35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mandragora wrote:Bliska bo mi umknęło a ten specyfik z pietrucha to na co ?
Sabina, peppapig, mandragora lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBliska 77 wrote:na zatrzymywanie wody, podczas stymulacji hormonalnej strasznie puchłam i babka w pracy i powiedziała, ze z powodzeniem stosuje takie specyfiki i powiem Ci, że pomagają bardzo, natka jest moczopędna
Ja od sierpnia utyłam 6kg, z czego na samej luteinie w ciągu 2 tygodni prawie 3 kg. A po tym specyfiku fajnie się czujęTylko musze mieć blisko do łazienki
Bliska 77, moremi, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
peppapig wrote:A ile razy chodzisz w cyklu? Raz dwa? Bo kusi mnie żeby podglądnąć tylko w którym dniu,już po owulce?
peppapig lubi tę wiadomość
-
Tomek ma sie lepiej, lekarz powiedział że ogolnie jest poprawa oddycha już wiekszosc czasu sam a serduszko sie goi..jezeli nic sie nie zmieni i stan bedzie sie poprawial to go w piatek wypisza na oddział patologii noworodka
trzymał mnie cały czas za palec jak do niego mówiłam i nie chciał puścić, bardzo ciężko było go tam zostawić ..
dziewczyny nie kłóccie sie, nikt mnie tutaj nie obraża to wszystko jest nieistotne, liczy sie tylko wiara nadzieja i miłość a każde życie jest ogromną wartością
córeczka mojego sąsiada tego który zmarł niedawno jak słyszy karetke to woła -tata jedzie! z nadzieją w oczach....to dopiero jest tragediaMega, Viv78, Bliska 77, ania.g, inessa, malgos741, samira, kkisia, polarmiś, moremi, sjoanka, Sabina, mandragora, iwcia77, Żanet, Pusurek, Alis, Bursztyn, Dorka1979, Bozia3, peppapig, Iwone, caffe, gosia7122, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Podpisuję się
Ja od sierpnia utyłam 6kg, z czego na samej luteinie w ciągu 2 tygodni prawie 3 kg. A po tym specyfiku fajnie się czujęTylko musze mieć blisko do łazienki
Sabina lubi tę wiadomość
-
Ewa bardzo sie cieszę ze z maluchem lepiej.
A my sie przeciez nie kłócimy tylko żywo dyskutujemy
A tak w ogóle to cię podziwiam, za ta siłęBliska 77, EwaT, kkisia, samira, Sabina, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:Tomek ma sie lepiej, lekarz powiedział że ogolnie jest poprawa oddycha już wiekszosc czasu sam a serduszko sie goi..jezeli nic sie nie zmieni i stan bedzie sie poprawial to go w piatek wypisza na oddział patologii noworodka
trzymał mnie cały czas za palec jak do niego mówiłam i nie chciał puścić, bardzo ciężko było go tam zostawić ..
dziewczyny nie kłóccie sie, nikt mnie tutaj nie obraża to wszystko jest nieistotne, liczy sie tylko wiara nadzieja i miłość a każde życie jest ogromną wartością
córeczka mojego sąsiada tego który zmarł niedawno jak słyszy karetke to woła -tata jedzie! z nadzieją w oczach....to dopiero jest tragediaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 20:48
Mega, EwaT, ania.g, kkisia, inessa, samira, Sabina, Żanet, Bursztyn, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny