35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMartaDidinio wrote:Witajcie. Jak zwykle podglądam i podsłuchując. Przede wszystkim Ewa gratuluje narodzin synusia, żeby się zdrowo chował... A pisze ponieważ ja jestem po cc i tak, pas zaczęłam nosić praktycznie od razu, lepiej się z nim funkcjonuje, nie boli tak bardzo, ale na max 4-6 godz. dziennie, Ćwiczyć zaczęłam już po pierwszej kontroli czyli po 8 tyg. nie forsując się ale już coś tam trenowałam. Aha i od razu używałam żelu na blizny, najlepszy jest CENTELLA. To tez polecam moim pacjentom... Drogi ale naprawdę działa...
-
MartaDidinio wrote:Witajcie. Jak zwykle podglądam i podsłuchując. Przede wszystkim Ewa gratuluje narodzin synusia, żeby się zdrowo chował... A pisze ponieważ ja jestem po cc i tak, pas zaczęłam nosić praktycznie od razu, lepiej się z nim funkcjonuje, nie boli tak bardzo, ale na max 4-6 godz. dziennie, Ćwiczyć zaczęłam już po pierwszej kontroli czyli po 8 tyg. nie forsując się ale już coś tam trenowałam. Aha i od razu używałam żelu na blizny, najlepszy jest CENTELLA. To tez polecam moim pacjentom... Drogi ale naprawdę działa...
-
Bliska 77 wrote:wiesz, z takimi skurczami przepowiadajacymi to można chodzić i chodzić, takze jeszcze nic nie wiadomo
Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:a ja przy kupnie wzięłam ubezpieczenie , bo miał być dla syna i żeby nie rozwalił . Oczywiście rozwaliłam ja , bo mi wypadł , po dwóch tygodniach serwis oddał mi nowiutki
-
Bozia3 wrote:Aga Ty czujesz te skurcze? Bo ja tyle o nich słyszałam, ale żadnego skurczu nie czuje..a może myle je z ruchami?
pytałam lekarki, powiedziała że to to no i jeszcze coraz częściej dochodzą ale bardzo rzadko bóle jak na okres, to podobne do okresowego czyli takie tępe to chyba związane z rozwieraniem szyjki? układaniem główki?? nie wiem, sama dzis w nocy nad tym myślałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 15:26
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kkisia wrote:Aga ja jak mialam w srode 2 cm to w piatek juz bylam na porodowce
uwazaj z Twoim Adhd zebys choc do piatku wytrzymala
)
już mnie wszyscy opieprzają to naprawdę staram się nic nie robić, dziś tylko obiadek ugotowałam, i na dole ogarnęłam, książkę czytam ale ile można....
przyznam że dodatkową trudność sprawia mi poruszanie się a to przez to rozchodzące się spojenie łonowe, póki co jest ono w niewielkim stopniu ale jest bolesne, nawet przy normalnych krokach, takze nie mam wyjścia, siłą rzeczy lenię się i obrastam w tłuszczcaffe, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Tak sie Boziu zastanawiam do czego przytula sie Kajetan?
wiem tylko, że trudno było zrobic fotkę - bo on miał przed sobą całą pępowinę - nie jest nią okręcony, ale ma ją przed twarzą - to może to to?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 15:42
Bliska 77, kkisia, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bliska 77 wrote:przepowiadajace to takie chwilowe twardnienie praktycznie całgo brzucha - tak mi się wydaje
pytałam lekarki, powiedziała że to to no i jeszcze coraz częściej dochodzą ale bardzo rzadko bóle jak na okres, to podobne do okresowego czyli takie tępe to chyba związane z rozwieraniem szyjki? układaniem główki?? nie wiem, sama dzis w nocy nad tym myślałam
Bliska 77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorka1979 wrote:no właśnie nie chcę tylko Pusur nie chce podać przepisu na takie piękne żeberka
Bliska 77, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ani mi nic nie twardnieje, ani nie mam bóli okresowych - może to przyjdzie jeszcze. Z moim młodym nie pamiętam takiego zjawiska, ale to mogłam juz zapomnieć
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Bo ja go nie znam!! Ruszac sie ( moze byc z pania gruba na YT ), duzo pic wody, cukru nie zrec, jesc 6 malych posilkow dziennie, ale najlepiej to miec takiego pasozyta jak ja!
Pusurek, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja po wizycie o gina. Nie umarl ze smiechu, wiec zakladam, ze sie elegancko wygolilam.
Za to Adamek jest coraz wiekszy, wazy 2200. Usg pokazalo, ze to 34 tydzien ciazy. Pepowina wokol szyi, ale przeplywy eleganckie. Lekarz mowi, ze nawet jak sie nie odkreci, to i do samego porodu powinno byc git. Ale zebym nie liczyla, ze urodze w terminie, bo to moze byc i 3 tygodnie wczesniej ( wykrakalam sobie tez porod przed Alis). Szyjka zaczyna mieknac, wiec z ruchu to spacerki w wolnym tempie, czyli Chodakowska w sobote odpada - dziecko jednak pocwiczy za mnie.
Zadzwonilam do chlopa z wiesciami to sie lekko scykal, bo w domu remont pelna para, a apogeum bedzie akurat na nasz przyjazd...
Jestem glodna, ale normalnie jesc sie boje, bo znowu chlopak urosnie nie wiadomo ile...ania.g, Bliska 77, caffe, Lucky, Mega, polarmiś, samira, Sabina, gosia7122, iwcia77, Żanet, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:przepowiadajace to takie chwilowe twardnienie praktycznie całgo brzucha - tak mi się wydaje
Bliska 77, caffe, Lucky, Mega, samira, Sabina lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4