35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŻanet wrote:Iwcia, leże dziś jak zwierzę, ale bez upodlenia
wszystko przesunęłam na kolejny tydzień - na razie, połykam trochę tabsów i pośpię bez ograniczeń. Popijam koktajl z porzeczek, truskawek i bananów- mniam. Skurcze dziś trochę mniejsze w intensywności, ale są cholery, coś mnie na płaczki wzięło nastrojowo... nie wiem tylko czy to ciąża czy coś innego
Co do plakania, to chyba ciaza. Ja mialam taka jazde w zeszlym tygodniu. Boze, jaka ja bylam biedna, pozostawiona sama sobie, z tyloma problemami na glowie i do tego jeszcze w ciazy... I nikt mnie oczywiscie nie kochal...Pobuczalam sobie ciut i bylo git.
Mega, Żanet, caffe, mysza1975, iwcia77, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Aha, i Bursztyn nie jest wychudzony bo mnie ostanio mierzyli iwazyli w szpitalu, i BMI czy jakos tak jest IDEALNE Pusur, Idealne, kumasz?
Albo fotke w bikini, my tu ocenimy zaraz, jakie masz BMI.iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:jak Ty masz idealny, to ja nie chcę swojego sprawdzać...
Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Mam cos dla Pusurka z okazji zakupu pieknej bielizny
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/430858e3ef68.jpg
Ale w ogole, to jak jest z Anka? Ona jest kobieta w kazdym calu, czy wlasnie o ten cal ma za duzo?Żanet, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMega wrote:Coś forum przysypia...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 18:07
Pusurek, polarmiś, inessa, ania.g, Mega, mysza1975, mandragora, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
caffe wrote:No mamy brać skojarzone 5 w 1. Tak lekarz zasugerował. My jesteśmy zieloni w temacie, ja nie wiedziałam, że teraz tak jest więc nawet się nie przygotowałam na wizytę w tym temacie.
A położna jeszcze u mnie nie była. Może gdyby była, to bym przynajmniej wiedziała, że w którymś kościele biją dzwony.
Szczepionki skojarzone to nic dobrego. Wiem że rodzice biorą pod uwagę to że dziecko nie jest tyle razy kłute ale to bomba na tak malutki i niedojrzały organizm. Lepiej szczepić wiele razy w jakiś odstępach, wtedy organizm ma szansę na zebranie sił. Oczywiście dużo dzieci znosi bez komplikacji szczepionki skojarzeniowe ale jest też dużo takich u których źle to się kończy. Sporo o tym czytam i niestety osobiście znam przypadki dzieci u których uaktywnił się autyzm, zatrzymały się lub cofnęły w rozwoju. Nie chodzi mi o straszenie ale jedynie o świadomość. Koncerny farmaceutyczne to jedna wielka mafia nastawiona na zarabianie pieniędzy na nieświadomych ludziach.
Wracam do nadrabiania.caffe, Żanet, mandragora, Bursztyn, samira lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:Miałam nadrobić forum do końca i dopiero się przywitać ale muszę się wtrącić.
Szczepionki skojarzone to nic dobrego. Wiem że rodzice biorą pod uwagę to że dziecko nie jest tyle razy kłute ale to bomba na tak malutki i niedojrzały organizm. Lepiej szczepić wiele razy w jakiś odstępach, wtedy organizm ma szansę na zebranie sił. Oczywiście dużo dzieci znosi bez komplikacji szczepionki skojarzeniowe ale jest też dużo takich u których źle to się kończy. Sporo o tym czytam i niestety osobiście znam przypadki dzieci u których uaktywnił się autyzm, zatrzymały się lub cofnęły w rozwoju. Nie chodzi mi o straszenie ale jedynie o świadomość. Koncerny farmaceutyczne to jedna wielka mafia nastawiona na zarabianie pieniędzy na nieświadomych ludziach.
Wracam do nadrabiania.
Dziękuję wszystkim za informacjeania.g lubi tę wiadomość