam do apteki, żeby kupić żurawinę dla dorosłych w tabletkach....pani zobaczyła mój brzuch i pyta, czy to zalecenie lekarza...ja mówię, że nie - że po prostu chciałam się wzmocnić ... a ona na to - mowy nie ma, żebym Pani to sprzedała.....
więc jakoś mnie te tabletki nie chcą...
To jest suplement, pani tez mogla po skladzie poszukac, co jest w tych tabletkach, czasem sa z dodatkiem wit. C, wiec jak juz cos innego bierzesz, to moze byc za duzo. Ale zeby rzucic haslem, ze nie sprzeda, nie zapytawszy nic wiecej??Żanet lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Tomaszek zapisany na liste urodzonych. Obwodu glowki mi jeszcze tylko brakuje.
A urodzil sie taki duzy jak moja corka... Dla mnie gigant.
główka 36...chyba, bo były dwa obwody podane 36 i 35 ten drugi to chyba kl piersiowaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 22:40
iwcia77, polarmiś lubią tę wiadomość
-
Staram się duzo pić.
Dziewczyny ja zmykam spać, bo chyba psychicznie mnie ten dzień strasznie zmęczył. Boję się następnych dni, ale muszę stawić temu wszystkiemu czoła. Jeszcze raz Wam za wszystko dziękuję.
Niech Wam się Aniołki przyśnią. I proszę wspierajcie dalej czasami myśląc o mnie.Bursztyn, szczęśliwa 2, peppapig, samira, caffe, polarmiś, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Ewa duży chłopak super
Slash przytulam
Alis dajcie im w kość niech robią badania.
Ten czerwiec to jakiś pechowy dla wszystkich, dobrze że mało dni zostało do końca oby lipiec był lepszy
Małgoś, ogarnęliście już pogorzelisko, jak działka? -
slash wrote:Staram się duzo pić.
Dziewczyny ja zmykam spać, bo chyba psychicznie mnie ten dzień strasznie zmęczył. Boję się następnych dni, ale muszę stawić temu wszystkiemu czoła. Jeszcze raz Wam za wszystko dziękuję.
Niech Wam się Aniołki przyśnią. I proszę wspierajcie dalej czasami myśląc o mnie. -
Ewo - miłość i wiara wszystko przezwycięży - trzymaj się
Bozia3, Bursztyn, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa 2 wrote:mam nadzieje ,ze przespał wynik
no bo co innego mozna zrobic po takiej porazce? A przywiozl nawet 2 koszulki reprezentacji wloskiej, jedna mala dla mnie druga wielka dla niego i przenralismy sie w nie, ja kibicowalam, a jemu posluzyla za pizame
Sabina, szczęśliwa 2, moremi, Mega, iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość