X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2014, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewka - szacun, nic wiecej nie powiem...
    Napisz wymiary Tomaszka, bo nie mamy go na liscie Porodowkowej.

Sabina, Bliska 77, Żanet, samira, ania.g, caffe lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga możesz podać jakieś proporcje - ile tej natki i cytryny (ze skórką?) na litr wody?
    Bliska 77 wrote:
    na zatrzymywanie wody, podczas stymulacji hormonalnej strasznie puchłam i babka w pracy i powiedziała, ze z powodzeniem stosuje takie specyfiki i powiem Ci, że pomagają bardzo, natka jest moczopędna

Sabina, moremi, caffe lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Żanet Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa, super wiadomości, zdrówka dla Małego jak najwięcej od wszystkich ciotek forumowych :)
    Alis, wspieram za szybki i skuteczny zabieg odbarczania Malutkiej
    Slash, niezależnie od sytuacji wysyłam wsparcie
    Bozia, piękności ten Twój Kajetanek :) oszczędzaj się
    Bliska Aga, jejku jak ten czas leci, obyś wytrwała do finału mundialu w dwupaku :)
    Pasur, Iwcia, rozumiem jak nikt Wasze rozterki, moje są bardzo podobne...
    Dorka, moje gratulacje :)
    Mega, Pepa, Sabinko wspieram Wasze staranka
    I Wszystkim Wam kogo nie wymieniłam, każdemu z osobna życzę jak najlepiej :)

Sabina, Pusurek, Bliska 77, Mango, malgos741, Mega, polarmiś, Dorka1979, Bozia3, Alis, peppapig, caffe, iwcia77, gosia7122, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    Aga możesz podać jakieś proporcje - ile tej natki i cytryny (ze skórką?) na litr wody?
    na litr wody około pół dużej cytryny kroję na plasterki (często w skórce po uprzednim wyparzeniu ale w ciaży obieram ze skórki na wszelki wypadek), co do natki, cóż dość gruby pęczek starcza mi na 2,3 razy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 21:20

Sabina, Mango, moremi lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• EwaT Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    włoski ciemne oczy granatowe, 59cm , 3900kg

Sabina, inessa, samira, Żanet, Bliska 77, Bursztyn, mandragora, Mega, Pusurek, moremi, Reni, malgos741, kkisia, polarmiś, Aprilka, Dorka1979, ania.g, Bozia3, peppapig, Iwone, anek42, caffe, iwcia77, Viv78, sjoanka, gosia7122, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Żanet Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabinko, tak mnie naszło :)

Sabina, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    Kawał chłopa :) Prawie 4 kg, nieźle ;) Dobrze, że nie musiałaś go rodzić naturalnie, nie poszłoby lekko :)
    Gratuluję :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 21:52

Żanet, moremi, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żanet wrote:
    Sabinko, tak mnie naszło :)
    Aż się wystraszyłam :) A potem stwierdziłam, że mój post był niestosowny ups

Żanet lubi tę wiadomość

• Żanet Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Aż się wystraszyłam :) A potem stwierdziłam, że mój post był niestosowny ups
    Ja nie z tych co się unoszą ;)

Sabina lubi tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    kawał chłopa, moja waży teraz ok 2900, w piątek zaczynam 38 tydzień, moja koleżanka zaczeła 34 tydzień i jej córka waży 2900 lekarz sądzi że do 4000 dojdzie spokojnie

EwaT, Żanet, mandragora, szczęśliwa 2, moremi, Pusurek, caffe lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Alis Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa, bardzo miło się Ciebie czyta. I tyle miłości w postach. U mniebez zmian. Urologa nie było. Przelezalam cały dzien bez żadnych badań i lekarstw. Doba zmarnowana. Pierwszy raz widziałam męża wkurzonego. Jutro przyjedzie robić awanturę. Nie wiem czy pomoże, ale gorzej raczej nie będzie, bo i tak nic nie robią. Pisze krotko, bo internet tylko w komórce.

Slash, jak tam?

Sabina, Żanet, Bliska 77, samira, szczęśliwa 2, malgos741, polarmiś, ania.g, Bozia3, EwaT, peppapig, Iwone, caffe, iwcia77, gosia7122, mysza1975 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Ewa, bardzo miło się Ciebie czyta. I tyle miłości w postach. U mniebez zmian. Urologa nie było. Przelezalam cały dzien bez żadnych badań i lekarstw. Doba zmarnowana. Pierwszy raz widziałam męża wkurzonego. Jutro przyjedzie robić awanturę. Nie wiem czy pomoże, ale gorzej raczej nie będzie, bo i tak nic nie robią. Pisze krotko, bo internet tylko w komórce.

Slash, jak tam?
    kurcze Alis życzę cierpliwości, może faktycznie niech mąż nimi z lekka potrząśnie

szczęśliwa 2, Sabina, caffe lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewka, wielki chlop, chyba jak jego ojciec. Bardzo sie ciesze ze jest lepiej, i wierze ze bedzie jeszcze lepiej. Mam nadzieje ze juz niedlugo pojdziecie do domu cala rodzina. Mysle o Was caly czas <3

samira, Bliska 77, szczęśliwa 2, inessa, moremi, Sabina, polarmiś, Bozia3, EwaT, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:

Slash, jak tam?
    Mam nadzieje ze jutro obejdzie sie bez awantury i wkoncu sie Wami zajma. Trzymam kciuki bardzo mocno.

Bliska 77, Sabina, Bozia3 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Mam nadzieje ze jutro obejdzie sie bez awantury i wkoncu sie Wami zajma. Trzymam kciuki bardzo mocno.
    no ja też mam nadzieję, że awantury nie będzie ale czasem trzeba niestety zdecydowanie przypomnieć o sobie i swoim problemie (przerabialiśmy to podczas grudniowego pobytu w szpitalu mojego taty), nikt się nie kłócił ale po całym dniu zwlekania (gdzie w gre wchodziło dosłownie życie) dopiero po zdecydowanej rozmowie mojej mamy z lekarzem prowadzącym była reakcja i to natychmiastowa.
    Cóż, może dzis mieli inne sprawy, oby jutro sie Alis i Jej córeczką odpowiednio zajęli

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 21:36

szczęśliwa 2, Bursztyn, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    Ewa
    Gratulacje Wielkie
    Duży Tomuś :-)
    chyba takich małych ciuszków długo nie ponosi :-)
    Życze Tomkowi szybkiego wypisu do domu :-)

Bliska 77, Sabina, samira, caffe, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2014, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tomaszek zapisany na liste urodzonych. Obwodu glowki mi jeszcze tylko brakuje.
    A urodzil sie taki duzy jak moja corka... Dla mnie gigant.

Bliska 77, Sabina, malgos741, samira, Żanet, caffe, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 15:12

Bliska 77, moremi, caffe lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa 2 wrote:
    Też tak myslę :-) nie wiem czy Alis czyta jutro na obchodzie zapytałabym profesora co dalej ? i że urologa nie było a miał być
    oni tam na obchodzie ze tak napisze srają ze strachu przed nim więc może to pomoże :-)
    Alis daj znać jutro
    powodzenia
    dokładnie, czasem grzecznie ale stanowczo trzeba upomnieć sie o swoje

moremi, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• slash Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny.
    Przepraszam że dopiero odpisuję ale po powrocie do domu od lekarza, nie miałam internetu i nie miałam jak odpisać.
    Z drugiej strony dochodziłam do siebie.
    Niestety nie mam dobrych wiesci.
    Puste jajo płodowe i skierowanie do szpitala.
    :(

klz98u696p33kjce.png
‹‹ 3766 3767 3768 3769 3770 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ