X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    no normalnie psa na ciebie napuscila!!! ;)
    najpierw psa, a potem pandy...i jak tu byc normalnym...:)

Mega, Reni lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Mega Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś forum przysypia...

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 15:14

caffe lubi tę wiadomość

hzr10fs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2014, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e823839791e9.jpg

Cos na popoludnie.

inessa, Mega, Żanet, Dorka1979, Reni, iwcia77, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2014, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żanet wrote:
    Iwcia, leże dziś jak zwierzę, ale bez upodlenia ;) wszystko przesunęłam na kolejny tydzień - na razie, połykam trochę tabsów i pośpię bez ograniczeń. Popijam koktajl z porzeczek, truskawek i bananów- mniam. Skurcze dziś trochę mniejsze w intensywności, ale są cholery, coś mnie na płaczki wzięło nastrojowo... nie wiem tylko czy to ciąża czy coś innego ;)
    Dobrze, ze jest lepiej, tryb zalegania ma jednak lecznicze wlasciwosci.
    Co do plakania, to chyba ciaza. Ja mialam taka jazde w zeszlym tygodniu. Boze, jaka ja bylam biedna, pozostawiona sama sobie, z tyloma problemami na glowie i do tego jeszcze w ciazy... I nikt mnie oczywiscie nie kochal... ;) Pobuczalam sobie ciut i bylo git. :D

Mega, Żanet, caffe, mysza1975, iwcia77, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2014, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Aha, i Bursztyn nie jest wychudzony bo mnie ostanio mierzyli iwazyli w szpitalu, i BMI czy jakos tak jest IDEALNE Pusur, Idealne, kumasz? :)
    Nie wierze, skanuj karte ze szpitala. :P
    Albo fotke w bikini, my tu ocenimy zaraz, jakie masz BMI. :P

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2014, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    jak Ty masz idealny, to ja nie chcę swojego sprawdzać...:)
    Bozia sie nie lam, nie istnieje BMI idealny, on moze byc w normie albo poza nia. A norma jest duza. Zakladam, ze Bursztyn jest ciutke od dolnej granicy. ;) :P

Mega lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2014, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wieczorkiem....po dzisiejszym sniadaniu...
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/73b6d3c733fb.jpg

Mega, Dorka1979, Reni, Sabina, mysza1975, iwcia77, Bursztyn, kapturnica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2014, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam cos dla Pusurka z okazji zakupu pieknej bielizny
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/430858e3ef68.jpg

Pusurek, Mega, Reni, Sabina, mysza1975, iwcia77, Bursztyn, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2014, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Mam cos dla Pusurka z okazji zakupu pieknej bielizny
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/430858e3ef68.jpg
    Buahahah! :D
    Ale w ogole, to jak jest z Anka? Ona jest kobieta w kazdym calu, czy wlasnie o ten cal ma za duzo? ;)

Żanet, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2014, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Buahahah! :D
    Ale w ogole, to jak jest z Anka? Ona jest kobieta w kazdym calu, czy wlasnie o ten cal ma za duzo? ;)
    Tak o ten cal ma za duzo. Nawet ma doroslego synka, dla ktorego zawsze byla tatusiem.

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2014, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Dorka to zależy od szpitala
    w sumie racja. U nas chyba do 2 albo 3 roku życia , nie wiem dokładnie . córka jak miała 4 latka to już za łóżko płaciłam

Iwone lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2014, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Coś forum przysypia...
    nie wiem jak forum ale ja właśnie wstałam z popołudniowej drzemki i akurat były już wyniki bety , bo dzisiaj też zrobiłam i na 19 dpo to mam 690,58

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 18:07

Pusurek, polarmiś, inessa, ania.g, Mega, mysza1975, mandragora, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2014, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o przyjechała moja czekoladka, bo wysłałam męża po czekoladę

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2014, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Tak o ten cal ma za duzo. Nawet ma doroslego synka, dla ktorego zawsze byla tatusiem.
    Ale wiesz, synka to ma z poprzedniego zycia. Ale w nowym zyciu cal sobie zostawila, czy zlikwidowala? ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2014, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    nie wiem jak forum ale ja właśnie wstałam z popołudniowej drzemki i akurat były już wyniki bety , bo dzisiaj też zrobiłam i na 19 dpo to mam 690,58
    Dora, corka juz wie o rodzenstwie czy jeszcze nie?

• ania.g Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    No mamy brać skojarzone 5 w 1. Tak lekarz zasugerował. My jesteśmy zieloni w temacie, ja nie wiedziałam, że teraz tak jest więc nawet się nie przygotowałam na wizytę w tym temacie.
    A położna jeszcze u mnie nie była. Może gdyby była, to bym przynajmniej wiedziała, że w którymś kościele biją dzwony.
    Miałam nadrobić forum do końca i dopiero się przywitać ale muszę się wtrącić.
    Szczepionki skojarzone to nic dobrego. Wiem że rodzice biorą pod uwagę to że dziecko nie jest tyle razy kłute ale to bomba na tak malutki i niedojrzały organizm. Lepiej szczepić wiele razy w jakiś odstępach, wtedy organizm ma szansę na zebranie sił. Oczywiście dużo dzieci znosi bez komplikacji szczepionki skojarzeniowe ale jest też dużo takich u których źle to się kończy. Sporo o tym czytam i niestety osobiście znam przypadki dzieci u których uaktywnił się autyzm, zatrzymały się lub cofnęły w rozwoju. Nie chodzi mi o straszenie ale jedynie o świadomość. Koncerny farmaceutyczne to jedna wielka mafia nastawiona na zarabianie pieniędzy na nieświadomych ludziach.
    Wracam do nadrabiania.

caffe, Żanet, mandragora, Bursztyn, samira lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2014, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ale wiesz, synka to ma z poprzedniego zycia. Ale w nowym zyciu cal sobie zostawila, czy zlikwidowala? ;)
    A tego nie wiem. Nie spalam z nią:-)

• Reni Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ma jeszcze nie usunęła

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Miałam nadrobić forum do końca i dopiero się przywitać ale muszę się wtrącić.
    Szczepionki skojarzone to nic dobrego. Wiem że rodzice biorą pod uwagę to że dziecko nie jest tyle razy kłute ale to bomba na tak malutki i niedojrzały organizm. Lepiej szczepić wiele razy w jakiś odstępach, wtedy organizm ma szansę na zebranie sił. Oczywiście dużo dzieci znosi bez komplikacji szczepionki skojarzeniowe ale jest też dużo takich u których źle to się kończy. Sporo o tym czytam i niestety osobiście znam przypadki dzieci u których uaktywnił się autyzm, zatrzymały się lub cofnęły w rozwoju. Nie chodzi mi o straszenie ale jedynie o świadomość. Koncerny farmaceutyczne to jedna wielka mafia nastawiona na zarabianie pieniędzy na nieświadomych ludziach.
    Wracam do nadrabiania.
    Słyszałam o tych chorobach po szczepieniach. Pewnie za chwilę będę miała zamęt w głowie :)

Dziękuję wszystkim za informacje :)

ania.g lubi tę wiadomość

‹‹ 3791 3792 3793 3794 3795 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ