35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Rozważam w pierwszej kolejności, ale jeśli nie znajdę to zostanie niestety żłobek. Chociaż nie chciałabym żeby dziecko się tam znalazło bo mam jakies obiekcje co do żłobków. Moze jestem przewrażliwiona.
caffe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:A ja wlasnie wrocilam z plazy. Dziecko me zasuwalo cala droge nad morze na deskorolce, a ja czlapalam krokiem emeryta z zadyszka. Ale potem nagroda w postaci cieplego piasku i braku ludzi. Wakacje...
Pusurek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Czy ja się mogę dziś napić radlera 2% czy juz pas na wszelki wypadek? Bo mi język zaraz do doopy ucieknie :p
Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:nie jesteś przewrażliwiona , różne rzeczy się tam dzieją . Ciotka dała moją chrześnicę do żłobka i tak się dziecko bało potem wszystkiego bo były "jędze" i czort wie jak traktowały , oczywiście mówię jak ona miała z 2 latka nie mniejsza
Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorka1979 wrote:Sabina możesz , ostatnio czytałam , że na początku 5 tygodnia należy to wszystko odstawić tzn alkohol
Nie mogę się doczekać naszej przerwy wakacyjnejWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 20:36
EwaT, iwcia77, samira, Żanet, Mega, moremi, Niuta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tomek jest stabily, jutro go przewożą na patologie noworodka
mam nadzieje że będzie lepiej, zmeczona jestem fizycznie i psychicznieSabina, mandragora, mysza1975, iwcia77, caffe, ania.g, Iwone, Bursztyn, Bozia3, samira, Żanet, Mega, moremi, Viv78, Bliska 77, Alis lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:Tomek jest stabily, jutro go przewożą na patologie noworodka
mam nadzieje że będzie lepiej, zmeczona jestem fizycznie i psychicznieZobaczysz, że ze wszystkim da sobie radę
To silny chłopak
Będziesz mogła z nim być?iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:Tomek jest stabily, jutro go przewożą na patologie noworodka
mam nadzieje że będzie lepiej, zmeczona jestem fizycznie i psychicznieEwaT, iwcia77, caffe, Mega lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:No pewnie, że będzie
Zobaczysz, że ze wszystkim da sobie radę
To silny chłopak
Będziesz mogła z nim być?
jeszcze nic niewiem, jutro tam jedziemy zaraz po pracy
żebym go chociaz mogła dokarmiać moim mlekiemSabina, caffe, polarmiś, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:jeszcze nic niewiem, jutro tam jedziemy zaraz po pracy
żebym go chociaz mogła dokarmiać moim mlekiem
Na pewno jak tylko się da będziesz karmićTeraz wszyscy są nastawieni na naturalne karmienie, więc pewnie jak najszybciej będą to chcieli zwalić na Ciebie
iwcia77, caffe, Mega lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Ewa pomału... Tomka już karmią czy nadal ma pokarm przez sondę?
Na pewno jak tylko się da będziesz karmićTeraz wszyscy są nastawieni na naturalne karmienie, więc pewnie jak najszybciej będą to chcieli zwalić na Ciebie
przez sonde...podobno musi sobie wyrobic odruch ssania
oby.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Ty pewnie teraz siedzisz i czytasz, co może być a co nie musi. Ewa Ty w ogóle sypiasz? Dajesz radę jakoś odpocząć?
nie mam siły już czytac co sie jeszcze może zdarzyć co mu może dolegać, po prostu nie mam siły, zasypiam jak kamieńmysza1975, Sabina, polarmiś, samira, Żanet, moremi, Viv78, Bursztyn, Bliska 77 lubią tę wiadomość