35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc dziewczyny!
Slash - przytulam!
A co rozpoczecia staran po - u mnie przy naturalnym oczyszczeniu kazali sie wstrzymac na 3 miesiace. Co lekarz to inaczej radzi.
Bursztyn - wszystkiego njlepszego!
A co do listy - to chyba mnie wywalilyscie.Bursztyn lubi tę wiadomość
-
caffe wrote:Może nie przekroczysz, ale rozumiem Twoje obawy, bo ja nad wagą też nie panowałam. Dodatkowo to ogromne obciążenie dla organizmu. Szkoda, ze wcześniej nie pisałaś o tej wodzie z pietruszką, albo ja nie widziałam, bo u mnie ewidentnie woda się zatrzymywała, całe tylko szczęście, ze nie puchłam.
mi teraz ewidentnie woda zaczęła sie zatrzymywać no i oczywiście ciśnienie mierzę dwa razy dziennie, bo nie tak dawno od koleżanki nasłuchałam sie o zatruciu ciażowym, matko jeszcze tylko kilkanaście dni, może trochę dłużej - bo to nigdy nic nie wiadomo, mam nadzieję, że nie ześwirujęcaffe, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:
a tobie życzę aby pępowina się z córci odwinęła i obyś mogła urodzić naturalnie :*tu jeszcze jest kwestia zaczynającego rozchodzić się spojenia łonowego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 11:46
samira lubi tę wiadomość
-
caffe wrote:Ja m obiecałam, że też będę jeździła na rowerze żeby wrócić do fory/figury.. ale rower jeszcze w garażu się kurzy... No przecież brzydka pogoda jest na wojaże, nie?
A tak w ogóle to strasznie mnie bolą kolana. Jak przykucnę, to mam problemy zeby się podnieść. Nie wiem co się dzieje, ale chyba stawy w nadgarstkach też mam jakieś słabe...caffe lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:to do mnie czy do Samiry?
prawde mówiąc już mi zleciało samo wystarczyło mniej żreć i odstawić słodycze za którymi w sumie nie przepadam
i są efekty http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ccb4f5b05394.jpg muszę kupić nowe dzinyReni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja tez zaktualizuje ,cierpliwości ,do jutra będzie git i mówię żeby nie było ,wykreślę koleżanki które nie będą się udzielały na wątku jakiś czas i nie dadzą znaku życia ,bo chyba można powiedzieć znikam na jakiś czas ale chce być dalej na liście to nie boli !!
Bursztyn lubi tę wiadomość
-
caffe wrote:No mnie ciąża pod tym względem dała w kość i osłabiła wszystkie stawy bo ciężko mi było samą siebie udźwignąć. Mam nadzieję, że mi to przejdzie...
Bursztyn, caffe, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBliska 77 wrote:dzięki
tu jeszcze jest kwestia zaczynającego rozchodzić się spojenia łonowego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 11:52
Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBliska a mażesz wrzucić na przepisy jak robić ta wodę życia co pijasz codziennie ,tak napisać wiesz dla mnie bo jeszcze nie wyłapałam całego składu .plis :*
wiesz tak dokładnie krok po krokuWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 11:56
Bliska 77, iwcia77, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgnieszke Ch . Podziwiam. Jest rock and roll'owa matka trojki dzieciakow. Jest w nich niesamowicie zakochana. Pierwsze dxiecko - synek ma autyzm i najmlodsza tez ma jakies zaburzenia. Srednia cora cala mamusia.
EwaT, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:Bliska a mażesz wrzucić na przepisy jak robić ta wodę życia co pijasz codziennie ,tak napisać wiesz dla mnie bo jeszcze nie wyłapałam całego składu .plis :*
wiesz tak dokładnie krok po krokuWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 11:58
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Agnieszke Ch . Podziwiam. Jest rock and roll'owa matka trojki dzieciakow. Jest w nich niesamowicie zakochana. Pierwsze dxiecko - synek ma autyzm i najmlodsza tez ma jakies zaburzenia. Srednia cora cala mamusia.
-
Dzien dobry
Dziekuje Wam wszystkim bardzo za zyczenia urodzinowe, wcale nie spoznione bo to wlasnie dzis ten "wielki" dzienMaz nie poszedl nawet do pracy, ja tez nie, zrobil sniadanie a za chwile idziemy kupic mi jakis prezent
Reni, seksdans wymiata
Bozia, bardzo ladne foto brzuszkowe
Alis, mam nadzieje ze nie bedziesz musiala glodna siedziec caly dzien
Ewa, dobrych widomosci dzisiaj
Samira, powodzenia na diecie
Mega, samira, Reni, Bozia3, Viv78, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia zdjęcie super
Samirko rownież trzymam kciuki za dietę i jej efekty i oczywiwiscie poprawę zdrowia
Alis
Bursztyn udanego świętowania, korzystaj ze wszystkiego ile sie da
Powodzenia wszystkim i udanego dnia, ja powoli sie szykuje na wizytę u ginasamira, Bozia3, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Bozia zdjęcie super
Samirko rownież trzymam kciuki za dietę i jej efekty i oczywiwiscie poprawę zdrowia
Alis
Bursztyn udanego świętowania, korzystaj ze wszystkiego ile sie da
Powodzenia wszystkim i udanego dnia, ja powoli sie szykuje na wizytę u gina