35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mam mleko, odciągam regularnie kilka razy dziennie, mam nadzieje go karmic kiedy go przeniosą na inny oddział
mąż mi pomaga odciągać inaczej kiepsko idzie, samo podciśnienie laktatora nie wystarcza musze jeszcze tą piers jakby masować w trakcie, wtedy rozsadnie leciBozia3, polarmiś, Sabina, Mega, samira, Bliska 77, iwcia77, Dorka1979, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:mam mleko, odciągam regularnie kilka razy dziennie, mam nadzieje go karmic kiedy go przeniosą na inny oddział
mąż mi pomaga odciągać inaczej kiepsko idzie, samo podciśnienie laktatora nie wystarcza musze jeszcze tą piers jakby masować w trakcie, wtedy rozsadnie leciSabina, Mega, samira, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Ewa dali Ci wczoraj Tomka na ręce?
nie można na intensywnej brać dzieci na ręce tylko delikatnie dotykać, on jest podłaczony do aparatury która mu mierzy m in poziom dotlenienia, no i ma sonde do żołądkaSabina, Mega, samira, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
im więcej czytam tym bardziej oczy mi wylatają....
masowanie piersi..
mrożenie pokarmu.. woreczki specjalne w aptekach..
ale jaja!
Bursztyn zdanżasz? bo ja się zgubła do reszty w tych ciążowych ciekawostkach..Sabina, Bliska 77, caffe, Bursztyn, iwcia77, Dorka1979, mysza1975, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Szkoda
pewnie nie możesz się doczekać żeby go przytulić.
A mleko zamrazaj, Misiek ma rację. W aptekach są specjalne woreczki na pokarm do zamrazania. Ja też mrozilam
ok, dobrze wiedziec bo sie własnie zastanawiałam w czym to zamrozićSabina, polarmiś, samira, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZa worki zaplacilam ok 20 zł za 10 sztuk. Mleko można spokojnie przechowywać do 6 msc. Najlepiej jest podpisywać data żeby zuzywac hronologicznie.
Masowanie piersi jest niestety konieczne . A mąż to chyba lubi ta robotę, nie?polarmiś, Mega, samira, caffe, iwcia77, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:im więcej czytam tym bardziej oczy mi wylatają....
masowanie piersi..
mrożenie pokarmu.. woreczki specjalne w aptekach..
ale jaja!
Bursztyn zdanżasz? bo ja się zgubła do reszty w tych ciążowych ciekawostkach..moremi, Bursztyn, mysza1975, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Za worki zaplacilam ok 20 zł za 10 sztuk. Mleko można spokojnie przechowywać do 6 msc. Najlepiej jest podpisywać data żeby zuzywac hronologicznie.
Masowanie piersi jest niestety konieczne . A mąż to chyba lubi ta robotę, nie?
hmm nie narzeka ale chyba bardziej ja lubiepolarmiś, samira, moremi, Mega, Bursztyn, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość