35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ej no co?!
myślałam, że dziecko sobie ssie.. tak jak się doi krowęno co?! nigdy nie karmiłam piersią
w sensie że sobie ssie..coś tam mlaska z sutami i tyleBozia3 wrote:a Ty myślałaś, że mleko tryska z cycków na samą myśl o dziecku??? Reni - ile Ty masz latWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 13:30
samira, moremi, Mega, Bozia3, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
dziewczyny po cc poradzcie- jak szybko mozna zacząc cos robic z brzuchem po cc? chodzi mi o noszenie pasa czy ćwiczenia
mimo tych wszystkich problemów chciałabym móc patrzec na siebie w lustrze
rozstepów nie mam ale jest galaretowana opona nad blizną, blizna jeszcze boli i jest lekko opuchnietaBliska 77, samira, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
EwaT wrote:dziewczyny po cc poradzcie- jak szybko mozna zacząc cos robic z brzuchem po cc? chodzi mi o noszenie pasa czy ćwiczenia
rozstepów nie mam ale jest galaretowana opona nad blizną, blizna jeszcze boli i jest lekko opuchnietaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 13:57
Sabina, EwaT lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:kurcze musze kupic ten pas jednak, w aptece mi powiedzieli ze mam czekac 6tyg a ja sie obawiam ze wtedy to juz bedzie za pozno
polarku- podobno szwów nie musze ściągacSabina, EwaT lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Mi jakis czas temu tez sie rozlecial tzn szybka - wymienilam za 200 pln.
Sabina, polarmiś, Bliska 77, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Pusur właśnie dojrzałam ... jaka Ty zabiedzona
.. podaj adres to podeślemy Ci chociaż chleba z masełem albo jakąś inną pasztetową
ja żebra u siebie to widzę ale na rtg
A ja chciałam się dowiedzieć od niej jak to zrobić i mi nie powiedziała ;p samolub jeden , sama jedyna chce tak ładnie wyglądać a ja mam tłuszczem opływać wszędzieMega lubi tę wiadomość
-
jak chcesz opływać tłuszczem to polej się olejem lub wysmaruj jakmiś szmalcem
Dorka1979 wrote:A ja chciałam się dowiedzieć od niej jak to zrobić i mi nie powiedziała ;p samolub jeden , sama jedyna chce tak ładnie wyglądać a ja mam tłuszczem opływać wszędziesamira, Dorka1979, Bliska 77, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie. Jak zwykle podglądam i podsłuchując. Przede wszystkim Ewa gratuluje narodzin synusia, żeby się zdrowo chował... A pisze ponieważ ja jestem po cc i tak, pas zaczęłam nosić praktycznie od razu, lepiej się z nim funkcjonuje, nie boli tak bardzo, ale na max 4-6 godz. dziennie, Ćwiczyć zaczęłam już po pierwszej kontroli czyli po 8 tyg. nie forsując się ale już coś tam trenowałam. Aha i od razu używałam żelu na blizny, najlepszy jest CENTELLA. To tez polecam moim pacjentom... Drogi ale naprawdę działa...EwaT wrote:dziewczyny po cc poradzcie- jak szybko mozna zacząc cos robic z brzuchem po cc? chodzi mi o noszenie pasa czy ćwiczenia
rozstepów nie mam ale jest galaretowana opona nad blizną, blizna jeszcze boli i jest lekko opuchnietaEwaT, polarmiś, Bliska 77, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MartaDidinio wrote:Witajcie. Jak zwykle podglądam i podsłuchując. Przede wszystkim Ewa gratuluje narodzin synusia, żeby się zdrowo chował... A pisze ponieważ ja jestem po cc i tak, pas zaczęłam nosić praktycznie od razu, lepiej się z nim funkcjonuje, nie boli tak bardzo, ale na max 4-6 godz. dziennie, Ćwiczyć zaczęłam już po pierwszej kontroli czyli po 8 tyg. nie forsując się ale już coś tam trenowałam. Aha i od razu używałam żelu na blizny, najlepszy jest CENTELLA. To tez polecam moim pacjentom... Drogi ale naprawdę działa...
chyba mialas na mysli żel z centellą? -
nick nieaktualnyEwaT wrote:kurcze musze kupic ten pas jednak, w aptece mi powiedzieli ze mam czekac 6tyg a ja sie obawiam ze wtedy to juz bedzie za pozno
polarku- podobno szwów nie musze ściągac -
nick nieaktualnyDorka1979 wrote:a ja przy kupnie wzięłam ubezpieczenie , bo miał być dla syna i żeby nie rozwalił . Oczywiście rozwaliłam ja , bo mi wypadł , po dwóch tygodniach serwis oddał mi nowiutki
Bliska 77, Dorka1979 lubią tę wiadomość