35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczyny.
Ja już od 7ej nie mogę spać
Nie wiem co mam ze sobą zrobić.
Alis, Ewa wspieram.
Bursztynku ja też Tobie życzę Wszystkiego co najpiękniejsze w życiu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 08:10
Bliska 77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Żanet wrote:Małgoś, ogarnęliście już pogorzelisko, jak działka?
Żanet jeszcze nie, dużo pracy zostało, jeszcze musimy dopalić węgiel drzewny co został, no i część podłogi tej mocno spalonej bo część jest dobra, no i blacho dachówkę i złom metalowy musimy wyweść na złom ale to dopiero w piątek.Żanet, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
polarmiś wrote:Witam Was dziewczynki.
Bursztyn spoźnione ale szczere.....duzo dzieci i kochajacego męża na co dzieńBursztyn lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Bursztyn wrote:czy aby na pewno? a nie miala byc to goraca ale nie wrzaca woda?
Sabina, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
co do wywaru to natkę często zżeram a cytrynę to rożnie
przepraszam, że wczoraj nie odpisałam ale mecz oglądałam, a tableta w poniedziałek rozwaliłam, wypadł mi z ręki i roztrzaskał sie w pizdu, teraz abonament po nim pozostał...Sabina, Mega, Bozia3, samira, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBliska 77 wrote:co do wywaru to natkę często zżeram a cytrynę to rożnie
przepraszam, że wczoraj nie odpisałam ale mecz oglądałam, a tableta w poniedziałek rozwaliłam, wypadł mi z ręki i roztrzaskał sie w pizdu, teraz abonament po nim pozostał...Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
Dzisiaj sobie potańczymy, bo Bursztyna urodziny obchodzimy
dużo szczęścia i radości niech się ciąża już zagości
ewrybady pomarańczy niech Ci mąż seksdens zatańczy
A więc zdrowia… bo w metryce znów przybyło -
Bliska 77, slash, polarmiś, Sabina, Mega, mama78, inessa, Bozia3, samira, ania.g, sjoanka, Żanet, Bursztyn, Dorka1979, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość