Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś

hej, jedziemy do Tomcia
    napisze jak wróce

Bozia3, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, Iwone, szczęśliwa 2, nick nieaktualny, ania.g, iwcia77, Bliska 77, caffe, malgos741, Viv78, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    hej, jedziemy do Tomcia
    napisze jak wróce
    Ewa bede myslami z Toba i z calego serca wspieram.

Mega, EwaT lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja byłam u ginki. Wstawiłam nową fotkę, ale w sumie jest bardzo podobna do poprzedniej - otworzył oczka i się uśmiechał dziś do obiektywu :). Jest już głową w dół...

Z dzieckiem wszystko ok - waży tyle, ile powinien w 28 tyg. - 1212g. Wód ma też w sam raz, wszystko sprawdzone i na tym etapie działa jak należy.

Ze mną trochę gorzej - spadła morfologia - mam zażywać żelazo i jeść dużo mięsa i zielonych warzyw.. (z dedykacją dla Bursztyna..;)
    Mam też słabe wyniki moczu - mam zażywać 3x2 furaginę, a jeśli nie pomoże - przechodzę na antybiotyk...mam pić 3 litry płynu dziennie - w połączeniu z dużą ilością mięsa - to chyba odjadę..:).

Podczas badania manualnego wszystko ok - tylko robią mi się na paczkinsie żylaki - wszystko zasinione - mam się oszczędzać w noszeniu i pracach domowych - jak miło....:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 16:26

nick nieaktualny, ania.g, iwcia77, Bliska 77, gosia7122, caffe, Reni, EwaT, Żanet, Bursztyn, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    hej, jedziemy do Tomcia
    napisze jak wróce
    Ja też w myślach wspieram

Mega lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Mega Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia super informacja, to jedz miecho, pij wodę ;) imprezka jak ta lala ;)

Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2014, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    A ja byłam u ginki. Wstawiłam nową fotkę, ale w sumie jest bardzo podobna do poprzedniej - otworzył oczka i się uśmiechał dziś do obiektywu :). Jest już głową w dół...

Z dzieckiem wszystko ok - waży tyle, ile powinien w 28 tyg. - 1212g. Wód ma też w sam raz, wszystko sprawdzone i na tym etapie działa jak należy.

Ze mną trochę gorzej - spadła morfologia - mam zażywać żelazo i jeść dużo mięsa i zielonych warzyw.. (z dedykacją dla Bursztyna..;)
    Mam też słabe wyniki moczu - mam zażywać 3x2 furaginę, a jeśli nie pomoże - przechodzę na antybiotyk...mam pić 3 litry płynu dziennie - w połączeniu z dużą ilością mięsa - to chyba odjadę..:).

Podczas badania manualnego wszystko ok - tylko robią mi się na paczkinsie żylaki - wszystko zasinione - mam się oszczędzać w noszeniu i pracach domowych - jak miło....:)
    Mlody slodziak.
    Zazdroszcze, ze taki maly!
    Pij wode z cytryna, lepiej smakuje i wit.C pomoze na pecherz.
    A Ty nie bralas witamin wcale, bo ginka nie kazala?

Lucky, nick nieaktualny, Żanet lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa to czekamy na informacje o Tomaszku, wierzę gorąco ze otrzymacie dobre wiadomości

Bliska 77, Lucky, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2014, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    hej, jedziemy do Tomcia
    napisze jak wróce
    Trzymaj sie kobieto, wspierajcie sie z mezem nawzajem, teraz musicie byc silnym teamem.

Lucky, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Mlody slodziak.
    Zazdroszcze, ze taki maly!
    Pij wode z cytryna, lepiej smakuje i wit.C pomoze na pecherz.
    A Ty nie bralas witamin wcale, bo ginka nie kazala?
    tak - brałam tylko magnez - na skurcze, ale nie zażywałam wszystkich tych specyfików skondensowanych....Ona dalej tak uważa - i przepisuje konkretny lek na konkretną dolegliwość - teraz mam furaginę, żelazo i magnez....natomiast mam z dala się trzymać od wszystkich zbiorczych zwitaminizowanych specyfików....
    Może będę piła wodę z cytryną i tą natką pietruszki Agi...:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 16:36

iwcia77, Lucky, Żanet lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2014, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tylko na chwilę
    Trzymaj się dzielnie Ewa <3
    Alis też jestem z Tobą <3
    Spokojnego dnia

Bliska 77, Lucky lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2014, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    tak - brałam tylko magnez - na skurcze, ale nie zażywałam wszystkich tych specyfików skondensowanych....Ona dalej tak uważa - i przepisuje konkretny lek na konkretną dolegliwość - teraz mam furaginę, żelazo i magnez....natomiast mam z dala się trzymać od wszystkich zbiorczych zwitaminizowanych specyfików....
    Rozumiem.
    Ja biore witaminy i wyniki sa idealne. Ale mlody moze dlatego taki tez wielki, bo suplementowany od najmlodszego. ;)
    A tranik w koncu kupilas i pijesz?

Lucky lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2014, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Może będę piła wodę z cytryną i tą natką pietruszki Agi...:)
    Gratuluje przystojniaka!
    Ja od dwoch dni pije ta wode z pietruszka co polecala Bilska. Nie smakuje wysminicie ale dodaje melise. Wszystko z mojego mikroskopijnego ogrodka.
    Bozia pij duzo zurawiny na pecherz a na zelazo - uzupelnienie wraz z pietruszka pokrzywe!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 16:41

Bozia3, Lucky, caffe lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Rozumiem.
    Ja biore witaminy i wyniki sa idealne. Ale mlody moze dlatego taki tez wielki, bo suplementowany od najmlodszego. ;)
    A tranik w koncu kupilas i pijesz?
    no właśnie nie kupiłam - jakoś mi przeleciało - ale może tran kupię - bo to nigdy nie zaszkodzi....
    mój jeszcze może urosnąć przecież - pierwszego rodziłam z wagą 4400 gr, więc spodziewam się różnych rzeczy jeszcze...
    pytała mnie też o wyleczone zęby i jak u mnie z oczami - może szukała powodu do cesarki?

Lucky lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmisiu w jakiej postaci mam pić żurawinę? kupic suszoną i zalewać ją wodą - czy jak?

Lucky lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2014, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia ja też popijam ta wodę z przepisu Agi, tylko że potem muszę mieszkać w łazience;-)
    Gratuluję że Kajtek już się odwrócił :-)

Bozia3, iwcia77, nick nieaktualny, Lucky lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2014, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    polarmisiu w jakiej postaci mam pić żurawinę? kupic suszoną i zalewać ją wodą - czy jak?
    Moja córka pije zurascin . Jest bez konserwantow.

Lucky lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    o dzięki

Lucky lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2014, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa w myślach jadę z Wami <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2014, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Soki sa ok, suszona jest smaczna, ale zawiera potworne ilosci cukru. Ja bralam zurawine w tabletkach i od 1 infekcji w 9 tygodniu nie mialam juz nic, a podobno czesto zdazaja sie nawroty. W tabletkach zurawina jest najbardziej stezona, nie musisz wypijac litra soku dziennie.
    Ale jak Ty unikasz tabletek wszelakich, to pewnie sie tez nie skusisz. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2014, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ale to tylko w wersji junior chyba syrop jest. Dla doroslych jest zurascin w kapsulkach, a Bozia ma suplementowstret. ;)

‹‹ 3762 3763 3764 3765 3766 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ