35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBliska 77 wrote:korzystaj póki możesz, ja zapijam maślanką truskawkową
iwcia77, Sabina, Lucky, caffe, peppapig, samira, Mega, Bliska 77, Żanet, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:A ja byłam u ginki. Wstawiłam nową fotkę, ale w sumie jest bardzo podobna do poprzedniej - otworzył oczka i się uśmiechał dziś do obiektywu
. Jest już głową w dół...
Z dzieckiem wszystko ok - waży tyle, ile powinien w 28 tyg. - 1212g. Wód ma też w sam raz, wszystko sprawdzone i na tym etapie działa jak należy.
Ze mną trochę gorzej - spadła morfologia - mam zażywać żelazo i jeść dużo mięsa i zielonych warzyw.. (z dedykacją dla Bursztyna..
Mam też słabe wyniki moczu - mam zażywać 3x2 furaginę, a jeśli nie pomoże - przechodzę na antybiotyk...mam pić 3 litry płynu dziennie - w połączeniu z dużą ilością mięsa - to chyba odjadę...
Podczas badania manualnego wszystko ok - tylko robią mi się na paczkinsie żylaki - wszystko zasinione - mam się oszczędzać w noszeniu i pracach domowych - jak miło....
A Ty mamusiu, musisz zacząć dbać bardziej o siebieDobrze, że teraz "zielone" będzie naturalne, a nie jakieś pędzone chemią.
A żelazo wiesz jakie konkretnie masz brać? Ja jak miałam spadek to sobie poreperowałam szybko swoim specyfikiem.
Na poprawę moczu żurawinę podjadaj.Bliska 77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Mnie boli bez picia to moze tez sobie otworze?
No ja tez jeszcze nie pilam
I racja bede pic bo jeszcze moge
A wogole to musze troche ponarzekac tak mnie prawy jajnik i podbrzusze boli ze masakra wedlog mnie owu byla w sobote /niedziele a tu dzis taki bol -
nick nieaktualny
-
A ja jutro idę na przegląd jajowo-techniczny, zobaczymy czy coś wyhodowalam i pękło
malgos741, polarmiś, Sabina, iwcia77, Bliska 77, inessa, peppapig, samira, moremi, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:Bliska boze u Ciebie zostalo 24 dni, w zasadzie trzy weekendy i bedziesz rozdwojona:-)
Sabina, ania.g, samira, Żanet, caffe lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:To samo o Bliskiej pomyślałam,ze co dopiero okazało sie,ze jest wciaży a to już za chwile bedzie na swiecie córka
, powiem Ci, że są momenty, że nie mogę w to uwierzyć, bo dopiero co się borykałam z myślami czy w ogóle będę miała to szczęście zostać mamą po raz drugi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 20:16
Mega, inessa, samira, moremi, Bursztyn, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dorka1979 wrote:Laski co się z Wami dzieje przecież to nie weekend żeby tak cicho tu było
Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Aga czy do Twojego specyfiku z pietruszki można dodać miętę?
Sabina, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBliska 77 wrote:wiesz co, nie wiem jak smakowo to będzie "wyglądało" ale wiem, ze u mnie babka w pracy dodawała tylko wtedy bez ogórka, robiła sobie następujące mieszanki: 1)ogórek, natka pietruszki, cytryna, 2) mięta cytryna (chyba najpopularniejsze) 3) natka, cytryna mięta, ja piłam i piję najczęściej natkę + cytryna i nie wiem jak u innych ale u mnie się to sprawdzało i to całkiem nieźle, nawet teraz w zaawansowanej ciaży widzę różnicę
Choć teraz jak biorę lutkę to mam straszne jazdy i chyba melisa byłaby stosowniejsza;)Bliska 77, moremi, caffe lubią tę wiadomość
-
Slash, daj znać co u Ciebie,
Bozia, napiszę Ci to co Wy mi pisałyście, zacznij bardziej sie oszczędzać i dbaj o Wasna poważnie, czas leci naprawdę i nie wiadomo kiedy będziesz "na wylocie"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 20:24
Sabina, inessa, Bozia3, caffe lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Nie powiem, bo po natce z cytryna schodzi ze mnie woda. Nawet po tym o ile łatwiej mi zdjąć obrączkę to widzę, tylko mi nie bardzo smakuje, dlatego pomyślałam o dodaniu mięty.
Choć teraz jak biorę lutkę to mam straszne jazdy i chyba melisa byłaby stosowniejsza;)a ja jakoś na szczęście nie mam oporów smakowych i praktycznie każdego dnia wypijam ok 1.5l dziś nie wypiłam (bo zabrakło mi natki i dopiero teraz mąż mi kupił)i niestety już odczuwam tego skutki, nawet po dłoniach widzę.
Spróbuj może z większą ilością cytryny i na zimno np z dodatkiem lodu