X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa daleko masz do szpitala?
    EwaT wrote:
    dzis jedziemy do Tomcia jak tylko M z pracy wróci
    mam nadzieje że jest lepiej..

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni:

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b5dc10bc0885.jpg

Reni, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Albo zapytaj caffe ile wpierdzielała wcześniej i czy miała problem w stringach myć okna - bo to chyba jedna z czynności treningowych, które czasami wykonuje...:)
    Nadejszło lato i okna brudne ;)

Bozia3, polarmiś lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    nie wiem jak było wczoraj, szpital jest dość daleko ale gdyby sie coś działo niedobrego to mysle ze by zadzwonili

A nie masz tu nikogo , zeby byc blizej synka ?

• caffe Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja poza innymi produktami, to od przedwczoraj zjadłam sama kilogram szynki (gotowanej przez moją mamę) :P Dzisiaj mi się skończyła, ale mam jeszcze 3 w lodówce, tzn. kolejna się już rozmraża :)

polarmiś, Bozia3, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    W zasadzie stringi z zeszlego roku no Twoja pupcie wejda - okna mozesz myc, ale juz sie nie starasz to uwazaj na męża:-)

Reni, Mega, Bozia3, caffe, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;-)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a0b92e7e5a14.jpg
    caffe wrote:

caffe, Bursztyn, Żanet, Niuta, ania.g, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ;-)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a0b92e7e5a14.jpg
    Skąd masz moje zdjęcie:-)

Reni, Bozia3, ania.g, kapturnica lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mały miał dzisiaj pierwszą wizytę u lekarza. Wszystko jest ok można powiedzieć. Przytył 1 kg (w 3 tygodnie) od wyjściowej wagi w dniu wypisu ze szpitala. Ma wodniaka w worku mosznowym, czy gdzies tam, ale to efekt przemieszczenia się jąderka i powinno do roku zaniknąć. Gdyby nie zanikło i się powiększyło, to dopiero wtedy jest powód do niepokoju.

Dziewczyny, jak to jest teraz ze szczepieniami? Mamy 16 lipca szczepić dziecko i kazali nam się zastanowić na co chcemy? o.O
    Dla mnie to czarna magia, wcześniej był plan szczepień, a teraz pytają mi się na co chcę...
    Zaproponowali m.in. na pneumokoki i rotawirusy. Jakie są Wasze doświadczenia w tej kwestii?

polarmiś, Bozia3, samira, Alis, gosia7122, ania.g lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Ewa daleko masz do szpitala?

90 km
    tam można byc tylko na chwilę, mam nadzieje ze go jutro przeniosa na normalny oddział tak jak lekarz zapowiadał i bede mogła dokarmiać wtedy bede jezdzic codziennie

Sabina, caffe, Bozia3, samira, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2014, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misiek ładne majty ;-)

• Reni Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gupek nie przesadzaj
    polarmiś wrote:
    Skąd masz moje zdjęcie:-)

Mega lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o kurcze to kawał drogi.. i jeszcze nie możesz zostać z dzieckiem..
    współczuję
    a na tym normalnym będziesz mogła z małym zostać na oddziale? może można zapłacić?
    EwaT wrote:
    90 km
    tam można byc tylko na chwilę, mam nadzieje ze go jutro przeniosa na normalny oddział tak jak lekarz zapowiadał i bede mogła dokarmiać wtedy bede jezdzic codziennie

Bozia3, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ja widze raczej tak:

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/68f7e4415495.jpg

mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Taaa....nowy etap, wiecej zmarch na gebie, taka dojrzalosc ;)
    Ale fajnie bylo, maz zabral na zakupy, dzielnie pokonywal sklepowe szlaki, ugotowal pyszna kolacje, szmpana odpalilismy, potem poszla butelka bialego, i najlepsze jest to ze nie mam kaca !!! :D nie moge w to uwierzyc :) a wczoraj bylam narabana jak meteor :)
    A z tego wczorajszego świętowania za 9 miesięcy bedziesz się darła do lekarza żeby Ci jakieś znieczulenie dał bo będziesz rodziła animaatjes-cool-817544.gif

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    graphics-grandma-and-grandpa-756041.gif

hahaha Caffe dawaj fote
    polarmiś wrote:
    Ja ja widze raczej tak:

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/68f7e4415495.jpg

polarmiś, caffe, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Misiek ładne majty ;-)
    A jakie jeany:-)

Sabina lubi tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    o kurcze to kawał drogi.. i jeszcze nie możesz zostać z dzieckiem..
    współczuję
    a na tym normalnym będziesz mogła z małym zostać na oddziale? może można zapłacić?

wiem ze nic nie wiem
    bede gadac z lekarzem jak juz tam bedzie

Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Mały miał dzisiaj pierwszą wizytę u lekarza. Wszystko jest ok można powiedzieć. Przytył 1 kg (w 3 tygodnie) od wyjściowej wagi w dniu wypisu ze szpitala. Ma wodniaka w worku mosznowym, czy gdzies tam, ale to efekt przemieszczenia się jąderka i powinno do roku zaniknąć. Gdyby nie zanikło i się powiększyło, to dopiero wtedy jest powód do niepokoju.

Dziewczyny, jak to jest teraz ze szczepieniami? Mamy 16 lipca szczepić dziecko i kazali nam się zastanowić na co chcemy? o.O
    Dla mnie to czarna magia, wcześniej był plan szczepień, a teraz pytają mi się na co chcę...
    Zaproponowali m.in. na pneumokoki i rotawirusy. Jakie są Wasze doświadczenia w tej kwestii?
    Masz do wyboru szczepienia płatne i nie. Teraz ja bym nie wybierala na rota. Jest droga a szczepionka daje tylko 60'/' skuteczności. Na pneumojoki i meningokoki szczepilam jak zakonczylam te trzy szczepienia obowiązkowe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 14:12

caffe lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    graphics-grandma-and-grandpa-756041.gif

hahaha Caffe dawaj fote
    Moze niech pojdzie na calosc, jeszcze stringi ubrudzi
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3786bb199db2.jpg

Reni, Bozia3, caffe, Niuta, Lucky, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość

‹‹ 3788 3789 3790 3791 3792 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ