35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
slash to chyba wczesna ciąża więc może nie będzie trzeba czekać aż pół roku
poczekaj na wizytę u gina..poza tym sama chyba będziesz czuła czy możesz..
najważniejsze, że hydraulikę masz w porzo..wszystko działa
mam nadzieję, że będziesz dalej walczyćSabina, Bliska 77, samira, Bursztyn, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn, z okazji urodzin życzę blizniakow za 9 miesięcy. Slash, przykro mi, mam nadzieje, ze szybko wrocicie do staran.
Mi dzis powiedzieli, ze robia operacje, potem, ze nie robią, a teraz czekam naczczo az podejma decyzje.Sabina, Bliska 77, caffe, samira, Żanet, Bursztyn, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusur właśnie dojrzałam ... jaka Ty zabiedzona
.. podaj adres to podeślemy Ci chociaż chleba z masełem albo jakąś inną pasztetową
ja żebra u siebie to widzę ale na rtgWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 09:30
Bliska 77, Pusurek, Mega, Sabina, inessa, Żanet, Bursztyn, Dorka1979, Mango, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Pusur właśnie dojrzałam ... jaka Ty zabiedzona
.. podaj adres to podeślemy Ci chociaż chleba z masełem albo jakąś inną pasztetową
ja żebra u siebie to widzę ale na rtgA z szyneczka nic?
Pasozyt tak ze mnie wszystko chyba wyciaga( tak elegancko okresla dziecie w brzuchu moja dentystka
). On ma jakis chytry plan chyba, mam wrazenie, ze chce urosnac taki wielki, zeby za cholere nie wyjsc na zewnatrz.
Mega, Sabina, Reni, samira, Żanet, Bursztyn, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja wam pokaze, jakie zakupy poczynilam ostatnio. Se nabylam w promocji 2 staniki do karmienia, nie dosc, ze sa mega milusie, to jeszcze sa ladne!
http://www.e-bielizna.pl/18574mamabelromancemini.html
http://www.e-bielizna.pl/21129mamabelcottonn.html
Cena byla promocyjna, inna niz tu na stronie.
Ale teraz sie boje, ze jak chlop zobaczy takie ladne, to jeszcze bedzie mnie przy karmieniu napastowal.Ale, co tam... Niech bede sexi matka karmiaca, chociaz nie wiem, czy to w ogole mozliwe.
Bliska 77, Reni, ania.g, Żanet, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iwone wrote:Alis obyś nie musiała przechodzić tego co wczoraj.
Tak się zastanawiam czy oni zwlekają tak na wszelki wypadek ?!
Jest jakieś ryzyko że mogłabyś przez ten zabieg urodzić wcześniej?caffe, Sabina, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
slash wrote:Nie mam pojecia ile przerwy - gdzies czytałam ze 3 miesiace, a potem gdzieś ze pół roku.
Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:a urodzenie w 9 miesiacu (jakies 2-3 tygonie przed terminem) to jeszcze jest problem? bo ja pamietam jakies mgliste info, ze jak wczesniak to lepiej z 7 niz z 8, bo costam sie inaczej rozwija, ale w 9 miesiacu to juz chyba dziecko "gotowe", tylko jeszcze dorasta tylko, nie?
Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny