X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej no co?!
    myślałam, że dziecko sobie ssie.. tak jak się doi krowę ;-) no co?! nigdy nie karmiłam piersią
    w sensie że sobie ssie..coś tam mlaska z sutami i tyle
    Bozia3 wrote:
    a Ty myślałaś, że mleko tryska z cycków na samą myśl o dziecku??? Reni - ile Ty masz lat :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 13:30

samira, moremi, Mega, Bozia3, Dorka1979 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    pytanie za stówe

jaką datę ważności ma takie mleko do spożycia?

przy minus 18 podobno 3 miechy, taka info dostałam w szpitalu

samira, Bliska 77, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś

dziewczyny po cc poradzcie- jak szybko mozna zacząc cos robic z brzuchem po cc? chodzi mi o noszenie pasa czy ćwiczenia
    mimo tych wszystkich problemów chciałabym móc patrzec na siebie w lustrze
    rozstepów nie mam ale jest galaretowana opona nad blizną, blizna jeszcze boli i jest lekko opuchnieta

Bliska 77, samira, Bozia3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blizna mi sie szybko zagoila, ale zle zrobilam ze nie nosilam pasa. Zapytaj po sciagniecie szwow.

Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa a takiego pasa na rzepy nie nisisz? Jak byłam w szpitalu i że mną leżała dziewczyna po cc, to pas znosiła od razu. I chwaliła sobie że dobrze jej w nim

Bliska 77, Mega lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś

kurcze musze kupic ten pas jednak, w aptece mi powiedzieli ze mam czekac 6tyg a ja sie obawiam ze wtedy to juz bedzie za pozno
    polarku- podobno szwów nie musze ściągac

Bliska 77, samira lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    dziewczyny po cc poradzcie- jak szybko mozna zacząc cos robic z brzuchem po cc? chodzi mi o noszenie pasa czy ćwiczenia
    rozstepów nie mam ale jest galaretowana opona nad blizną, blizna jeszcze boli i jest lekko opuchnieta
    ćwiczenia ale tylko skośnych mięśni około 6 tygodni po (w zależności od gojenia rany) no i pas poporodowy, ja po naturalnym nosiłam, tym bardziej jak teraz okaże się że będzie cc, to tym bardziej

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 13:57

Sabina, EwaT lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, zapomniałam, piękny brzuszek

Bozia3 lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ktg potwierdziło skurcze przepowiadające i tyle, w piątek mam znowu od rana, to tyle

Sabina, EwaT, Mega, caffe, polarmiś, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    kurcze musze kupic ten pas jednak, w aptece mi powiedzieli ze mam czekac 6tyg a ja sie obawiam ze wtedy to juz bedzie za pozno
    pas zakładaj od razu a z ćwiczeniami czekaj, szwy teraz są pewnie wchłanialne tak jak na dole

Sabina, EwaT lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• ania.g Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    pas zakładaj od razu a z ćwiczeniami czekaj, szwy teraz są pewnie wchłanialne tak jak na dole
    Dokładnie tak.

Matka fantastycznej 4 :)
  • Mega Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to Aga szykuj sie ;)

Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2014, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Mi jakis czas temu tez sie rozlecial tzn szybka - wymienilam za 200 pln.
    a ja przy kupnie wzięłam ubezpieczenie , bo miał być dla syna i żeby nie rozwalił . Oczywiście rozwaliłam ja , bo mi wypadł , po dwóch tygodniach serwis oddał mi nowiutki

Sabina, polarmiś, Bliska 77, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Pusur właśnie dojrzałam ... jaka Ty zabiedzona ;-).. podaj adres to podeślemy Ci chociaż chleba z masełem albo jakąś inną pasztetową
    ja żebra u siebie to widzę ale na rtg ;-)

A ja chciałam się dowiedzieć od niej jak to zrobić i mi nie powiedziała ;p samolub jeden , sama jedyna chce tak ładnie wyglądać a ja mam tłuszczem opływać wszędzie

Mega lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak chcesz opływać tłuszczem to polej się olejem lub wysmaruj jakmiś szmalcem ;-)
    Dorka1979 wrote:
    A ja chciałam się dowiedzieć od niej jak to zrobić i mi nie powiedziała ;p samolub jeden , sama jedyna chce tak ładnie wyglądać a ja mam tłuszczem opływać wszędzie

samira, Dorka1979, Bliska 77, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie. Jak zwykle podglądam i podsłuchując. Przede wszystkim Ewa gratuluje narodzin synusia, żeby się zdrowo chował... A pisze ponieważ ja jestem po cc i tak, pas zaczęłam nosić praktycznie od razu, lepiej się z nim funkcjonuje, nie boli tak bardzo, ale na max 4-6 godz. dziennie, Ćwiczyć zaczęłam już po pierwszej kontroli czyli po 8 tyg. nie forsując się ale już coś tam trenowałam. Aha i od razu używałam żelu na blizny, najlepszy jest CENTELLA. To tez polecam moim pacjentom... Drogi ale naprawdę działa...
    EwaT wrote:

EwaT, polarmiś, Bliska 77, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2014, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    jak chcesz opływać tłuszczem to polej się olejem lub wysmaruj jakmiś szmalcem ;-)
    no właśnie nie chcę tylko Pusur nie chce podać przepisu na takie piękne żeberka

Pusurek lubi tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    Witajcie. Jak zwykle podglądam i podsłuchując. Przede wszystkim Ewa gratuluje narodzin synusia, żeby się zdrowo chował... A pisze ponieważ ja jestem po cc i tak, pas zaczęłam nosić praktycznie od razu, lepiej się z nim funkcjonuje, nie boli tak bardzo, ale na max 4-6 godz. dziennie, Ćwiczyć zaczęłam już po pierwszej kontroli czyli po 8 tyg. nie forsując się ale już coś tam trenowałam. Aha i od razu używałam żelu na blizny, najlepszy jest CENTELLA. To tez polecam moim pacjentom... Drogi ale naprawdę działa...

chyba mialas na mysli żel z centellą?

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    Czyli masz rozpuszczalne, ja mialam cc 9 lat temu wiec pewne zmiany zaszly. Brzuch Ci sie wchlonie tym bardziej ze jestes wysportowana. Ja mam tluszczyk ale po ciazy szybko nie bylo sladu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    a ja przy kupnie wzięłam ubezpieczenie , bo miał być dla syna i żeby nie rozwalił . Oczywiście rozwaliłam ja , bo mi wypadł , po dwóch tygodniach serwis oddał mi nowiutki
    Nie wykupilam ubezpieczenia na tableta tylko na telefon. Buuuu

Bliska 77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

‹‹ 3776 3777 3778 3779 3780 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ