35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mały miał dzisiaj pierwszą wizytę u lekarza. Wszystko jest ok można powiedzieć. Przytył 1 kg (w 3 tygodnie) od wyjściowej wagi w dniu wypisu ze szpitala. Ma wodniaka w worku mosznowym, czy gdzies tam, ale to efekt przemieszczenia się jąderka i powinno do roku zaniknąć. Gdyby nie zanikło i się powiększyło, to dopiero wtedy jest powód do niepokoju.
Dziewczyny, jak to jest teraz ze szczepieniami? Mamy 16 lipca szczepić dziecko i kazali nam się zastanowić na co chcemy?
Dla mnie to czarna magia, wcześniej był plan szczepień, a teraz pytają mi się na co chcę...
Zaproponowali m.in. na pneumokoki i rotawirusy. Jakie są Wasze doświadczenia w tej kwestii?polarmiś, Bozia3, samira, Alis, gosia7122, ania.g lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Ewa daleko masz do szpitala?
90 km
tam można byc tylko na chwilę, mam nadzieje ze go jutro przeniosa na normalny oddział tak jak lekarz zapowiadał i bede mogła dokarmiać wtedy bede jezdzic codziennieSabina, caffe, Bozia3, samira, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
o kurcze to kawał drogi.. i jeszcze nie możesz zostać z dzieckiem..
współczuję
a na tym normalnym będziesz mogła z małym zostać na oddziale? może można zapłacić?
EwaT wrote:90 km
tam można byc tylko na chwilę, mam nadzieje ze go jutro przeniosa na normalny oddział tak jak lekarz zapowiadał i bede mogła dokarmiać wtedy bede jezdzic codziennieBozia3, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Taaa....nowy etap, wiecej zmarch na gebie, taka dojrzalosc
Ale fajnie bylo, maz zabral na zakupy, dzielnie pokonywal sklepowe szlaki, ugotowal pyszna kolacje, szmpana odpalilismy, potem poszla butelka bialego, i najlepsze jest to ze nie mam kaca !!!nie moge w to uwierzyc
a wczoraj bylam narabana jak meteor
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:o kurcze to kawał drogi.. i jeszcze nie możesz zostać z dzieckiem..
współczuję
a na tym normalnym będziesz mogła z małym zostać na oddziale? może można zapłacić?
wiem ze nic nie wiem
bede gadac z lekarzem jak juz tam bedzieSabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Mały miał dzisiaj pierwszą wizytę u lekarza. Wszystko jest ok można powiedzieć. Przytył 1 kg (w 3 tygodnie) od wyjściowej wagi w dniu wypisu ze szpitala. Ma wodniaka w worku mosznowym, czy gdzies tam, ale to efekt przemieszczenia się jąderka i powinno do roku zaniknąć. Gdyby nie zanikło i się powiększyło, to dopiero wtedy jest powód do niepokoju.
Dziewczyny, jak to jest teraz ze szczepieniami? Mamy 16 lipca szczepić dziecko i kazali nam się zastanowić na co chcemy?
Dla mnie to czarna magia, wcześniej był plan szczepień, a teraz pytają mi się na co chcę...
Zaproponowali m.in. na pneumokoki i rotawirusy. Jakie są Wasze doświadczenia w tej kwestii?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 14:12
caffe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny