35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny sory że nic wiele nie pisze,zalatana jestem,czuje sie jakbym miała adhd....wdxystko chce na raz zrobić,tu i teraz..aż tablety na uspokojenie brałam... pamietam o każdej z Was czekam na opamietanie moje
inessa, iwcia77, Mega, moremi, Viv78, Niuta lubią tę wiadomość
-
Ewa, gratuluję syna - i mam nadzieję, ze szybko pokona wszystkie problemy i bedziecie razem.
Przykro mi bardzo, ze jest chory. Jakbyś chciała kontakt do rodzin dzieci z ZD to wejdź na
https://www.zakatek21.pl/portal/
to fantastyczni ludzie - na pewno Wam pomogą.
EwaT, polarmiś, iwcia77, samira, peppapig, moremi, Viv78, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:nie mam siły już czytac co sie jeszcze może zdarzyć co mu może dolegać, po prostu nie mam siły, zasypiam jak kamień
Caly czas mysle o Was i o pluckach Tomaszka. Bedzie dobrze, trzymam kciuki. Jak Ci idzie odciaganie pokarmu?Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Ja właśnie chciałam o to zapytać.... To częste właśnie - brak odruchu ssania. Na butli będzie mu dużo latwiej, zawsze może to być twoje mleko.
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewa bardzo sie cieszę z dobrych wiadomości, zobaczysz codziennie będzie już lepiej, małymi kroczkami ale do przodu.
peppapig lubi tę wiadomość
-
Ewa , podobnie jak dziewczyny mysle , ze najgorsze juz minelo i bedzie coraz lepiej i mam nadzieje , ze bardzo szybko bedziesz mogla zabrac Tomaszka do domu i nim sie nacieszyc, mysle o was czesto
. czy lekarze mowili cos , ile ta sytuacja moze trwac? ( tzn ile czasu jeszcze Tomaszek musi byc w szpitalu?)
Mnie teraz na forum moze nie byc kilka dni , bo jedziemy do Pragi i nie wiem jak tam wyglada sytuacja z kafejkami internetowymi ale bede szukala wi-fi, to moze poczytam was z telefonu
do milegoi chce czytac same dobre nowinki
Żanet, moremi, polarmiś, Pusurek, Mega, Bursztyn, caffe, Bozia3, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:Ewa , podobnie jak dziewczyny mysle , ze najgorsze juz minelo i bedzie coraz lepiej i mam nadzieje , ze bardzo szybko bedziesz mogla zabrac Tomaszka do domu i nim sie nacieszyc, mysle o was czesto
. czy lekarze mowili cos , ile ta sytuacja moze trwac? ( tzn ile czasu jeszcze Tomaszek musi byc w szpitalu?)
Mnie teraz na forum moze nie byc kilka dni , bo jedziemy do Pragi i nie wiem jak tam wyglada sytuacja z kafejkami internetowymi ale bede szukala wi-fi, to moze poczytam was z telefonu
do milegoi chce czytac same dobre nowinki
Udanego i miłego urlopikuiwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry. My za godzinę idziemy na zakończenie roku szkolnego mój syn zdaje z nagrodą
wczoraj byłam na zakończeniu roku w gimnazjum u córki teraz chce iść do technikum albo liceum
a ja mam jutro lekarza i usg
Mega, polarmiś, peppapig, Dorka1979, inessa, Sabina, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny