35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Nati74 wrote:Slash - pamiętam.
Starać się możesz jak tylko poczujesz się dobrze. Nawet po łyżeczkowaniu teraz zalecają starania jak najszybciej - już po pierwszym krwawieniu. I wtedy szanse na prawidłowa ciaże są największe.
Dziewczyny, pamiętam o Was. Często wspominam i wszystkim życzę pomyślnych starań - a przede wszystkim dobrego zakończenia. Ale nie zaglądam ostatnio. Prowadzę tylko wykres - ale już pod kątem zdrowia.
Moje starania definitywnie zakończone. Mój czas na macierzyństwo minął i tyle. Nie mam sił na więcej.wszystkiego dobrego
Nati74 lubi tę wiadomość
-
caffe wrote:Musisz uważać, bo tak naprawdę to teraz dopiero zacznie kg przybywać. Ale jeśli jesz, że tak powiem normalnie, a będziesz tyła to niewiele się da zrobić. Ja tak miałam. Wcale więcej nie jadłam, a wszystko zostawało. Grunt żeby potem jakoś to zrzucić, z tym że jeśli będziesz karmiła piersią to o odchudzaniu nie ma mowy i kółko się zamyka.
Sabina, caffe, samira, Pusurek, Żanet, Bursztyn, Mega, Bozia3, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:dieta MŻ żadnych tez słodyczy ,nic smażonego,bez białej mąki,cukru,soli
spacery,może joga ,kijki ,basen (uwielbiałam kiedyś pływać)
a starania na prawdę odpuszczam ,muszę zrobić USG brzucha i jak będą kamienie w woreczku to planowana laparo i usunięcie woreczka ,boli mnie coraz częściej i mocno,a powiedział gastro ze lepiej to przed ciążą załatwić a potem wiadomo i tak dietkasamira, Reni, Mega lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:Caffe, z tym tyciem masz w 100% rację, do około 35-36 tygodnia przytyłam około 7kg przez ostatnie półtora prawie 2kg i tak mam już 9 na plusie, obecnie ważę ok 87-88kg i teraz walczę zeby nie przekroczyć 90tki hahahha jak to brzmi...... tragedia
Sabina, Bliska 77, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:to do mnie czy do Samiry?
prawde mówiąc już mi zleciało samo wystarczyło mniej żreć i odstawić słodycze za którymi w sumie nie przepadam
i są efekty http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ccb4f5b05394.jpg muszę kupić nowe dzinysamira, Bliska 77, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
fakt coś w tym jest za ziemniakami nie przepadam
ale ostatnio prawie w ogóle mięsa nie jem.. jak już raczej drób..
zauważyłam, że po grilowanych źle się czuję
jem więcej warzyw i owoców
caffe wrote:Mnie się wydaje, ze ważna jest też kwestia łączenia produktów, np. ziemniarów z mięsem. Lepiej mięso i surówki.samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:fakt coś w tym jest za ziemniakami nie przepadam
ale ostatnio prawie w ogóle mięsa nie jem.. jak już raczej drób..
zauważyłam, że po grilowanych źle się czuję
jem więcej warzyw i owoców
Tylko nie wywalaj tych za dużych spodni, bo jeszcze się moga przydać na początki ciążyBozia3 lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:Samira to kuruj się kuruj.. bo juz dawno narzekasz na wszystko a tak ..może to dobry moment na myślenie o sobie
zdrówka!
Reni, Bliska 77, Bursztyn, Bozia3, iwcia77, mysza1975, Mango lubią tę wiadomość
-
a nie pomyślałam
faktycznie
no i mam dużo więcej ruchu .. teraz po przeprowadzce mi się więcej chce
rower kupiony eh żyć nie umieraćcaffe wrote:
Tylko nie wywalaj tych za dużych spodni, bo jeszcze się moga przydać na początki ciążycaffe, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Samira..
Mango..
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/81dd705ef032.jpg
caffe wrote:Trza jej w końcu spuścić wpierdol, tak ja Mango, bo zwlekają ze wszystkimsamira, Bliska 77, Bursztyn, Mega, Bozia3, Dorka1979, iwcia77, mysza1975, Mango lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a nie pomyślałam
faktycznie
no i mam dużo więcej ruchu .. teraz po przeprowadzce mi się więcej chce
rower kupiony eh żyć nie umierać
A tak w ogóle to strasznie mnie bolą kolana. Jak przykucnę, to mam problemy zeby się podnieść. Nie wiem co się dzieje, ale chyba stawy w nadgarstkach też mam jakieś słabe...Reni, Bliska 77, Sabina, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Caffe ja tak miałam jak przytyłam ..caffe wrote:A tak w ogóle to strasznie mnie bolą kolana. Jak przykucnę, to mam problemy zeby się podnieść. Nie wiem co się dzieje, ale chyba stawy w nadgarstkach też mam jakieś słabe...
caffe, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Pusur staniki bardzo ładne - niestety pamiętam swoje sprzed 12 lat - prać trzeba było codziennie - bo pomemłane tym mlekiem i tym wszystkim po całości. Ja mam na ten czas gładkie dwa - biały i czarny i nawet nie próbuję w nich ładnie wyglądać..
Mam tez taki sztywniejszy, cielisty, ale to trzymam na nawal pokarmu i karmienie dyskretne, bo wyglada jak namiot dla wojska...Żanet, Mega, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Pusurku i Samirka - uzupełnijcie proszę listy staraczek, jeśli mamy je prowadzić..
Pusur - trzeba wykasować Ewkę z listy oczekujących na poród...Bozia3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:gdybyś naprawdę chciała schudnąć - to Dukan plus Chodakowska i po pół roku jesteś laska nie z tej ziemi....
Stwierdzilam, ze tez bede cwiczyc, tak lajtowo, moze trafie na okladke Pani albo innego Shapa?
Bozia3, Dorka1979, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Samira to kuruj się kuruj.. bo juz dawno narzekasz na wszystko a tak ..może to dobry moment na myślenie o sobie
zdrówka!
tak zrobię,bo mnie też stawy bolą i kręgosłup i to wynik tycia po części
nawet ostatnio przeczytałam ze przy nadwadze ja mam za dużo o 16kg może zanikać śluz płodny jest wtedy mniej estrogenów i podobno jak się schudnie to do normy wracacaffe, Sabina lubią tę wiadomość