35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aga możesz podać jakieś proporcje - ile tej natki i cytryny (ze skórką?) na litr wody?
Bliska 77 wrote:na zatrzymywanie wody, podczas stymulacji hormonalnej strasznie puchłam i babka w pracy i powiedziała, ze z powodzeniem stosuje takie specyfiki i powiem Ci, że pomagają bardzo, natka jest moczopędnaSabina, moremi, caffe lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Ewa, super wiadomości, zdrówka dla Małego jak najwięcej od wszystkich ciotek forumowych
Alis, wspieram za szybki i skuteczny zabieg odbarczania Malutkiej
Slash, niezależnie od sytuacji wysyłam wsparcie
Bozia, piękności ten Twój Kajetanekoszczędzaj się
Bliska Aga, jejku jak ten czas leci, obyś wytrwała do finału mundialu w dwupaku
Pasur, Iwcia, rozumiem jak nikt Wasze rozterki, moje są bardzo podobne...
Dorka, moje gratulacje
Mega, Pepa, Sabinko wspieram Wasze staranka
I Wszystkim Wam kogo nie wymieniłam, każdemu z osobna życzę jak najlepiejSabina, Pusurek, Bliska 77, Mango, malgos741, Mega, polarmiś, Dorka1979, Bozia3, Alis, peppapig, caffe, iwcia77, gosia7122, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Mango wrote:Aga możesz podać jakieś proporcje - ile tej natki i cytryny (ze skórką?) na litr wody?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 21:20
Sabina, Mango, moremi lubią tę wiadomość
-
włoski ciemne oczy granatowe, 59cm , 3900kg
Sabina, inessa, samira, Żanet, Bliska 77, Bursztyn, mandragora, Mega, Pusurek, moremi, Reni, malgos741, kkisia, polarmiś, Aprilka, Dorka1979, ania.g, Bozia3, peppapig, Iwone, anek42, caffe, iwcia77, Viv78, sjoanka, gosia7122, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:włoski ciemne oczy granatowe, 59cm , 3900kg
Prawie 4 kg, nieźle
Dobrze, że nie musiałaś go rodzić naturalnie, nie poszłoby lekko
GratulujęWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 21:52
Żanet, moremi, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
EwaT wrote:włoski ciemne oczy granatowe, 59cm , 3900kg
EwaT, Żanet, mandragora, szczęśliwa 2, moremi, Pusurek, caffe lubią tę wiadomość
-
Ewa, bardzo miło się Ciebie czyta. I tyle miłości w postach. U mniebez zmian. Urologa nie było. Przelezalam cały dzien bez żadnych badań i lekarstw. Doba zmarnowana. Pierwszy raz widziałam męża wkurzonego. Jutro przyjedzie robić awanturę. Nie wiem czy pomoże, ale gorzej raczej nie będzie, bo i tak nic nie robią. Pisze krotko, bo internet tylko w komórce.
Slash, jak tam?Sabina, Żanet, Bliska 77, samira, szczęśliwa 2, malgos741, polarmiś, ania.g, Bozia3, EwaT, peppapig, Iwone, caffe, iwcia77, gosia7122, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:Ewa, bardzo miło się Ciebie czyta. I tyle miłości w postach. U mniebez zmian. Urologa nie było. Przelezalam cały dzien bez żadnych badań i lekarstw. Doba zmarnowana. Pierwszy raz widziałam męża wkurzonego. Jutro przyjedzie robić awanturę. Nie wiem czy pomoże, ale gorzej raczej nie będzie, bo i tak nic nie robią. Pisze krotko, bo internet tylko w komórce.
Slash, jak tam?szczęśliwa 2, Sabina, caffe lubią tę wiadomość
-
Ewka, wielki chlop, chyba jak jego ojciec. Bardzo sie ciesze ze jest lepiej, i wierze ze bedzie jeszcze lepiej. Mam nadzieje ze juz niedlugo pojdziecie do domu cala rodzina. Mysle o Was caly czas
samira, Bliska 77, szczęśliwa 2, inessa, moremi, Sabina, polarmiś, Bozia3, EwaT, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:Ewa, bardzo miło się Ciebie czyta. I tyle miłości w postach. U mniebez zmian. Urologa nie było. Przelezalam cały dzien bez żadnych badań i lekarstw. Doba zmarnowana. Pierwszy raz widziałam męża wkurzonego. Jutro przyjedzie robić awanturę. Nie wiem czy pomoże, ale gorzej raczej nie będzie, bo i tak nic nie robią. Pisze krotko, bo internet tylko w komórce.
Slash, jak tam?Bliska 77, Sabina, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Mam nadzieje ze jutro obejdzie sie bez awantury i wkoncu sie Wami zajma. Trzymam kciuki bardzo mocno.
Cóż, może dzis mieli inne sprawy, oby jutro sie Alis i Jej córeczką odpowiednio zajęliWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 21:36
szczęśliwa 2, Bursztyn, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:włoski ciemne oczy granatowe, 59cm , 3900kg
Gratulacje Wielkie
Duży Tomuś
chyba takich małych ciuszków długo nie ponosi
Życze Tomkowi szybkiego wypisu do domuBliska 77, Sabina, samira, caffe, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
szczęśliwa 2 wrote:Też tak myslę
nie wiem czy Alis czyta jutro na obchodzie zapytałabym profesora co dalej ? i że urologa nie było a miał być
oni tam na obchodzie ze tak napisze srają ze strachu przed nim więc może to pomoże
Alis daj znać jutro
powodzeniamoremi, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny.
Przepraszam że dopiero odpisuję ale po powrocie do domu od lekarza, nie miałam internetu i nie miałam jak odpisać.
Z drugiej strony dochodziłam do siebie.
Niestety nie mam dobrych wiesci.
Puste jajo płodowe i skierowanie do szpitala.