35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A ja byłam u ginki. Wstawiłam nową fotkę, ale w sumie jest bardzo podobna do poprzedniej - otworzył oczka i się uśmiechał dziś do obiektywu
. Jest już głową w dół...
Z dzieckiem wszystko ok - waży tyle, ile powinien w 28 tyg. - 1212g. Wód ma też w sam raz, wszystko sprawdzone i na tym etapie działa jak należy.
Ze mną trochę gorzej - spadła morfologia - mam zażywać żelazo i jeść dużo mięsa i zielonych warzyw.. (z dedykacją dla Bursztyna..
Mam też słabe wyniki moczu - mam zażywać 3x2 furaginę, a jeśli nie pomoże - przechodzę na antybiotyk...mam pić 3 litry płynu dziennie - w połączeniu z dużą ilością mięsa - to chyba odjadę...
Podczas badania manualnego wszystko ok - tylko robią mi się na paczkinsie żylaki - wszystko zasinione - mam się oszczędzać w noszeniu i pracach domowych - jak miło....Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 16:26
Sabina, ania.g, iwcia77, Bliska 77, gosia7122, caffe, Reni, EwaT, Żanet, Bursztyn, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:A ja byłam u ginki. Wstawiłam nową fotkę, ale w sumie jest bardzo podobna do poprzedniej - otworzył oczka i się uśmiechał dziś do obiektywu
. Jest już głową w dół...
Z dzieckiem wszystko ok - waży tyle, ile powinien w 28 tyg. - 1212g. Wód ma też w sam raz, wszystko sprawdzone i na tym etapie działa jak należy.
Ze mną trochę gorzej - spadła morfologia - mam zażywać żelazo i jeść dużo mięsa i zielonych warzyw.. (z dedykacją dla Bursztyna..
Mam też słabe wyniki moczu - mam zażywać 3x2 furaginę, a jeśli nie pomoże - przechodzę na antybiotyk...mam pić 3 litry płynu dziennie - w połączeniu z dużą ilością mięsa - to chyba odjadę...
Podczas badania manualnego wszystko ok - tylko robią mi się na paczkinsie żylaki - wszystko zasinione - mam się oszczędzać w noszeniu i pracach domowych - jak miło....
Zazdroszcze, ze taki maly!
Pij wode z cytryna, lepiej smakuje i wit.C pomoze na pecherz.
A Ty nie bralas witamin wcale, bo ginka nie kazala?Lucky, peppapig, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Mlody slodziak.
Zazdroszcze, ze taki maly!
Pij wode z cytryna, lepiej smakuje i wit.C pomoze na pecherz.
A Ty nie bralas witamin wcale, bo ginka nie kazala?
Może będę piła wodę z cytryną i tą natką pietruszki Agi...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 16:36
iwcia77, Lucky, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:tak - brałam tylko magnez - na skurcze, ale nie zażywałam wszystkich tych specyfików skondensowanych....Ona dalej tak uważa - i przepisuje konkretny lek na konkretną dolegliwość - teraz mam furaginę, żelazo i magnez....natomiast mam z dala się trzymać od wszystkich zbiorczych zwitaminizowanych specyfików....
Ja biore witaminy i wyniki sa idealne. Ale mlody moze dlatego taki tez wielki, bo suplementowany od najmlodszego.
A tranik w koncu kupilas i pijesz?Lucky lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:tak - brałam tylko magnez - na skurcze, ale nie zażywałam wszystkich tych specyfików skondensowanych....Ona dalej tak uważa - i przepisuje konkretny lek na konkretną dolegliwość - teraz mam furaginę, żelazo i magnez....natomiast mam z dala się trzymać od wszystkich zbiorczych zwitaminizowanych specyfików....
Może będę piła wodę z cytryną i tą natką pietruszki Agi...
Ja od dwoch dni pije ta wode z pietruszka co polecala Bilska. Nie smakuje wysminicie ale dodaje melise. Wszystko z mojego mikroskopijnego ogrodka.
Bozia pij duzo zurawiny na pecherz a na zelazo - uzupelnienie wraz z pietruszka pokrzywe!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 16:41
Bozia3, Lucky, caffe lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Rozumiem.
Ja biore witaminy i wyniki sa idealne. Ale mlody moze dlatego taki tez wielki, bo suplementowany od najmlodszego.
A tranik w koncu kupilas i pijesz?
mój jeszcze może urosnąć przecież - pierwszego rodziłam z wagą 4400 gr, więc spodziewam się różnych rzeczy jeszcze...
pytała mnie też o wyleczone zęby i jak u mnie z oczami - może szukała powodu do cesarki?Lucky lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:polarmisiu w jakiej postaci mam pić żurawinę? kupic suszoną i zalewać ją wodą - czy jak?
Ale jak Ty unikasz tabletek wszelakich, to pewnie sie tez nie skusisz. -
nick nieaktualny