X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    mam
    ale nie wiem czy nie podniesie się lament, że nie wypada
    Dawaj dawaj, tu dziewic raczej nie ma. :P

Mega lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    boooosz przecież od takiej ilości wody to ja się utopię.. nie wiem nie wiem.. tu macz
    Dasz radę ;-) w ciąży chce się pić :-) a weź zaczekaj aż będziesz karmić wtedy to się dopiero ciągnie :-P

iwcia77, caffe lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie ..daruję sobie
    jak któraś ciekawa to polecam art z GW Duży Format 55 minut życia. Bardzo wzruszający
    a w sieci blog http://oursweetboygraysonjames.blogspot.com/ ale może ciężaówki niech nie czytają też łapie za serce
    Pusurek wrote:
    Dawaj dawaj, tu dziewic raczej nie ma. :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 12:10

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ej no weź sie jaki balkonik za 15 lat! oczadziała! za 15 lat będziecie miały 55 no nie przesadzajmy!
    moja mama ma 60 i nie chodzi na balkoniku a nie uprawia sportów
    za 20 lat Twoje dziecko już raczej będzie myślało o wyprowadzce z domu a nie o zabawach z Tobą..
    Zalezy o jakim rodzaju ruchu mowimy, ja nie mowie o bezkolizyjnym pojsciu na zakupy to Biedronki. ;) :P
    A za 20 lat to ja sie bede z chlopem wspinala w Alpach, to dzieci pojada z nami, bo same sobie takiej impry raczej nie zafunduja, wiec na zasadzie " na krzywy ryj" mozemy jeszcze wakacje spedzac razem. :D
    No i za 20 lat to Adam bedzie juz na pewno wyprowadzony z domu.

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tu ... pewnie wszystko wiemy ale przeczytać nie zaszkodzi :-)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a782241f5d47.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f9e8e26344fa.jpg

Pusurek lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a o to Ci chodzi
    a ja od kilku lat też spędzam wakacje z moimi rodzicami chociaż tydzień.. mój mąż z moim tatą wędkują a ja z mamą spacery, zakupy, leżaczki itd..
    Pusurek wrote:
    Zalezy o jakim rodzaju ruchu mowimy, ja nie mowie o bezkolizyjnym pojsciu na zakupy to Biedronki. ;) :P
    A za 20 lat to ja sie bede z chlopem wspinala w Alpach, to dzieci pojada z nami, bo same sobie takiej impry raczej nie zafunduja, wiec na zasadzie " na krzywy ryj" mozemy jeszcze wakacje spedzac razem. :D
    No i za 20 lat to Adam bedzie juz na pewno wyprowadzony z domu.

Pusurek, iwcia77, polarmiś, caffe, Żanet, kapturnica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a o to Ci chodzi
    a ja od kilku lat też spędzam wakacje z moimi rodzicami chociaż tydzień.. mój mąż z moim tatą wędkują a ja z mamą spacery, zakupy, leżaczki itd..
    Wakacje w trybie emeryt tez moga byc urocze.

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nazarlam się czeresni. Dobrze że nie siedzę z Renkiem w jednym biurze ;-) :-P

iwcia77, Reni, Mega, Żanet, ania.g lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    boooosz przecież od takiej ilości wody to ja się utopię.. nie wiem nie wiem.. tu macz
    Mi tez ciezko, pije max 2 litry i czasem juz nie moge patrzec na ta wode.
    Ale zdziwilo mnie to, co pisze Alis, ze 3 litry i to samej wody? reszta sie nie liczy? A zupy, soczyste owoce i warzywa?

Alis, samira, Viv78 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ok - ja uważam inaczej....zapytaj Bursztyna ile poświęca na ćwiczenia dziennie dla utrzymania swojej talii i ud, tudzież tyłka na poziomie, który ma :) Albo zapytaj caffe ile wpierdzielała wcześniej i czy miała problem w stringach myć okna - bo to chyba jedna z czynności treningowych, które czasami wykonuje...:)
    Ja wiem jedno - ciężką pracą można wiele osiągnąć -ale niektórzy mają to za friko...
    To tak jak z talentem do języków - gówno prawda, że każdy może śmigać ładnie.... - jedni mają zdolność i nauczą się płynnie kilku języków - a inni całe życie kończą nieskończoną ilość kursów i ledwo coś tam potrafią bąknąc...
    albo np. z cerą - nie znam ani jednego kremu - w ogóle nic nie nakładam na twarz.....mam od losu to akurat - a inni mają inne rzeczy :)
    Tez racja. Moja mama lat 65 , zawsze szczupla, nigdy nie miala cellulitu, nigdy nie uprawiala sportu nawet szachow:-) jej aktywnoscia jest sxierka, mop i od kilku lat ogrod. Moj tata - paczek - je tylko to co przygotuje mama. Do 40stki aktywny sportowo teraz niei od razu go wiecej. Za to przez ostatni rok narąbal ok 150 metrow szesciennych drzewa i sam ulozyl pod wiata, ma kurki, kroliki, golebie - sam je oporzadza - wiec ruch ma ale brzuch tez wielki. Rodzice mojej mamy byli szczupli rodzice ojca duzi - szczegolnie mama. Ale przeciez zeniac sie z moja mama wyszedl z kuchni swojej mamusi. Rodzice mojej mamy dozyli 75 i 85 lat rodzice ojca 92, babcia ma 91 i zyje. Ojcuec zero problemow z muazdzyca cholesterolem itp ale on slodyczy nigdy nie jadl. Dla niego glownie liczy sie mieso- nie ma dziur w zebach i w wieku 67 ma wszystkie zdrowe zeby. Cukrzycy tez nie ma. Mama szczupla bez tluszczyku - zeby wymienione dawno ( cale zycie u dentystow) , cholesterol duzo powyzej normy. Na sniadako musi byc bialy serek z dzemikiem. Mama slodycze lubi. Ja do zajscia w ciazy bylam bardzo aktywna sportowo ale wystarczylo zajsc w ciaze i bach . Wiem ze jesli totalnie wyklucze z diety weglowodany to chudne w mig ale co zrobie jak wole chleb a nie bialy serek .

Bozia3, caffe, Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do jeZykow- kazdy sie nauczy do 7 roku zycia , potem sie wyuczy szczegolnie jesli ma okazje funkcjonowac w danym srodowisku jezykowym. Nie wierze w nauczenie sie jezyka na kursach jezykowych. To tylko lizniecie jezyka .

iwcia77, szczęśliwa 2, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesli chodzi o picie od trzech dni eksperymentuje z pietruszka Bliskiej. Efektow jeszcze nie ma ale z obserwacji moich wynika ze jak woda zacgoraca wtedy pietruszka traci kolor na taki zupowy i smakuje zupowo wiec musi byc tak ok 70 stopni .

szczęśliwa 2 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Nazarlam się czeresni. Dobrze że nie siedzę z Renkiem w jednym biurze ;-) :-P
    Teraz masz czas na dzieleniem sie swoim wewnetrznym pieknem!

Sabina, Reni, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Teraz masz czas na dzieleniem sie swoim wewnetrznym pieknem!
    Wszyscy wokół będą mi wdzięczni :-D

polarmiś, Reni, Mega lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś

gdzie Simba?

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2014, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)

Ewa jak Tomus ?
    Alis bedzie dobrze jestes pod dobra opieka

Alis, samira lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś

dzis jedziemy do Tomcia jak tylko M z pracy wróci
    mam nadzieje że jest lepiej..

Bozia3, samira, Bursztyn, Żanet, Viv78, ania.g, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa a wczoraj bylo ok ?
    Z kazdym dniem powinno byc lepiej maly wojownik walczy <3

• Alis Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Mi tez ciezko, pije max 2 litry i czasem juz nie moge patrzec na ta wode.
    Ale zdziwilo mnie to, co pisze Alis, ze 3 litry i to samej wody? reszta sie nie liczy? A zupy, soczyste owoce i warzywa?

No właśnie też nie mogę na wodę patrzeć i też mnie to dziwi. Ale profesor z ICZMP tak mi powiedziała i za każdym razem się pyta i przepytuje, ile wypiłam. A teraz jak mam takie jazdy, nie będę z nią dyskutować. Nigdzie już sie nie ruszam bez butelki (jak to brzmi ;) ).

Mega, Pusurek, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Ewa a wczoraj bylo ok ?
    Z kazdym dniem powinno byc lepiej maly wojownik walczy <3

nie wiem jak było wczoraj, szpital jest dość daleko ale gdyby sie coś działo niedobrego to mysle ze by zadzwonili

‹‹ 3787 3788 3789 3790 3791 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ